Şimdi Ara

Compaq mini 700 driver arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar compaq mini 700 e win7 yukledim harika hiçbir drivera gerek kalmadan bluetooth webcam modem vs yukledi ama bugun aklıma geldi 3g yi deniyim dedim simcardı taktım hiçbir haraket olmadı sanırım o driverı yuklemedi nerden bulabilirim? tum driverlerı bulabilirsem daha iyi olur.

    lutfen yardım...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SENHAN

    Merhaba

    Günlerdir çıldırdım, delirdim. Makinayı alır almaz formatladım ve içindeki recovery partition 'da gitti haliyle. Sonrda XP Pro, ardından Windows7 kurdum. Sonra başladı sıkıntılı günler :)

    Kendi kurmuş olduğum işletim sistemine kesinlikle Connection Manager 3 'ü ve WWAN aygıtının sürücüsünü adam gibi kuramadım. Her seferinde sorun verdi. Ek olarak ses kartındada problemler çıktı. Driveri kurduktan sonra ses geliyor, bilgisayarı reboot ettiğimde ses gidiyordu. Driveri görüyor ama cihazdan ses gelmiyordu. HP servisine telefon ettim, herzamanki gibi geçiştirdiler. En son çareyi Recover DVD 'lerini isteyerek halletim. Eğer benim gibi sıkıntı çeken arkadaşlar varsa, hemen telefon açsın HP Türkiye 'ye, 4 gün içinde Fransa HP 'den ürününüze ait recover dvd 'leriniz elinizde. Bana gelen içerik şöyle;

    XP Home Edition HP Türkçe CD
    XP Home Edition HP İngilizce CD

    Sürücü ve Yazılım DVD 1
    Sürücü ve Yazılım DVD 2 (sadece office 2007 deneme sürümü barındırıyor)


    Arkadaşlar, iki gün içinde sürücü ve yazlım dvd 'lerini upload edicem. Ortalama 6GB 'lık, 2 ISO dosyası olarak. Dileyen arkadaşlar download edebilir. Download sonrasında yapmanız gereken teş şey, ISO dosyasını sanal bir sürücü haline getirip, 4GB ve üstü bir USB Stick 'e, sanal sürücü içindeki dosyaları aktarıp, ardından bu usb 'deki HP.exe adlı programı çalıştırmanız olacaktır. Daha sonra görsel olarak bütün kurulumu kendisi size tek tek sora sora gerçekleştiriyor. Netbook 'unuz aldığınız ilk günkü gibi oluyor. (wallpaper 'lar dahil) :)

    İşletim sistemini vermek isterdim, ayrıca paylaşmam yasak değil, herkes kendi netbook 'unun altındaki Windows Lisans Anahtarı ile kuracak nasılsa. Ama site kuralları gereği sanırım paylaşmasam daha doğru olur :)

    Uzun lafın kısası, ben çektim sizler çekmeyin bu acıyı. En yakın zamanda linklerle beraber sizinle olacağım.. :)

    Herkese selamlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sr_kan

    arkadaslar compaq mini 700 e win7 yukledim harika hiçbir drivera gerek kalmadan bluetooth webcam modem vs yukledi ama bugun aklıma geldi 3g yi deniyim dedim simcardı taktım hiçbir haraket olmadı sanırım o driverı yuklemedi nerden bulabilirim? tum driverlerı bulabilirsem daha iyi olur.

    lutfen yardım...

    gir sitesinden Vista driverlarını cek sonra uyumluluk modu ile xp sp3 seç çalıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.