Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ KYK KESİLMESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben sınava hazırlanırken okulu dondurmamıştım şimdi kayıt için kaydımı sildirdim eski okuldan. ziraat hesabıma giremiyorum içindeki para da kaldı mı ? ve kykyı tekrar açtırmak için eski okuldan kayıt sildirme tarihi vs yazan belge lazımmış benim okulum internet üzerinden sildi o belge olmasa ne olur ? başvurunca kaç günde açılır? yatması gereken krelerimden birinin süresi geçerse o yatmaz mı sonradan ?



  • bende atm ye girince bu hesap ban yemiştir veya yetkiniz yok gibi şeyler yazıyordu paranız kartınızda duruyor ne zaman kilit açılırsa o zaman çekebilirsiniz kyk ya dilekçenin yanında sadece yeni okula ait öğrenci belgesi yollamanız yeterli olabilir zaten onlar sizi ararlar sıkıntı olursa sizde izah edersiniz onun haricinde kyk yı dilekçe gönderdikten yaklaşık 1 hafta sonra arayıp dilekçenizin durumunu öğrenin bazen çok geç cevaplıyorlar en azından süreci hızlandırırsınız.Benim kredi yatay geçişi bildirmediğim için kesilmişti bu işlemleri yaptım 1 ay sonra hesap açıldı.Yatması gereken para dilekçeniz işleme konuluncaya kadar yatmıyor o borcunuzdan düşürülüyor. Mesela ağustos yatmadı eylül yattı ağustos borcunuzdan düşürülüyor.
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • Hocam ben de okul değiştirdim, eski okuldan çıkışımı aldım ama bursum kesilmedi.neden acaba?henüz bildirmedim değişikliği.bildirmesem sorun olur mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbulan -- 16 Ağustos 2016; 11:05:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.