Şimdi Ara

Comodo Internet Security klavye ve mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internetteki tavsiyelerden dolayı comodo intenet security'i denemeye karar verdim. programı yükledim, güncellemesini yaptı, ilk taramayı gerçekleştirdi sonra bilgisayarı yeniden başlatın dedi. başlattım ve sonra klavyem çalışmamaya başladı.önce mouse çalışıyordu, klavye çalışmayınca bilgisayarı kapatıp tekrar açtım, bu sefer mouse da çalışmamaya başladı..sorunun bilgisayardan ya da windowstan kaynaklandığını düşünmüştüm..format attım windows ultimate yükledim. bugün yeniden comodo'yu kurmayı denedim ama sonuç yine aynı.önce klavyeyi bozdu sonra mouse da gitti..bilgisayar açılsa bile kullanmam mümkün olmuyor. yarın sistem geri yükleme yapıp önceki hale getireceğim ama niye comodo'nun böyle bir soruna yol açtığını ve nasıl çözebileceğimi anlayamıyorum.virüs falan var desem o da pek mümkün görünmüyor çünkü yeni format attım daha.
    bir fikri olan, bu konuda yardımcı olabilcek olan olursa çok sevinirim.







  • bu sabah sistem geri yükleme yapmadan bu sorunu şöyle çözdüm :
    bilgisayarı güvenli modda başlattıktan sonra combofix' le tarattım ve yeniden başlattım.şimdilik düzeldi gibi duruyor. comodo da çalışıyor halen.onu da kaldırmadım yani.
    ama ilerleyen zamanda tekrarlayacak mı bilemiyorum.
    yine de bu sıkıntının neden olduğuna dair fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Comodoyu bende kullandım güzel bir program ama zırt pırt herşeyi soruyor sonra düzeliyor tam randımanlı oluyor. Bu arada şuan lisanslı kaspersky internet security kullanıyorum yoksa bırakmazdım comodoyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.