Şimdi Ara

conta yanıksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • conta yanıksa araç durduğu yerde çalışmadığı halde taşırma kabındaki suyu eksiltir mi ? 1 haftadır durduğu yerde iz var ancak sisten nem mi yoğunlaşıyor bilemedim kaçak bulamıyoruz. yağ suya karışmıyor egzozdan su atmıyor çekişte kayıp yok çalışma zorluğu yok.

    antifriz koyduktan sonra olmaya başladı bu devirdaim yeni değişti. radyatör olma ihtimali nedir. araç 1.3 2008 astra dizel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elsequito -- 26 Aralık 2015; 20:02:08 >



  • Araç su kaçırması ile ilgili az da olsa tecrübeliyim. Yaklaşık 1 senedir su kaçıran aracımda onca ustaya götürdüm bulamadılar. O ara git gel ben öğrendim, bir gün sinirlendim ve 1 günümü alarak herşeyi buldum. Şimdi sırayla ucuzdan pahalıya yazayım. 1. Su kabının kapağı eskimiş olabilir su buharlaşır ve eksilme yapar (ancak sizde ıslaklık varmış o yüzden kapağa pek ihtimal vermiyorum)
    2. Olarak hortumlara bakın,özellikle bağlantı yerlerine ve kelepçelere. Kelepçeler çok sıkıldıysa hortumu kesebiliyor.araçta lpg varsa lpg hortumları eğer bunlardan da sonuç çıkmazsa benim aklıma motor tapası geliyor. Motor tapası olabilir, conta olabilir. Bunlar ise eğer hazır açılmışken trigeri fln değiştirin hazır açılmışken. Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Conta Yanığının Belirtileri Tecrübelerimce Şunlardır:
    1-Radyatör Borularında Şişme
    2-Antfirize yağ karışması
    3-Yağ Eksiltmesi
    4-Silindir kapağının etrafında yağ sızıntıları
    5-Aracın Hararete Zor ulaşması
    6-Radyatör Hava tahliye borusundan su eksiltmesi
    7-Sıcak havada bile egzosdan buhar atması
    8-Motor yağında köpürme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 16 Şubat 2016; 21:13:17 >
  • aynısı benim başıma geldi hocam, bana conta yanık dediler kafayı sıyırttılar. hararet falanda yoktu bende, yağda suda yoktu. sadece suda yağ gibi balçık birşey vardı meğer 10 yıllık aracın içindeki su fabrikasyon suymuş + borulardaki pas yıllarca kıvamlaşmış hale gelmiş. su damlaması arabanın ne tarafından geliyor, mesela benim araçta su eksiltiyordu kaputun sağ tarafından geliyordu. usta dedi sağ taraftan geliyorsa termosttandır dedi. sonra termostatı açtık baktık daha önceden orası arıza vermiş, açmış şerefsizler silikon sıkıp bırakmışlar somunu bile sıkamamışlar. ben genleşme kavanozuna kadar yeni aldım antifrizde alıp yeniledik hattı, mis gibi oldu. inşallah basit birşeydir.

    Not: bende araç ısındıktan sonra araçta su damlatmaya başlıyordu, birde aracın yanına geldiğinde keskin antifriz kokusu geliyordu.

    geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanyeter -- 18 Şubat 2016; 16:01:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.