Şimdi Ara

comnet'e geçilir mi (internet) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
5
Favori
41.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende yıllık anlaşma ile geçmek istiyorum nasıl tavsiye edermisiniz.

  • Abonelik yaptıracağım, kod varsa alabilirim arkadaşlar.


    Edit : Bir arkadaş attı. Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysbeaM -- 2 Ağustos 2023; 11:48:1 >
  • İzmirde kullanıp memnun olan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Firma hakkında acayip yorumlar ve olaylar anlatılıyor. Açıkçası tırstım.

  • Richards Covers kullanıcısına yanıt

    Sözleşmede yazıyor tek taraflı iptalde iade yok yani sen bir sorun olduğunda o parayı unuturum diyordan geç..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CMT532EXQ


    Yeni aboneyim. beş gündür kullanıyorum. şu ana kadar memnun kaldım.

    30-45 gün ilave internet için referans kodu; CMT532EXQ

  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Aylık ödeme tok demi tek seferde ödeniyor birde 14 gün koşulsuz iade demiş memnun kalmazsak komple para iadesi olur mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri sorun çözmeyi denemek yerine başka oparatör tercih edin diyebilicek kadar vasat, kesinlikle tavsiye etmem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben yandım siz yanmayın, mh berbattan da öte bir sorun yaşarsan vay haline. İnternet kafede lol oynayan dokuz on yaşlarındaki çocuklar sanırım mh hizmeti veriyor o kadar vasat.


    iki aydır sürekli kopma sorunu yaşıyorum sadece otomatik iç tesisat mesajı atıyorlar cat5 kablo çekili idi başka damarları bağladım sorun çözülmedi sonra başka cat5 taktım yine aynı sonra birinci sınıf bakır kablo bağladım ankastre bağlantısını devre dışı bıraktım telekom kablosuna doğrudan kendi kablomu yak1 konnektör ile bağladım farklı modemler denedim ama yok aynı sorun hiç değişmeden devam ediyor bunu anlatıyorum gelen cevap şu şekilde '' son 10 saattir tam kapasite bağlı görünüyorsunuz sorun yoktur ''. Ayrıca biraz daha uzun süreki kesintiler yaşadığımda sitelerine login olmayı denediğimde sitelerine giriş yaptıktan sonra sistem login olunuz şekilde hata ile atıyor.


    Çelik gibi sinirlerim var ne olacak ki derseniz elbette deneyebilirsiniz hatta size ref kod bile verebilirim. Sen ne duruyorsun derseniz yıllık peşin ücret verdiğim için idare ediyorum.





  • Müşteri hizmetleri tüm taleplerinize yokuş yapıyor. Çözüm odaklı değiller baştan savma cevaplar veriyorlar. Verdikleri cevaplar çok komik gerçekten temel network eğitimi almamış kişilerden oluşan bir grup varmış izlenimi veriyor. Sorunları anlamak istemiyorlar sizi bıktırıp sonrasında mevcut durumu kabul etmeniz isteniyor. Hattınızda sorun var ise Türk Telekoma kayıt açarız ama bunun 150₺ ücreti var bilginiz olsun diyorlar. Suçu sürekli sizin kablonuza ve apartman ankastre kutunuza atıyorlar.

  • comnetuzak duruyorum kafam rahat

  • Ben 5 aydır kullanıyorum 1 senelik peşin almıştım. Gecen ay epey kesinti oldu arıza var diye uygulamasından açıklama yaptılar sonra 5 gün internet hediye ettiler telafi için. 16 upload 70 de download alıyorum max hızlar bunlar bende. Açıkçası kopma sorunu cok yaşadım bu ara umarım geçicidir yoksa ping falan gerçekten düşük çıkıyor.

  • Türknet zammından sonra geçsemmi diye düşünmüyor değilim bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed son zamlardan sonra comnete geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
    Şehir Mersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçilir mi bilmem ama çok bağlantı kopuyor 5 yıl ttnet kullandım hiç hatırlamıyorum koptuğunu comnet geçtim çok sorun yaşıyorum. Ve şuan bağlantı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bedava hediye bile olsa kullanmayiniz kullandirmayiniz. Mesai saati dışında hizmet vermiyorlar. Mesai saatinde ilgilenmiyorlar.. cuma internet kesildi ise gelecek hafta içi belki gelir. Düşmanınıza tavsiye edebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman diyim benim de 1 yıllık peşin ödediğim 2 aboneliğimi de kendi suçları yüzünden iptal edip hesabımı silmişler :) 0 Kurumsallık. Asla para iadesi yapmamışlar.

  • KESİNLİKLE UZAK DURUN


    benimde yaklaşık 300 gün kullanım hakkım olan aboneliği bugün iptal ettiler. hiç bir şekilde online işlemlere giremiyorum. sistemden komple silmişler. her yere şikayet ettim. kredi kartı harcama itirazında bulundum ve tüketici hakem heyetine şikayet ettim. daha adi bir firma zor bulunur.


    KESİNLİKLE UZAK DURUN

  • Comnet den internet aboneliği alırsanız bilin ki sorun yaşayacaksınız. Yıllık abonelik aldım. Hız aşırı düşük ve sürekli kopmalar oluyordu. Arıza kaydı yazdım. Sorun yok dediler. Arıza kaydını bir kaç gün arayla girdim. Aboneliğimi kapattılar. O derece saygısızlar ki telefon uygulaması üzerinden ulaşımımı da engellediler. Paramı iade edin dedim. Sözleşmede yazıyor etmeyiz dediler. Tüketici mahkemesine gideceğim dedim. Sonucu bekliyoruz diye alaylı bir davırla cevap yazdılar. Bir aylık internet kullanımına 1388 TL vermiş oldum. Comnet Türk telekom üzerinden hizmet veriyor. E devletten abonelik numarası bile sorgulayamıyorsunuz. Yani yasal olarak bir abonelik numaranız bile olmuyor. Comnet de hiç bir şekilde size abonelik numarası göndermiyor. Bilişim kurumu üzerinden Türk telekoma şikayet yazısı yazdım. Comnet de şikayet bildirin bizimle alakası yok dedi. Bu firma devlet denetiminde değil mi? Eğer denetim mekanizması içinde ise neden abonelik numarası veremiyor ve e devletten neden aboneliğimizi sorgulayamıyoruz. Merdiven altı çalışan internet firmaları nasıl oluyor da tüm denetim mekanizmalarından saklanabiliyor. Vatandaşı bu gibi firmalara karşı kim koruyacak. Şikayetvar.com birebir aynı şikayetlerle dolu. İnsanlara yıllık ucuz internet aboneliği yapıp sonra en ufak bir sorunda sistemlerinden atıp paranın üzerine konuyorlar. Hiç bir hizmet vermeden vatandaşın parasını almak kanunsuzluk değil midir. Artık kime güveneceğimizi bile şaşırdık.





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.