Şimdi Ara

COMNET SÜREKLİ BAĞLANTI KESİLMESİ VE PAKET KAYBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bugün sizlere kendi kişisel deneyimimden bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda internet hizmeti almak için başvuruda bulunduğum Comnet isimli ISP ile ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladım ve bu durumu paylaşarak diğer kullanıcıları uyarmanın önemli olduğunu düşündüm.


    Başvuru süreci oldukça hızlıydı; belgelerimi tamamladıktan sonra ertesi gün internet bağlantısı kuruldu ve aktif edildi. Her şey yolunda gibi görünüyordu, ancak işler beklediğim gibi gitmedi. Internet bağlantısının aktifleştirilmesinden itibaren sürekli kesintiler yaşıyor ve devamlı packet loss (paket kaybı) sorunuyla karşılaşıyorum.


    Bu sorunların farkına vardığımda destek talebi açtım ancak geri dönüşleri oldukça yavaştı. Genellikle bir sonraki gün veya daha da uzun zaman dilimi içerisinde yanıt veriyorlardı. Üstelik verdikleri cevaplarda ise internette herhangi bir problem olmadığını söyleyerek geçiştiriyorlardı.


    Bu tür bir hizmet kalitesini beklemiyordum ve bu durumu paylaşarak diğer kullanıcıları da uyarmanın önemli olduğunu düşündüm. İnternetin bugünlerde hayati bir ihtiyaç haline geldiği dünyamızda, güvenilir bir ISP seçmek son derece kritik olabilir. Ancak benim deneyimime dayanarak Comnet isimli ISP'nin hizmet kalitesinden memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum.


    Umarım yetkililer bu sorunlar üzerinde ciddiyetle çalışır ve müşterilerinin taleplerine daha hızlı yanıt vererek çözümler üretebilirler. Diğer kullanıcılara ise, internet sağlayıcısı seçerken dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.


    Siz de benzer sorunlar yaşayan veya Comnet ile ilgili farklı deneyimleri olan arkadaşlar varsa buradan paylaşıp bize katkıda bulunsun.


    İnternet detaylarım: FTTH 1000 MBPS Fiber








  • Memnun çok insan var siz memnun değilseniz 14gün süreniz bitmeden iptal edin. COMNET SÜREKLİ BAĞLANTI KESİLMESİ VE PAKET KAYBI 

  • Memnun olanda var olmayanda var,
    Sorunsuz firma az gibi,
    Birde bunkar ciddi ucuza veriyor bu hizmeti,sanki bu ucuzlujtan dolayı artan yoğunluk kaynaklı dorun oldu diyen çok
  • An itibariyle yine koptu anlık kopma oluyor özellikle akşamları
  • defalarca kayıt açtım, her akşam 22:00 de başlıyor sonrası bitmiyor lanet şey.

    COMNET SÜREKLİ BAĞLANTI KESİLMESİ VE PAKET KAYBI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.