Şimdi Ara

Continental Eco Contact 6 nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
21.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reklamlarında haritada küçücük ege adalari bile olmasına rağmen Türkiye yi koymamış bir markayı almayın aldırmayın.boykot kültürümüz 0

    Lastikmi yok?

    Not:aynızamandapinarurunlerinideboykotedenspor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 12 Şubat 2021; 18:45:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

    Reklamlarında haritada küçücük ege adalari bile olmasına rağmen Türkiye yi koymamış bir markayı almayın aldırmayın.boykot kültürümüz 0

    Lastikmi yok?

    Not:aynızamandapinarurunlerinideboykotedenspor
    Pınar’ı neden boykot ediyorsunuz, merak ettim. Ben de yaklaşık 10 senedir Maret’i boykot ediyorum kendi çapımda. Conti konusunda size katılıyorum ben para verip almadım aracın üstünde geldi lastik.
  • EC6 Egea'nın fabrikasyon gelen lastiğiydi. 29-38 bin km civarında kullandım. Ben memnun kalmadım. Sportcontact5 de kullandım. O da fabrikasyon lastikti araç 16bin km 40 bin km arasındayken deneyimledim.


    Özellikle csc5 te inanılmaz erken başlayan aşınmayla karşılaştım. Lastik ciddi ciddi yolu tutmuyordu, hayret etmiştim. Premium Contact kullanmadım yorum yapamayacağım ancak yazdığım iki seriyi önermem.

  • o ebatlardaki tüm lastiklerin yuvarlanma direnci düşük ''eco'' mantığıyla üretilen lastikler uhp yada uuhp lastik o ebatta bulunmaz oyüzden alınabilir güzel bir lastik fp lastiği istiyorsanız falken ZİEX ZE310 alınabilir ama continantel kadar iyi değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapriceClassic

    Pınar’ı neden boykot ediyorsunuz, merak ettim. Ben de yaklaşık 10 senedir Maret’i boykot ediyorum kendi çapımda. Conti konusunda size katılıyorum ben para verip almadım aracın üstünde geldi lastik.

    Alıntıları Göster

    Cumhurbaşkanlığı referandumunda İzmir açık ara hayır diyince ?karşıyaka basketbol un sponsoru pınar ya(pınar karşıyaka).pınarın CEO'su sponsorluğu gözden geçireceğiz dedi sırf bu sebeple.


    Halkın seçimine saygı duyacaksın,aynı şeyi Bayburt'ta yapsalardi,tam tersi bir olayda yine boykot ederdim.


    Continin pınarın umrundami değil.ama benim umrumda





  • Goodyearın eagle serisi, continin eco serisi gibi lastikler zamanında alt markalar yokken ekonomi amaçlı üretilen lastiklerdir, halen de bazı markalar bu alt ürünleri üretmeye, sıfır araçlara takmaya devam eder.

    Aynı markalardan örnek verirsek goodyear efficentgrip alınır, pahalı gelirse eagle yerine sava alınır. Conti premium contact alınır, pahalı gelirse eco contact yerine barum alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

    Goodyearın eagle serisi, continin eco serisi gibi lastikler zamanında alt markalar yokken ekonomi amaçlı üretilen lastiklerdir, halen de bazı markalar bu alt ürünleri üretmeye, sıfır araçlara takmaya devam eder.

    Aynı markalardan örnek verirsek goodyear efficentgrip alınır, pahalı gelirse eagle yerine sava alınır. Conti premium contact alınır, pahalı gelirse eco contact yerine barum alınır.
    Belki ebat kaynaklıdır ama örneğin 205 55 16 da eco ile premium contact fiyatları aynı. Yani bu iki seri arasında ciddi fiyat farkı yok.
    Aşağıdakilerin ikisi de 2020 ürerimi.

    Continental Eco Contact 6 nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 16 Şubat 2021; 7:37:1 >




  • Hiç düşünmeden premium contac 6 alınır arkadaşlar. Eco seriside kullandım, biraz aşınınca yağışlı havada buz pistinde gider gibi kayıyor. Premium olan hem ıslak hem kuru yinede tutuyor yolu. İyi lastik her iki hava koşulunda yol tutan lastiktir.
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

    Anlık olarak premium kampanya yapmıştır.


    Geçen sene uzun süre kullanılmayacak bir araç için petlas, sava hangisi ucuz gelirse alayım derken ikisinden de ucuza goodyear ultragrip8 aldım yeni tarihli. Fiyat hatası falan da değildi, satıcı ile iletişime geçip konuşmuştum siparişi tamamlamadan. Ebat 225/50/17

  • İlk zamanlari cok sessizdi ya da benim eskimis lassalardan sonra oyle sanmistim.Ama su havalarda mesela hic esneme yok sanki pat kut gidiyo araba.
  • CONTINENTAL'DEN LASTİK ALMAYIN, ALDIRMAYIN!!


    Ne ara unuttunuz bu rezillikleri, nasıl bir balık hafızanız var yahu!!!



    Continental Eco Contact 6 nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    Conti contact 5 kullanıyorum. Bilmiyorsan bi lastikçiye danış.

    yazdığınızdan premium, eco ve sport olarak 3 adet lastik anlaşılır. bilmiyorsanız bir lastikçiye danışın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical_Support

    Bu mesaj silindi.

    hocam boş tartışma olmuş da evladım dediğin adam babanız yaşında da çıkabilir, bu tarz çirkin yorumlar yapılmamalı. ayrıca dalgaya alsalar da haklılar çok eksik yazmışsınız zira her serinin 5. jenerasyonu mevcut.

  • Arabanın yeteneksizliğini lastik ile kapatamazsınız ya da lastiğe çamur atarak bir yere varamazsınız. Bende Astra H var ContiSportContac 5 225/45/17 lastikler var. Arkadaşımda Astra J ContiEcoContac 5 205/60/16 lastikler var. Bugüne kadar arka arkaya girmediğimiz viraj denemediğimiz yol(şoför değiştirerek) kalmadı. Efsane olan Darlık-Teke rallisinin yapıldığı yollarda geçiyor haftasonlarımız ve net olarak virajlarda Astra j çok daha stabil. Benim araç önünün ağırlığını taşıyamıyor keskin virajlarda, geniş virajlarda götü başı yonuyor ama Eco lastikli astra j ne önden ne arkadan efsane tutunuyor. Anlayacağınız arabanız iyiyse eco da mükemmel bir lastiktir.

  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Sanada güle güle ✋
  • Konuya biraz katkı yapayım, EcoContact 6 lar var aracımda. Tırtıklı zemin ve çok sıcak hava ikilisi olduğunda canavar gibi kendileri, Ken Block gibi gezersiniz ortalıkta. Virajları sert döner, kazık gibi fren yapar vs. Ama hava 25 derecenin altına indiğinde sıkıntılar başlıyor.


    Bu lastiklerle 10.000 km oldu ancak İzmir'de yaşamama rağmen soğuklar geldiğinde kış lastiği mi alsam diye düşündürtüyor bana. Soğuk havalarda(izmir için 15'in altı), virajlarda eğer çok yavaş dönmüyorsam, normal hızlarda bile drift yaparken buluyorum kendimi. Sadece virajlarda sorun olsa yine dert değil ancak frenlemede de büyük sıkıntı var. Sağ olsun sürekli ABS testi yapıyor sevgili lastiklerim. Belki bendeki lastik sorunludur bilmiyorum ancak net bir şekilde kullandığım lastikleri beğenmiyorum.

  • Continental boykotuna devam.
  • Lastikçiye bir adam geldi. Lastikçi sadece bir seçenek sundu. Adam baktı. Lastik gibi lastik işte, güzel dedi. Lastikleri araca taktılar, adam dükkandan ayrıldı. Eminim hiç sorun yaşamamıştır. Ben üstüne titrediğim için her lastik aldığımda irili ufaklı sorunlar yaşadım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.