Şimdi Ara

Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}



    Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}



    UYARI! Tüm dünyanın kaderini şekillendirecek bir görev için seçildin. Commandos: Origins'te efsanevi seçkin İkinci Dünya Savaşı kuvvetinin başlangıcına tanıklık et. Commandos serisinin uzun zamandır beklenen devam oyunu seni gerçek zamanlı taktik türünün başlangıcına geri götürüyor. Yeşil Bereli Jack O'Hara ve beş arkadaşının, başkalarının kabul etmeye cesaret edemeyeceği görevleri tamamlamaya gönderilen ünlü birliği kurmak için bir araya geldiği günlere.

    Kahramanların doğduğu ve efsanelerin şekillendiği tarihin en önemli anlarının sessiz gölgelerinde yeni bir bölüm seni bekliyor. İster cüretkâr bir baskın, ister gizli bir sabotaj, ister cesur bir kurtarma görevi için olsun; Yeşil Bereli, İstihkâm Eri, Keskin Nişancı, Sürücü, Dalgıç ve Casus en zorlu görevlerin üstesinden gelmek üzere becerilerini birleştirmeli. Görevin, ancak özenli bir planlama ve bu seçkin birliğin benzersiz becerileriyle gelen gizlilik ve yıkımın akıllıca bir kombinasyonuyla başarılabilir.

    Kuzey Kutbu'nun buzlu düzlüklerinden Afrika'nın uçsuz bucaksız çöllerine, Avrupa'nın batı kıyılarından Doğu cephesine kadar, komandolarını yüksek riskli görevlerde başarıya ulaştırmak senin elinde. Özgür dünyayı tehdit eden ve giderek büyüyen Nazi işgaline karşı mücadelelerinde onlara rehberlik et.

    • Zorlu Gerçek Zamanlı Taktik Gizlilik Oynanışı: Komandolarının eşsiz yeteneklerini en iyi şekilde kullan, düşman tesislerine sız ve gölgelerin içinde kaybolmadan önce onları en savunmasız yerlerinden vur.
    • Olağanüstü bir ekip: Her birinin bambaşka hikâyeleri olan 6 meşhur karakter, olağanüstü bir savaş kuvveti oluşturmak için bir araya geliyor - Komandolar: Jack O'Hara "Yeşil Bereli", Thomas "İstihkâm Eri" Hancock, Francis T. "Keskin Nişancı" Woolridge, Samuel "Sürücü" Brooklyn, James "Dalgıç" Blackwood ve Rene "Casus" Duchamp'ın kontrolünü ele al ve onları başarıya ulaştır.
    • Zafere giden pek çok yol var: Ayrıntılı, çeşitli ve etkileşimli ortamlar hedefine ulaşmak için birden fazla yöntem sunuyor. Sinsice yaklaş, tırman, çeşitli araçlarla ilerle ya da saklan ve görev başarısına sessizce ilerle!
    • Hazır ol: Hassas ve kolay kontrollere sahip modern bir kullanıcı deneyimi, komandoları uzman hassasiyetiyle kontrol etmeni sağlar. Ağır tahkimatlı hedeflerin üstesinden gelmek için karmaşık eylemleri aynı anda koordine et.
    • Tüm cephelerde savaş: Çorak Kuzey Kutbu'ndan Afrika çölüne kadar uzanan, tarihsel olarak gerçeğe uygun İkinci Dünya Savaşı ortamlarında, tüm taktik uzmanlığını kullanmanı gerektirecek bir dizi temel ve gönüllü hedefle 10'dan fazla görevde oyna.
    • Takım içinde ben kelimesi yoktur: Çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekran üzerinden 2 oyunculu eşli çok oyunculu modda bir arkadaşınla görevlere katıl.



    Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}



    Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}

    Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}

    Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 12 Ekim 2023; 13:42:28 >







  • Yeni video geldi


    Commandos: Origins (2024) [PC ANA KONU] {TÜRKÇE DİL DESTEĞİ} {GAMEPASS}GameTrailersyoutube
    The latest trailer for Commandos: Origins gives a peek at some of the various maps from the upcoming real-time stealth tactics game. In Commandos: Origins, join the front lines with iconic characters Jack O'Hara (The Green Beret) and Francis T. Woolridge (The Sniper) as they assemble the original Commandos force, leading the team through authentic historical locations during World War II. Commandos: Origins will be available on day one on Xbox Game Pass for console and PC and on Xbox Series X/S, Windows PC, and PS5 (PlayStation 5) in 2024. #Gaming #CommandoOrigins #GameTrailers
    https://www.youtube.com/watch?v=JDs6TIe48Rs
  • Çok zevk alarak oynadığım oyundu çok eskiden

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.