Şimdi Ara

Comnet Davet Kodu Kupon Kodu Arkadaşını Getir Kodu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
1.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GÜNCEL COMNET DAVET KODU CMT857YGY 30 GÜN ÜCRETSİZ İNTERNET KAZANABİLİRSİNİZ

    Comnet Davet Kodu Kupon Kodu Arkadaşını Getir Kodu
  • Referans kodum:CMT366KKT


    Merhaba arkadaşlar; Öncelikle şunu belirtmek isterimki davet koduyla 180günden fazla günü olanlar hediye kazanamaz. Benim kodumla maksimum düzeye gelince buradaki paylaştığım kodumu sileceğim. ttnet den taşıma yaparak comnete geçiş yaptım. Comnetin müşteri hizmetleri çok hızlılar anında cevap veriyorlar. Çok memnunum. İnternetten başvuru yaptım. Evrakların fotoğrafını çekip yükleyin fiziki evrakları da ıslak imzalı bir şekilde yurtiçikargo ile 337063940 koduyla gönderin. Evraklar ulaştıktan sonra 2.gün internetim taşınmış oldu. TTnet altyapısından inernetinizi taşıttırmak ücretsiz. Ttnetin verdiği modemle ekstra modem için para vermeden devam ediyorsunuz. Ttnet ile tek farkı comnet in ön ödemeli olması. Engelliler için hizmetiniz aktif olduktan sonra engelli indirimi için kimlik ve engelli raporunu yüklüyorsunuz. Yani engelli iseniz önce normal fiyattan bir ay ödeyip sonrasında belgeleriniz ile engelli indirimli tanmlattıktan sonra indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Başvuru yaparken ödeme adımında CMT366KKT koduyla 30 gün ücretsiz internet hakkınız yüklenir. Bu kodu girdiğiniz anda hemen ödeme yerinde 30 gün ücretsiz kullanım yapacağınız yazmaktadır.


    Referans kodum:CMT366KKT

    Eğerki şuan kullandığınız internetiniz yoksa kurulum ücreti:149TL bu çok iyi fiyat çünkü birçok firmada 300TL ile 400TL arasında değişiyor. Yaz ayları evde değilseniz 69TL karşılığında 60 gün dondurabilirsiniz.



    Comnet hakkındaki görüşümden ve bir kampanyasından daha bahsetmek isterim; Firma çok ilgili ve her konuda hızlı bir şekilde müşterisinin yanında. Mobil uygulamayı kullanın çünkü aylık uzatmalarda 3 gün, 3 aylık uzatmalarda 5 gün , 6 aylık uzatmalarda 7 gün, yıllık uzatmalarda ise 10 gün hediye olarak eklenmektedir. Ben deprem bölgesindeyim ve deprem günü sabahında bildirim geldi ve deprem bölgesindeki müşterilerinin hizmetinin 30 gün ücretsiz bir şekilde uzatıldığını bildirdiler. O durumda interneti kullanmak için elektiriğimiz yoktu ama firmanın duruşu hoşuma gitti.


    Not: Kişisel tavsiyem interneti kullanan kişi sayınız 5 kişiden az ve çok fazla kullanmıyorsanız 35mbit olan paketi seçmeniz. Aksi halde yani 5 kişiden fazla interneti kullanıpta sürekli youtube kullanılıyorsa (özelliklede çocuğunuz varsa) 100mbit paketini tavsiye ederim. Diğer paketler profesyonellerin işi.


    Not2: Herhangi bir sorun yaşarsanız internet sitesinden veya mobil uygulamasından destek talebi açabilirseniz yarım saat içinde cevap verilir. Benim sorularıma 5dakikada cevap verildiği bile oldu. Telefonla aramanıza gerek yok.


    Comnet Davet Kodu Kupon Kodu Arkadaşını Getir Kodu




  • davet kodu CMT857VTR

  • manchestain M kullanıcısına yanıt

    TurkNet'in son 1 yıldır inanılmaz bozmasıyla Comnet'e geçiş yapıyorum. 1 yıllık peşin aldım, sizin kodunuzu kullandım, ikimizde hayırlı olsun :)

    Umarım sorunsız bir deneyim olur.

  • CMT386YVV davetiye kodu ile 1 ay ücretsiz internet hakkı

  • Bu comnette arkadaşını getir kampanyasi nasil oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DAVET KODUM: CMT788NGN


    Comnet Davet Kodu Kupon Kodu Arkadaşını Getir Kodu


    DAVET KODUM: CMT788NGN

  • Gıbırnet geçiş yaptım herhangi bir problem yaşamadım. Hatta gıbırda 1 banka uygulamasına giremiyordu. Muhtemelen yurtdışı ip gözüktüğü için aynı sorun iptvde de oluyordu. Comnet MH bunun düzeleceğinin garantisini veremeyiz dedi ama geçince düzeldi.


    Referans kodum : CMT494JCF

    Not: Kalan gün 180den az artınca gelip burayı düzenleyeceğim.

  • Yaklaşık 1,5 ay oldu geçeli, fiber 100mbps olanını kullanıyorum, gayet memnunum. 1 defa problem yaşadım, müşteri hizmetleri kısa sürede dönüş yaptı (sorun sonrasında Telekom kaynaklı çıktı, binaya Türk Telekom ekipleri gelip düzeltti). Mobil uygulamaları kullanışlı, çok da sık güncelliyorlar.


    Referans kodum: CMT473NPM

  • Comnet 30 gün ÜCRETSİZ İNTERNET İCİN KOD : CMT355YQC

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
    Comnet Davet Kodu Kupon Kodu Arkadaşını Getir Kodu

    CMT893RJJ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toroscu1 T kullanıcısına yanıt

    engelli indirimi aktif değilmiş geçmeye gerek yok o vakit.

  • Başvuru yaparken ödeme adımında CMT789NAF koduyla 30 gün ücretsiz internet hakkınız yüklenir. Davet kodum günceldir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COMNET 30 GÜN ÜCREETSİZ İNTERNET DAVET KODU CMT857YGY

    Comnet Davet Kodu Kupon Kodu Arkadaşını Getir Kodu
  • Merhaba, Nisan 2022 den itibaren COMNET kullanıyorum Türknetten geçiş yaptım şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım TAVSİYE ederim. Bilgi isteyen sorabilir.




    DAVET KODU : CMT983BTY

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.