Şimdi Ara

Commandos: Origins Resmi Olarak Duyuruldu: Türkçe Dil Destekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Claymore Game Studios, gerçek zamanlı strateji savaş oyunu Commandos: Origins'i duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapacak. Oyunun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass'te de mevcut olacak.
     
    Gerçek zamanlı taktiksel bir deneyim geliyor
     
     
     
    İkinci Dünya Savaşı'nı temel alan Commandos: Origins'te zorlu bir taktiksel deneyim bizleri bekliyor. Commandos serisinin uzun zamandır beklenen devam oyunu bizleri gerçek zamanlı taktik türünün başlangıcına geri götürüyor. Yeşil Bereli Jack O'Hara ve beş arkadaşı, başkalarının kabul etmeye cesaret edemeyeceği görevleri tamamlamaya geliyor. 
     
    Oyunda Kuzey Kutbu'nun buzlu düzlüklerinden Afrika'nın uçsuz bucaksız çöllerine, Avrupa'nın batı kıyılarından Doğu cephesine kadar çok farklı bölgeler yer alıyor. Burada komandolarını yüksek riske sahip görevlerde başarıya ulaştırmak için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. Özgür dünyayı tehdit eden ve giderek büyüyen Nazi işgaline karşı mücadelelerinde komandolara rehberlik ediyorsun. 
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • keşke mimimi'ye yaptırsalardı. şahsen desperados 3 çıtasını geçebileceklerini sanmıyorum
  • Kalipsonun seriyi desteklemesi güzel Türkçeyi eklemeleri de ayrı güzel. Mimimi thqya bağlı bir stüdyo değil mi? Son despasido da çok iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes gibi nostaljik bir duyguyla oyuna sarılmak isterim..İsterdim fakat Kalypso vasat ve ya vasatın az üstü oyunlar yayınladığı için..Kimsenin hevesini kırmak istemem keşke Mükemmel bir Commandos oyunu çıksa. Az ömür tüketmedik Commandos ile.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Mimimi kapandı hocam

    Shadow tactics

    Desperados 3 keyifle oynadım ama commandoslara giremedim bir türlü bununla birlikte seriye giriş yaparım umarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni video yayınlandı


    GameTrailersyoutube
    The latest trailer for Commandos: Origins gives a peek at some of the various maps from the upcoming real-time stealth tactics game. In Commandos: Origins, join the front lines with iconic characters Jack O'Hara (The Green Beret) and Francis T. Woolridge (The Sniper) as they assemble the original Commandos force, leading the team through authentic historical locations during World War II. Commandos: Origins will be available on day one on Xbox Game Pass for console and PC and on Xbox Series X/S, Windows PC, and PS5 (PlayStation 5) in 2024. #Gaming #CommandoOrigins #GameTrailers
    https://www.youtube.com/watch?v=JDs6TIe48Rs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.