Şimdi Ara

Çok kararsızım. 3 makineden hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Canon powershot sx220 hs, canon ixus 500 hs ve canon ixus 125 arasında bocalamaktayım. 3ünün de birbirlerine üstünlükleri var. Bilenlerden ricam hangi makine tercih edilmelidir? Yardımcı olursanız sevinirim...



  • Birisi kullanıcı ayarlı modlara sahip diğer ikisi otomatik çekim yapan makine. Bunların arasında nasıl kaldınız ki bocalıyorsunuz? Öncelikle ne tür bir makine istediğinize karar verin. Amaçlarınızı belirleyin. Sonra size seçenekler sunup yardımcı olmaya çalışırım.
  • Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Açıkçası amacım makineyi arkadaş ortamında,gezilerde,evde kullanmak. Yani her an yanımda olsun, her yerde (iç mekan dış mekan) bana keskin,canlı fotoğraflar versin. Bu yüzden kompakt modellere yöneldim. Bütçem azami 400 olduğu için modelleri indire indire bu üçüne kadar indirdim. Açıkçası sx220 nin birtakım ayarlara manuel müdahale etmesine izin vermesi güzel benim açımdan. Ama önemli bir etken değil benim için. Üç makinenin de kendine göre artıları eksileri var. Siz olsaydınız hangisini alırdınız genel kullanım için? sx220 yi katıp, hariç tutabilrsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.