Şimdi Ara

colt 1,3 invite && golf4 tdi (acill))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, başlık saçma gibi ama eşime araba bakıyorum. malum otomatik, az yakan, bütceye uygun max:18.500 :)

    mitsubishi 2005 1,3 invite colt tiptronik bulduk, benzinli, 2005 model,

    hemen hemen yakın fiyata 99 model golf 4 var, o da 1,9 comfortline, tam otomatik ve dizel , 136.000 de.

    golfun yokuş kalkış desteği var, kaydırmıyormuş bir de dizel, colt da model yılı olarak yüksek ama o yokuşta kaydırıyor diyorlar.

    çok kararsz kaldım, sizce hangisini almalıyım?? sorunsuz binmek esas tabi.

    colt fiyatta daha uygun tabi. kaskoya da uygun fakat golf eski model oldğu için kasko olmuyormuş sanırım maliyetli.

    yorumlarınızı bekliyorum...



  • kimse görüş bildirmiycek mi:??
  • Mitsubishinin çok yakacağı kesin içine siniyosa temiz ise eğer git glofü al derim saygılar...
  • Vergi sorun olmayacaksa efsane kasa Golf IV.
  • Golf eski model de olsa kagit uzerinde elbette daha iyi, ama malum, 12 yasinda dizel otomatik aracin kilometresine ve motor-sanziman aksamina cok iyi baktirmak lazim. Astari yuzunden pahaliya gelebilir. Bence otomatik Fiesta, Clio'lara filan da bakabilirsiniz.
  • yeni üye olduğum için sanırım yeni konu açamıyorum en uygun bu başlık oldğu için buraya yazıyorum özür dileyerek
    ben bi bayan olarak arabadan anlamdığım için yardım istiyorum 18 -19 u geçmeyecek otomatik araç tavsiyelerinizi alabilir miyim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue rondo

    Golf eski model de olsa kagit uzerinde elbette daha iyi, ama malum, 12 yasinda dizel otomatik aracin kilometresine ve motor-sanziman aksamina cok iyi baktirmak lazim. Astari yuzunden pahaliya gelebilir. Bence otomatik Fiesta, Clio'lara filan da bakabilirsiniz.

    +1
  • colt sorunsuzdur ama konfor,sessizlik,ekonomi aramayın.yol,lastik,motor,amortisör sesi rahatsızlık verici.performans iyi.performanslı kullanırsanız tüketim 7 lt civarı gezer.içi cok geniş ve ferahtır.hollanda da smart,s-40 volvo ile beraber üretilir.sanzımanı alman getrag,motoru mercedes yapımıdır.smart la birebir aynı cogu parcası mercedes-smart üretimidir.gof ün kilometresi düşük geldi.dikkat etmekte fayda var.
  • Cok sagolun golf ogretmeninmis sehirici kullanilms km si o yuzden dusuk pek de dusuk sayilmaz gerci.))) bugun colt a bi bakicaz bakalim ustayla.
  • Ya hocam 99 model araba için 136 bin kmnin neresi çok Allah aşkına?Üstelikte dizel yani.Sizde istiyorsunuz araba 20 yaşında bile olsa 70 binde olsun.

    Arabaya baktırın bakımları zamanında yapılmışsa ve şanzıman yağı zamanında değişmişse hiçbir şey olmaz.Tabi ş.içinde kullanılmış olması biraz kötü ama km çok düşükmüş.Benim arabamda da aynı motor ve şanzıman var 315 bin km de.

    Birde golfte yokuş kalkış desteği yok.Vites tam otomatik olduğu için kaydırmıyor.
  • Akhilleus sagol arkadasim bilgiler icin.))) ben golfu begendim ama herkes dizel, guven olmaz falan diyo bi de kasko olmuyomus eski araba diye. Bunlar beni dusunduruyor. Tam otomatik olmasi buyuk avantaj.

    Colt u denedik ama pek alisamadik ilk denemede manuelden sonra garip geldi.)) bakaliM bi daha test surusu yapicaz.
  • Akhilleus arkadasim senin aracinda kronik bi sorun var mi? 150.000 bakimi varmis sanirim. O asagi yukari ne kadar tutar? Bi de cok yakiyor mu merak ettim. Yakit tuketimi nasil? Tesekkurler.
  • Hocam denilenler doğru dizele güven olmaz.Aslında bu devirde hiç kimseye güven olmaz.Ben aracı tanıdıktan aldım geçmişini bildiğim için içim rahat.Yoksa 300 bin km de araç almaya cesaret edemezdim doğrusu.Sana tavsiyem eğer aracı baktıracak sağlam yerin yoksa alma.Yeni modellere bak.

    Ben aracımı şubat ayında aldım şimdiye kadar bi sorun yaşamadım çok şükür.1 kere bakıma soktum 150 lira tuttu.Kasko konusuna gelince eski araba olduğu için fazla tutuyor.Ben kaskosuz biniyorum.Aslında kasko yaptıracaktım ama 2700 lira gibi bir rakam çıktı.Araç eski,06 plaka, yaşta 23 olunca böyle oluyor malesef...

    Dizel ve tam otomatik araba sürmek gerçekten büyük keyif.Nerdeyse 1.5 tonluk arabayla geziyorum ortalama tüketimim 6.5 litre uzun yolda 4.5-5 litre.Devir çevirmeden güç ayağının altında.Ama işte eski araba riskli oluyor.İnsanın aklında hep acaba bir şey olur mu sorusu oluyor.




  • Aynen akhilleus, eski ve kasko - yas sorunu bende de var. Colt u denedik pek suremedik, tam otomatik bakalim dedik tiptroniktense.. Dusunuyoruz hala ve bu devirde kimseye guven olmaz cidden
  • Benzinli tam otomatik pololarda güzel eski kasanın.Hem bayana göre.Biraz fazla yakıyor ama lpg ile halledilir.Ya da aveo da olabilir.Pek tutulmadığı için epey ucuz fiyata satılıyor.1 sene kalos kullandım çok memnun kalmıştım.O arabayla yaptıklarımı düşününce normal kullanıcılara çok rahat yeteceğini dşünüyorum.
  • Valla bugun ben de aveo dusundum hem yokus kalkis destegi varmis o arabada tam bayna gore, yakit tuketimi falan nasil acaba?? Biraz inceliyim bakalim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.