Şimdi Ara

Çok Kararsızım Araç Tavsiyesi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende kesinlikle 2. elin daha mantıklı olacağı düşüncesindeyim. Bu yüzden 2. elde araştırmalara devam ediyorum. BMW 1.20d 2005-2007 yılları arası çıkmış bir model. Üstüne üstlük bence yakında 1 serisi kasa değiştirebilir. Beni bu konular zorlar mı zorlamaz mı bunlara da aklım takılmıyor değil. Bir yandan da mantıklı dşündüğüm zaman al bitane 2007-2008 2.0 tdi dsg jetta kurtul diyor bu dertten de Jetta da arada kalmış bir model sanki.

    Gerçekten zor işmiş bu araba seçimi....
  • Sizi bilmiyorum ama ben dizel 2. el elde guvenemiyorum, arkdasim c3 aldi 2. el dizel expertiz vs de yapildi ama simdi turbo ile ugrasiyor siniri bozuldu resmen. Tabi sans isi birazda 0 alipta basi dertten kurtulamayanlar var. Ama 2007-2008 model bir dizelin KMsi genelde baya fazla oluyor e dizellerde KM arttikca risk benzinliye gore daha fazla artiyor vs/.

    Bu arada jettanin kasasida degisiyor (yada makyaj oldu emin degilim ama birseyler oldu :) )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nesferatu

    Bende kesinlikle 2. elin daha mantıklı olacağı düşüncesindeyim. Bu yüzden 2. elde araştırmalara devam ediyorum. BMW 1.20d 2005-2007 yılları arası çıkmış bir model. Üstüne üstlük bence yakında 1 serisi kasa değiştirebilir. Beni bu konular zorlar mı zorlamaz mı bunlara da aklım takılmıyor değil. Bir yandan da mantıklı dşündüğüm zaman al bitane 2007-2008 2.0 tdi dsg jetta kurtul diyor bu dertten de Jetta da arada kalmış bir model sanki.
    Gerçekten zor işmiş bu araba seçimi....

    vw 'e söylenecek söz yok ama jetta bencede arada kalmış bir model onun yerine oktavia daha özgün bir tip gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.