Şimdi Ara

Conqueror Tanklık ve Agro Hakkında birkaç sıkı soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neyse konu kapanmıştır.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3323 -- 13 Mart 2014; 16:49:25 >



  • Sen oyunun cok fazla matematiğine girmişsin. Bu oyunda yazan yazılar doğru olsa idi oyundaki birçok class digerlerine tek atardı. O yüzden sekillerde ve feat larda yazan yazılar güncellenmedigi icin hatalidir. Deneme yanılma ile doğrusunu ancak sen bulabilirsin.
    Agro konusunda ise Guard ve Dt sana agro vermediği sürece alamazsın. Özellikle de Guard dan. Conq damege classdir,dps değil. Yani vuruş miktarını zamana yayar,demek istediğim bu. Pvp de anlık hasarı yükselir.Anlik hasarin düşük oldugundan Guard yada Dt nin sana agroyu bırakmasını beklemelisin. Off-tanksin. Bırak Guard ile Dt sürünsün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Tamam Guardı anladım Agro makinesi!!! Ama mevcut conq için halen OffTank demek çok yanlış o eski conq idi... Bu iş agro bırakma işi değil igerek raidlerde gerek 6 man Dung. larda çok çok rahatlıkla agro alan conqlar ile karşılaştım, çoğunada sordum işim sırrını ama hepsi aynı masalları okuyup durdu. Agro almasını geçtim bossları resmen conqlar tanklıyor (T3-3.5 ve 4 den bahsediyorum). Bu işin başka bir sırrı var.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.