Şimdi Ara

Çok karmaşık bir kız arkadaş ilişkisi çözüm bulamıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi benim yakın bir erkek arkadaşımın çok yakın olduğu bir kız arkadaşı var yani kardeş gibiler. Ben bu kızdan ciddi anlamda hoşlanıyorum 5 aydan beri de söyleyemiyorum hiçbirşey. Ama hoşlandığım kızla sürekli konuşuyorum görüşüyorum. Hoşlandığım kız 1-2 ay önce ev arkadaşıyla kavga etti ve bende aldım onu çok yakon 2 kız arkadaşımın yanına ev arkadaşı olarak yerleştirdim. Artık konuşmak istiyorum neredeyse her akşam beraberiz hoşlanığım kızla ve konuşamamak bana acı vermeye başladı. Şimdi gelelim meselmize eğer ben bu kıza açılırsam şunlardan korkuyorum:

    1- yakın olan erkek arkadaşımın vereceği tepki (en az korktuğum)
    2- Söylersem ve kabul etmez ise ben hoşalndığım kızı kaybetmek istemem en azından arkadaşlığımı devam ettirmek isterim ancak ters bir durum olur.
    3- Yakın olan 2 kız arkaşımın ev arkadaşı olması kabul etmemesi takdirde onlarla da pek görüşemiyeceğim anlamına gelir ve biz çok sık görüşen arkadaşlarız

    Not: Bugüne kadar birsürü küçük veya büyük jestler yaptım hoşlandığım kıza ve yaptığım jestler karşısında mutlu olduğunu gördüm. Eğer hoşlandığımı söyleyin derseniz nasıl değişik bir şekilde söyleyeyim.


    Evet gençler şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım?







  • 7 bılır ve olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzerinden uzun zaman geçti ve hala açılamadım ... Halada seviyorum ulaaaaaaan. Bunu nasıl yapacağımı hala bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.