Şimdi Ara

Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]


    Pre-order Now — The Company of Heroes Collection Lands October 12th on Nintendo Switch!


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]Feral Interactiveyoutube
    D-Day is coming— The Company of Heroes Collection lands on Nintendo Switch on October 12th. The real-time strategy classic makes its console debut, including all the added factions, units and campaigns of the Opposing Fronts and Tales of Valor expansions! Master the challenging blend of fast-moving combat and squad-based tactics, and lead the charge with an all-new control scheme, custom-built for console commanders. Pre-order via the Nintendo eShop now, and the first into the fray on release day: https://www.feralinteractive.com/switch-games/companyofheroescollection/eshop/ Follow us on Twitter: https://twitter.com/feralgames Like us on Facebook: https://www.facebook.com/FeralInteractive #NintendoSwitch #CompanyOfHeroes #RealTimeStrategy
    https://www.youtube.com/watch?v=Ydyb2C6zG30

    -


    Artık ilk kez konsollarda mevcut olan ünlü gerçek zamanlı strateji şaheserinde, 2. Dünya Savaşı'nda komutayı ele alın.


    Gerçek zamanlı stratejiyi yeniden tanımlayan oyun, 2. Dünya Savaşı RTS klasiği ile iki destansı genişleme paketini tek bir patlayıcı pakette birleştirerek Nintendo Switch'in Company of Heroes Koleksiyonu'nda ilk kez sahneye çıkıyor. Hızlı ilerleyen savaş ve manga tabanlı taktiklerin zorlu karışımında ustalaşın ve konsol komutanları için özel olarak tasarlanmış yepyeni kontrol şemasıyla hücuma liderlik edin.


    Normandiya Muharebesi'ndeki tarihi harekâtlarda Amerikan, İngiliz, Panzer Elite ve Wehrmacht kuvvetlerine liderlik ederek her iki tarafta da savaşın ya da özel savaşlar yaratın ve son derece tekrarlanabilir Çatışma modunda onları birbirine düşürün.


    MUHTEŞEM GERÇEK ZAMANLI STRATEJİ

    Company of Heroes, zorlu taktiksel mücadelesi ve hızlı tempolu, takım tabanlı aksiyonuyla modern gerçek zamanlı stratejinin standardını belirliyor.


    NINTENDO ANAHTARI İÇİN DONATILMIŞTIR

    Radikal bir şekilde yeniden tasarlanmış bir arayüze sahip olan ve hem dock'ta hem de elde taşınır oyun için optimize edilmiş Company of Heroes Koleksiyonu, konsol için özel olarak tasarlanmıştır.


    TAM KOLEKSİYON

    Temel oyunun Normandiya sahillerindeki savaşlarından, Muhalif Cepheler ve savaş iç kesimlere doğru ilerlerken Tales of Valor genişletmelerine kadar, üç harekâtın tümü (toplam 41 görev) mevcut ve doğrudur.


    D-DAY'DEN NORMANDİYA'NIN KURTULUŞUNA

    Fransa'nın kurtuluşuna öncülük eden askeri harekat olan Overlord Operasyonu'nun önemli angajmanları sırasında hem Müttefik hem de Mihver kuvvetlerine komuta edin.


    ÖZEL SAVAŞLAR OLUŞTURUN

    İki farklı savaş türü, komuta edilecek dört benzersiz grup, aralarından seçim yapılabilecek çok sayıda harita ve ayarlanabilir zorluk seviyeleri ile Çatışma modu muazzam bir tekrar oynanabilirlik sunar.


    SAVAŞ ALANINI ŞEKİLLENDİRİN

    Size taktiksel bir avantaj sağlamak için yıkılabilir ortamlardan yararlanın, düşman savaş hatlarını bozun ve kendi şartlarınıza göre zaferi garantilemek için kendi savaş hatlarınızı yeniden çizin.


    -


    Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2023

    Tür: Strateji

    Dağıtıcı: Feral Interactive

    Geliştirici: Feral Interactive


    Nintendo Linki: https://www.nintendo.com/store/products/company-of-heroes-collection-switch/


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]


    Company of Heroes Collection [SWITCH ANA KONU]









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.