Şimdi Ara

Çoklu cihazda çalışacak klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Logitech MK850 sahibiydim set şeklinde. Klavyeye kola döküldü, garanti de dünya kadar para istedi. İdareten en ucuzundan bir everest aldım şimdilik ama garanti olumsuz olduğu için klavye almam gerekti. İki mac var setupımda, birini iş, birini özel işler için kullanıyorum. O yüzden geçişli ve çoklu olması, kablosuz olması önemli benim için. Aslında klavyemden çok memnundum, fakat o kadar aptalca servis süresi oldu ki klavyeden de markadan da soğudum. 4-5 kere vatan'a gittim servis yüzünden. en sonunda 2.400 lira servis ücreti istediler, kabul etmedim. mouse, klavye seti 3.200 zaten.


    özetle çalışmak için klavye önerisi bakıyorum. aslında mekanikler hoşuma gidiyor, güzel bir şey de almak istiyorum ama lanet olsun kola dökülüp, sevdiğim klavye gidince, klavyeye bu kadar para verilir mi dedim. yoksa 10 bin civarı mekanikler hoşuma gidenler var ama bilemiyorum kendimi almaya ikna edemedim. Şöyle düzgün fp ürünü varsa önerebileceğiniz bakınacağım.








  • Numeric tuslari kullanmiyorum diyorsan Logitech K380 bakabilirsin hocam. Bluetooth ile 3 farkli cihaza ayni anda baglanabilirsiniz. Ayrica Logitech'in kendi uygulamasi uzerinden istediginiz konfigurasyonlari yapabilirsin. Hem de cok kompakt bir alet, at cantaya gotur starbucks'a calis. Tam f/p urunu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.