Şimdi Ara

Combofix Raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşte rapor arkadaşlar bilen birisi yorumlarsa sevinirim, bu arada Rundll32.exe pc ısınınca ki bu genelde 1-2 saat içinde oluyor cpunun %50'sinden fazlasını yiyor işlemi sonlandır mı demeliyim?
    Not:Pc 7 yıllık win7 kurulu, Intel Pentium D 3.00GHz işlemci, 1.5 gb ram 9800 gt ekran kartı var ayrıca yerel disk c' de 10 gb yer var sorun olur mu?

    https://www.mediafire.com/?wdksd4jk8ay8b7z



  • Eğer rundll32.exe devamlı yüksek işlemci kullanıyor ise virüs taraması yapın yok arada bir yükseliyorsa normaldir.1.Pc'nin ısınmasına çözüm bulun (temizlik yapın ve termal macunu yenileyin) 2.Hdd düzgün çalışabilmesi için en az %10 boş alan olması gerekir denir ama siz %15 yapın hdd kapasitesini bilemediğim için net rakam yazamıyorum,kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

    Eğer rundll32.exe devamlı yüksek işlemci kullanıyor ise virüs taraması yapın yok arada bir yükseliyorsa normaldir.1.Pc'nin ısınmasına çözüm bulun (temizlik yapın ve termal macunu yenileyin) 2.Hdd düzgün çalışabilmesi için en az %10 boş alan olması gerekir denir ama siz %15 yapın hdd kapasitesini bilemediğim için net rakam yazamıyorum,kolay gelsin.

    Öncelikle cevabınız için teşekkürler, bilgisayardaki toplam yer 110 gb D tamamen dolu C de ise toplam alan 30 gb - 20 gb'ı dolu- Bilgisayarı ise yeni temizledim -7 yıldır ilk defa termal macun sürdüm- ama bazı sorunlar ile karşılaştım önceleri cpu yu takığım da bilgisayar açılmıyordu sonra kardeşim kasayı açtı biraz kurcaladı, uğraştı cpu ile felan oynadı bilgisayarın açılmasını sağladı ama bu seferde bilgisayar ramlerin (1gb+512 mb) birini görmedi bende ramlerin yuvalarını değiştirdim onu halletim ama artık bilgisayarın reset tuşu çalışmıyor açma kapama tuşunun hemen altındaki ışıklar yanmıyor. Sorun nedir acaba cpu'yu tam oturtamadım mı yoksa yuvasını felan mı bozdum?




  • Sanmıyorum işlemci tam oturmazsa açılmaz ışıkların ve reset tuşunun çalışmaması fişleri çıkmış olabilir hdd ise enaz %15 boşluk kalacak şekilde yapılandırın hatta yetmiyorsa başka bir hdd alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.