Şimdi Ara

Continental premium contact 2 Tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim lastik conti eco contact 3müs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadbul

    Benim lastik conti eco contact 3müs

    Benim şirket aracında da aynı lastikten vardı. Pırelli Cinturato P4 ile değiştirdik. Araç daha konforlu, sessiz ve daha iyi yol tutan bir araç haline geldi ama ıslak yol tutuşta kesinlikle Eco Contact 3 daha iyiydi.
  • Premium Contact 2 kullanıyorum 3 senedir inanılmaz derecede memnunum premium contact 2 ve 3 serisi en son bildiğim kadarıyla klasmanında A sınıfı alan tek lastik. Islak zemin tutuşu kuru zemin kadar iyi diyebilirim Conti orta sertlikte bir lastik yol tutuş ve konfor açısından çok iyi bana göre şu an piyasadaki en iyisi diyebilirim Michelin energy saver çok övülüyor kullanmadım ama denenebilir.
  • Bugün Continental Premium Contact 5 taktırdım aracıma. Daha önce de Continental kullanmıştım, conti ve michelin dışında lastik almam sanırım. Bu arada bir arkadaş lastikcisinin kullanıcı memnuniyeti açısından CPC2 yi tavsiye ettiğini belirtmiş CPC5 daha yeni çıktı zaten, kim kullanmış da memnun kalmamış anlamadım. Bence elinde kalan son CPC2 leri bitirmeye çalışıyor satıcı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadbul

    Yerine ne almayı düşünüyorsun ZSARA


    Toyo PROXES 4 (PX4) ya da Toyo PROXES T1R
  • Öncelikle herkeze selamlar,

    yakın bir zmanda aracıma 4 adet lastik almayı düşümüyorum ebatlar 195/60/15 performans lastiği olarak bridgestone potenza re 002 almayı düşünüyorum.nasıldır kullanan arkadaşlar varmı taksiye edermisiniz bu marka yerine tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı?
  • CPC 2 yerine CPC 5 al farkı göreceksin ben kullanıyorum daha önce bridgestone er300 kullanıyordum şiddetle tavsiye ederim yol tutuş ısklak kuru frenleme on numara bendne beklemiyordum bu kadarını ama gerçekten iyi seçim yaptığım için mutluyum
  • 45.000 km kullandım

    konu acmadım basit bir bilgi buraya yazma istedim.

    Arkadaşlar 45.000 km boyunca hemen hemen her hava ve yol koşulunda kullandım

    genel olarak memnunum pc5 alıcam zaten

    yalnız özellikle 40.000 km sonrasında yağışlı havalarda dikkat istiyor

    bugün yaşadığım enteresan olay sonrası daha temkinli olmak gerek bence

    bilenler için tarabya bayırını cıkıyorum nurol sitesinin sapağına gelmeden durduk ama zor kalktık :)

    2000 devirde tutmama rahmen normal bir yağış vardı aşırı patinaja düştü daha sonra istinye park otopark cıkışında da denedim ayni tepkiyi verdi

    yani bu lastikler 40.000 km boyunca cok sağlıklı ama daha üst km önemli bir tehdit oluşturuyor sürüş kalitesi için bence.

    tarabya yokuşunda ki olay komik bir hal aldı hatta yanımda eleman durdu doğal olarak kalktı ama benim araba keçi gibi tepiniyor

    o yüzden bu lastiklere 40.000 km üzerinde fazla güvenmeyin derim

    lastiklerin takılı olduğu arabada logan dizel bu arada öyle asfaltı kazıyacak güçte olmayan hatta iddası bile olmayan bir araba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 22 Kasım 2012; 20:36:51 >




  • 215-55r16 Premium contact 2 kullanıyorum.Düşük hızlarda aşırı uğultu ses var lastiklerde.Aracımda sorun olmadığını bilmesem araba bilyaları yemiş bu ne derdim... Belkide bendeki aşırı fazladır üretimden kaynaklanan bir hata vardır.Müsait zamanda Continental bayisine gidip yardım isteyeceğim.
  • 2002 den beri çeşitli marka ve modellerde araçlar kullandım. Şimdi sıfır aracımda takılı olarak geldi CPC2. Hayatımda kullandığım en gürültülü lastik. Islak zeminde biraz daha yavaş ve dikkatli giderek her marka lastikte emniyeti sağlarsınız. Ancak ne yaparsanız yapın bence bu lastikte ki gürültü keslimez. daha 500 (yanlış okumadınız "BEŞYÜZ") km olmadan lastikleri satılığa çıkardım. Kışlık lastiklerim takılı ve inanın daha sessiz ve konforlu. winniesertan rahat ol bence sorun yok bu lastikler böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcolgecen -- 25 Ocak 2014; 20:59:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winniesertan

    215-55r16 Premium contact 2 kullanıyorum.Düşük hızlarda aşırı uğultu ses var lastiklerde.Aracımda sorun olmadığını bilmesem araba bilyaları yemiş bu ne derdim... Belkide bendeki aşırı fazladır üretimden kaynaklanan bir hata vardır.Müsait zamanda Continental bayisine gidip yardım isteyeceğim.

    Aynı durum bende de var. Inanılmaz bir uğultu var continental premium contact 2 ler ile. Ayrica daha önceki arkadaşların da belirttiği gibi sanırım lastik yanakları çok yumuşak. Derin bir çukurda yan yanaktan patladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları sessiz konforlu demiş.bazıları ugultulu gürültülü diyor.bende şaşırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.