Şimdi Ara

Connect Game firmasına Ulasılamıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar


    Connect game den alınma garantili End game XM1R mouse yan tusları arada tutukluk yapıyor.. Hiç bir şekilde firmaya ulasamıyorum. Sikayet var sitesinde bir sürü ulasılamama sikayetleri var.. Bilginiz var mı? Yada bu firmaya nasıl ulasırım.. Mail ve telefonları çalışmıyor. Ama halen sitelerinden catır catır satıs yapıyorlar....




  • Hocam eğer firma ile iletişim kurmaya çalışıp size bir türlü geri dönmedilerse, ve ürünü son bir kaç ayda kredi kartı ile satın aldıysanız, hiç çekinmeden bankanız üzerinden harcama itirazı yapın, durumu da kısaca özetleyen (firma ile irtibat kurmaya denediğinizi vs.)

    Banka durumu senin adına çözer. Ya para iadesi yapar ya da firma akıllanıp sana yeni ürün gönderir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 21 Mart 2023; 13:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IG I kullanıcısına yanıt

    merhaba ürünü 2.el almıstım garantili faturalı o yüzden kendi adıma değil. En kötü firmanın adresine gideceğim son çare olarak..

  • Connect Game firmasından kesinlikle ürün almayın. Satılan ürünün arkasında durmamaktadır.. Özellikle Connect game garantili 2.ele hiç bulaşmayın ürünün İlk sahibi siz değilseniz Garanti sürecine sokmamaktadır. Faturadaki isim kim ise onun basvurması lazım.. Farzedelim ilk sahibi gibi ürünü garantiye kargoladınız. Üürün onarılıp faturadaki adrese gönderiliyor. Ürün size değilde ilk sahibine gitmektedir.. Bence önemli bir konu dikkat etmekte fayda var arkadaslar.. Ben en kısa zamanda 2.el aldığım ürün için garanti sahip cıkmadığı içinde Tuketici Hakem Heyetine basvuracağım. Boyle bir davranış hiç hoş değil. Kısaca CONNECT GAME den uzak durun!!!

  • Valla ben de mail attım cevap bekliyorum geri dönüş yapan yok. Böyle firmalardan aslında alışveriş hiç yapmamak gerek, ders oldu bana.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.