Şimdi Ara

ÇOK İLGİNÇ BİR SİTE BAKMADAN GEÇMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitenin ismiwww.çelikmigfer.com ben böyle bir site olduğnu hiç bilmiyordum ne insanlar varmış sitenin ne olduğu ile ilgili ise


    Hakkımızda

    Sitemiz çelik miğfer ülkemizin yaşadığı bu zor ve sıkıntılı dönemde halkımızın özlemle beklediği, isteklerine karşılık verecek olan düşünceleri içerisinde barındıracak teşkilatlanmayı gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.Bizler bu teşkilatlanmaya giderken temel ideolojimiz Nasyonal Sosyalizmdir.


    Bizler Kimleriz!

    Kendinimizi tanımlamak için bir kaç kısa açıklama yeterli olacaktıor. Bziler azınlık belasından bıkan Türkiye'yi Türk'e özgü bir yapmak isteyen Türk Nasyonal Sosyalisltleriyiz. Türkçüleriz..

    Bizler yitirilen ATATÜRKÇÜLÜĞÜ CANLANDIRACAK OLAN ATATÜRK'ÜN ASKERLERİYİZ!!


    Amacımız nedir?

    Bizler ülkemizin gerçirdiği zor günlerde Atatürk'ün vasiyeti niteliğinde olan gençliğe hitabesinden aldığımız emir ile, Türk istiklal ve Türk Cumhuriyeti ilelebet muhafaza ve müdafa etemeye çalışıyoruz. Bugün Türklüğü tehdit eden unsurların (Kürt, çingene, ermeni, rum, yobazların) ülkemizde veya ulusalar arası arenada bize sorun çıkarlarmalaını ve yaşam alanlarımızda kirlilik yaratmalarını engellemektir.

    Nasyonal Sosyalizmin yeniden doğuşu sloganımız, Azınlıklarda hedefimiz.







  • Şöyle bölücü siteleri reklam etmeyin be. Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde kendi özgürlüğünün bittiğini hazmedemeyen kompleksliler işte... Irkçılığa hayır
  • şu zamanda "Atatürkçüyüm" diyenden daha Atatürk düşmanı kimse yoktur
  • kardeş atatur senınle aynı dusuncede olsaydı o dedıklerını yapamaz mıydı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.