Şimdi Ara

Com1 dan yüklemede Çözemediğim Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha 1 hafta öncesine kadar 100 lerce dijital cihaza yükleme yaptığım pc de, her ne oldu ise artık dijital cihazlara com 1 vasıtası ile yükleme yapamıyorum.
    Önce aygıt yöneticisinden com1i ( zaten başka yok) kaldırdım tekrar yükledim olmadı, bios dan com çıkışını kapattım pc yi aç-kapa-aç yaptım sonra tekrar biostan açtım yine olmadı.
    Veri bir türlü alınamıyor verilemiyor, sanki alınacak gibi oluyor ama hiç başlamadan bağlantı hatası mesajı veriyor. ( read timeout)
    İşin ilginç tarafı ise pcyi servise götürdüm yeni bir harddiskte windowsu kurdular ama yine yükleme programı aynı hatayı verdi. . vede com1 çıkışı seri mausla denendi sağlam.
    Pcden anlayan bir arkadaş inceledi, com1 driveri bulup yeniden yüklersek olur gibi geliyor dedi. Sanki cihazla bağlantısı için com1 e verilen süre çok kısa ayarlanmış gibi geliyor diyor.
    Sorunuma yardımcı olursanız minnettar olurum.
    selamlarımla.







  • Arkadaşım nedir bu cihaz? Çünkü bende plotter bağlarken pcye com'dan çok sorun yaşamıştım. Sorun büyük ihtimal driver, kablo veya cihazdadır. Çünkü aynı şey bende de oldu, plotterın menulerinden ayarlara girip comu aktif edip sorunu çözmüştüm. Bir öneride usb desteği varsa cihazın onu kullan, yoksa eğer com-lpt dönüştürücü aparatlar var onla lptden dene derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.