Şimdi Ara

Comnet' in yaptığına bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hayır bide bunları savunanlar var kardeşim. Bunlar sözleşmede yazıyomuşta falanmış filanmış. Şaka gibiler. Yasal olmayan hukuk dışı şeyler sözleşmeye yazsanda geçersizdir ama malesef vatandaş çok bilgisiz. Çok tuhafız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensaronline kullanıcısına yanıt

    Fiber yada VDSL altyapı için 20 Mbps upload 100Mbps download WORLDNET firması veriyor Türk netten daha Uygun’a veriyor (350TRY) ve sözleşme yapabiliyorsunuz 12 aylık en azından fiyat zamlarından uzak duruyorsunuz pahalı fiyat ödemektense seneye şubatta değiştirecekler fiyatı, firma fiyatları konuştum bilginize.

    Cgnat sıkıntısı yaşatmıyor firma ve maç günlerinde yurtdışı çıkışlarını kısıtlamıyorlar. Pop Noktasi Ataköy/ Istanbul icin max ping 8MS




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 5 Şubat 2024; 20:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensaronline kullanıcısına yanıt

    Sözleşmede "kafamıza göre hizmetinizi sonlandırırız, her kararımız, şeyimizin keyfine göredir." yazsa demek ki onu da kabul edecekler hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensaronline kullanıcısına yanıt

    Savunanların çoğu referans kodu kasıp interneti bedavaya getiren Liseli tayfa :)

  • Bende 1 gbit lik paketi kullanıyorum maçların olduğu gün hızım düşüyor niyese. TTnet kaynaklı bir durum diyorlar ama bilmiyorum. Özelikle cuma cumartesi pazar günü 1 gbitlik hızım kademeli düşüyor önce 800 sonra 600 sonra 400 sonra 200 kadar düştüğünü gözlemledim.


    Comnet yazınca sorun yok diye kapatıyorlar. 6 aylık uzatabiliyorum eski fiyattan uzatıp uzatmama konusunda kararsızım. Birde ttnet denemek istiyorum. Hafta içi tam hız hafta sonu hızlar böyle düşüyor.


    Comnet' in yaptığına bakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 7 Şubat 2024; 20:48:37 >




  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    keşke 500mbitlik paketle giriş yapsaydınız, 1000mbit ile 6 aylık uzatmak mantıksız, satürasyon sorunları başladı.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Oturduğun bina da 1000 lik kullanıp; aynı zaman diliminde aynı sorunu yaşayan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • curky C kullanıcısına yanıt

    satürasyon sorunu nedir. Anlayamadım.

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Oturduğum binada iki kişi fiber kullanıyor. Oda kaç kullanıyor bilmiyorum 1000 olmadığı kesin. En fazla 100 kullanıyorlar.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Komşuluk bitmiş desene.Comnet' in yaptığına bakın 

    Hiç tanıdığın yok mu 1000 lik kullanan; sorun yaşadığında aç bir telefon bak bakalım onda da sorun var mı?

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Komşularım iyi hepsiyle iyi anlaşıyorum da, Sorun şu benim yaşıtlarım hala kablonet de en fazla 100 veriyor. Tek bir fiber kullanan var o da hangi daire bilinmiyor. Yaşlı oldukları için kimse 1000 kullanmıyorlardır. Allah aşkına kaç kişi 1000 lik paket alır ki en son 35 kullanan vardı komşularımda :=))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 8 Şubat 2024; 12:3:9 >
  • Merhabalar. Bende liseli tayfanın gazına gelip bu firmaya bulaşanlardanım. İlk iki hafta bağlantı çok iyiydi fakat sonra video tv seyretmek imkansıza yakın oldu. Bende tabi taahhütsüz diye iptali istedim, ön ödemelinin iadesinin olmadığını öğrendim. İade alacağım yaklaşık 800 900 tl ama işin ucunu bırakmayıp yasal sürece pazartesi başlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comnetin bu tarz davranışları ilk değil son da olmayacak. Bunlar yüzünden eldeki porttan olup bağlantısız kalanlar bile oldu.


    4-5 farklı ISS kullandım ve asla bunlara bulaşmadım.

  • askala A kullanıcısına yanıt

    taahütlü sistemlerde olduğu gibi nasıl ki cezayı ödemekten kaçamıyorsunuz, bunda da aynı. ön ödemelide iadeyi almanız pek mümkün değil gibi. Alabilirseniz burda da bizi bilgilendirin lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Şubat 2024; 17:52:1 >
  • Taahütle peşin ödeme aynı şey mi? Taahhüt taksitli satış bir nevi.

    Peşin ödeme de 1 yılda tüketeceğin ürünü tek bir ödemeyle satın alıyorsun. Mesela her ay bir tüp aldığını varsayalım; yılda 12 tüp eder. Alıcı satıcıya 12 ay boyunca her ay alıcıya bir tüp verme karşılığında 12 aylık tüp parasını peşin ödüyor. Satıcı bunu kabul edip alıcıdan 12 tüp parasını alıp her ay alıcıya bir tüp vermeyi taahüt ediyor. Taahhüt eden satıcı; alıcıyı bağlayan taahhüt yok. Alıcı satıcıya diyor ki bu tüpler tam dolu değil; çabuk bitiyor. Ağırlığından da anlıyorum diyor; yahni diyor. Satıcı da abi senin detantör de veya ocakta sorun vardır; gaz kaçırıyordur diyor. Diyor yahni. Alıcı da kontrol ettiğini detandör veya ocakta sorun yok gaz kaçırmıyor diyor. Sinirler bozuluyor tabii. Firma biz sizin tüpünüze gazı tam bastık; bizlik sorun yok diyor. Alıcı da ben senin tüpüne bir gaz basarım diyor yahni.Comnet' in yaptığına bakın Ortalık toz, duman, gaz almış başını gidiyor. Firma da biz sizinle anlaşmamızı iptal ettik; artık size tüp veremeyeceğiz diyor. Alıcı da; teslim edilmeyen tüplerin parasını iade edin diyor. Satıcı da bizde iade yok diyor. Alıcı tüpsüz kalıyor; alıcıya bu reva mı?Comnet' in yaptığına bakın 





  • Ulen tamda Comnet e geçcegim sıra böyle konu mu açılır, sjjsjs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetten gigafiber alamayıp en tepe fiyatı ödeyenler gelmiş burada comnet şöyle böyle diyor. Hadi siz gigafiber için sübvanse yapmaya bağışçı olmaya devam edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklı olan malum firmayı kullanmaz zaten BTK'ya devamlı şikayet edilmesi lazım.

  • en kötü firmalardan bitanesi zaten bakmayın buralarda orda burda şöyle iyi yazdıklarını kendi adamları yazıyor devamlı kendi internet hızılarını koyup sizde öyle alacağınızız sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz portunuzu bile siliyorlar güvenilmez bir firma uzak durun

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.