Şimdi Ara

ContiPremiumContact 6 mi Goodyear FP EfficientGrip Performance mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
12.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Audi A3 Sedan aracımın lastik değişim zamanı geldi.
    İstanbul şehir içi ve tatillerde uzun yol kullanıyorum aracı
    Spor kullanımdan ziyade sakin kullanımı tercih ediyorum.

    Birden fazla seçeneği 2ye indirebildim son kararı verirken yorumlarınızı da dinlemek isterim.

    1)Goodyear 205/55R16 91V FP EfficientGrip Performancehttps://www.hepsiburada.com/continental-205-55-r16-91v-contipremiumcontact-6-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-OTLSTCON0356252
    -FP özellikli -

    2)Continental 205/55 R16 91V ContiPremiumContact 6https://www.hepsiburada.com/continental-205-55-r16-91v-contipremiumcontact-6-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-OTLSTCON0356252


    Saygılarımla







  • CPC5 leri 30 bin km,
    EGP leri de tahminen bi 30-32 bin km kullandım.
    Egp tavsiye etmem, 1 yıl sonra diş var ama tutunma kalmıyor. Özellikle araçta bir bütün halinde yüzme eğilimi başlıyor virajlarda. Kalkışlarda da patinaj.
    Cpc5 in olumsuz yanı 30 bin km gibi diş derinliği baya azalmıştı ama tutuş hiç çok kötü olmadı.

    Her türlü Cpc6 derim.
    Goodyear EfficientGrip Performance kullandım. Kaldırıma dokunduğu an parçalanıyor lastik aşırı dayanıksız. Goodyear EfficientGrip geldi bir sonraki aracıma şuan onu kullanıyorum dayanıklılık bakımından o daha iyi ama yinede rampalı bölgelerde pürüzsüz asfaltta gaza basınca çekiş kontrol devreye giriyor. Tutunması çok iyi bir lastik değil. cpc6 bence daha tercih edilesi bir model
  • Her türlü cpc6 tavsiye ederim.

    Aynı kalitede daha hesaplı Ve memnun kaldığım bir lastik olan hankook ventus prime 3 modeline de bakmanızı tavsiye ederim.
  • Sıfır aracın üzerinde good year egp gelmişti.Tek söyleyeceğim şey uzak dur.Süresi dolduğunda başka bir marka alacağım.

    Yol tutuş,fren mesafesi çok kötü maalesef.
  • Goodyear EfficientGrip Performance kullandım. Kaldırıma dokunduğu an parçalanıyor lastik aşırı dayanıksız. Goodyear EfficientGrip geldi bir sonraki aracıma şuan onu kullanıyorum dayanıklılık bakımından o daha iyi ama yinede rampalı bölgelerde pürüzsüz asfaltta gaza basınca çekiş kontrol devreye giriyor. Tutunması çok iyi bir lastik değil. cpc6 bence daha tercih edilesi bir model
  • karşılaştırılacak lastikler değil
    continental gömlek gömlek üstün.

    hatta premium contact 6 good year eagle asymetric 5 ile kıyaslanıyor,ve kuru zeminde good yeardan daha iyi bile çıkıyor.
  • TDI S-Tronic Attraction mu ?
  • Cpc5 den Cec6 ya geçtim 6 serisi gerçekten çok iyi ıslak zeminde direksiyon hafifleşiyor. Kuru zeminde de yol tutuşu inanılmaz. 195/50R15
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    5 kullanmıştım çok yumuşaktı yoldaki bütün taş mıcır ne varsa yapışıp kalıyordu lastiğe. sizde 5 den 6 ya geçmişiniz. 6 da aynı problem var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forever eagle

    5 kullanmıştım çok yumuşaktı yoldaki bütün taş mıcır ne varsa yapışıp kalıyordu lastiğe. sizde 5 den 6 ya geçmişiniz. 6 da aynı problem var mı?
    Ben 5 de o sorunu yaşamamıştım 6 da da haliyle yok. Bursa’da yaşıyorum yollar çok temiz 😂 5 premium serisiydi c-a bu yeni aldığım eco 6 serisi b-b yol tutuş ve fren mesafesinden ödün vermeden yakıt tüketimini azaltmışlar
  • CPC5 leri 30 bin km,
    EGP leri de tahminen bi 30-32 bin km kullandım.
    Egp tavsiye etmem, 1 yıl sonra diş var ama tutunma kalmıyor. Özellikle araçta bir bütün halinde yüzme eğilimi başlıyor virajlarda. Kalkışlarda da patinaj.
    Cpc5 in olumsuz yanı 30 bin km gibi diş derinliği baya azalmıştı ama tutuş hiç çok kötü olmadı.

    Her türlü Cpc6 derim.
  • Cpc 5 berbat bir lastikti. Şu anda EGP kullanıyorum, gayet memnunum. Conti'den uzak durun bence.
  • yalnız egp ni 2 çeşiti var. biri 3 kanallı polonya üretimi diğeri 4
    kanallı alman üretimi. ben 4 kanallı olanı kullanıyorum araç 28 binde gayet memnunum.
    şikayet edenler sanırım 3 kanallı kullananlar.
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    1.4 TFSI hocam
  • Goodyearda eagle dışında hiçbir lastikte sorun yaşamadım, gerçi eagle acemilik döneminde kullandığımdan da olabilir, park ederken sıfır yanaşayım diye sürekli sürtüyordum.

    Sıfır lastik alırken genelde goodyear alırım. Conti cpc5 yol tutuş vs. olarak çok farklı değil fakat hem kendimde hem forumlarda çatlama sorununu sıkça gördüm. Benim lastikler 35-40 bin km/ 3 yıl gibi bir sürede çatlamaya başladı.

    Cpc6 çatlama sorununu çözmediyse kesinlikle goodyear.
  • Selamlar,

    Lastik seçimini yaptım 4 gündür kullanmaktayım. Continental 205/55 R16 ContiPremiumContact 6 aldım.
    Continental bayisi internetten aldığım fiyatı verdi. (takma, balans içinde)

    İlk izlenim olarak eski dunlop sport maxx rt lastiklere (bu lastiğin ilk kmleri ile kıyaslıyorum) göre yol tutuşu oldukça iyi.
    Yakıt anlamında bir şey söylemem erken olur şu anda sadece şehir içinde ve tem otoyolunda kullanabildim.

    Fikir veren herkese teşekkürler
    Saygılarımla
  • Hayırlı olsun ancak contiler 71 db olması lazım ses bakımından. Onun yerine michelin p4 bakabilirdiniz...
  • Yaklaşık 2 sene 40.000 km'dir Goodyear EfficientGrip Performance kullanıyorum.

    Yumuşak bir lastik olduğunu söyleyebilirim. Sert süspansiyonları olan araçta konforu arttırıyor. Islak ve kuru zeminlerde frenleme mesafesi önceki continental lastiklerimden daha iyi. Hemen parçalanan bir lastik olduğunu söylemişler ama ben daha bir hasar aldıklarını görmedim. Tavsiye ederim güzel lastiktir ama son 1-2 aydır ıslak zeminde daha sık abs devreye girmeye başladı eskisine göre.
  • Good year egp nasıl bir lastikse yorumlar ya çok iyi ya da çok kötü. Ortası yok.
    Cpc 6 yeni bir lastik ve çok iyi değerleri var. Eğer klasik conti davranışını gösterirse ömür boyunca aynı değerleri verir. Bazı lastiklerde diş derinliği 5-6 mm olsa bile tutuş kaybı yaşanırken conti 2-3 mm kalıncaya kadar aynı devam eder.
    Yani tutunmaya devam eder. Tutunan lastik de aşınır. Sakin kullanımda ki siz öyle kullanırım demişsiniz, bir sorun olmayacaktır. İlerleyen kmlerde yorumlarınızı bekleriz.
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Hocam lastik alma aşamasındayım, continentalin premium contact 6 ile eco contact 6 arasında kaldım, eco contact 6 kullanan birini bulmak çölde su bulmak gibi, yorumlarınız nelerdir? memnun musunuz? Yakıt A, ıslak fren B çok iddialı değerler, gerçekten de yakıtta bu kadar farketti mi?
  • vieri32 V kullanıcısına yanıt
    Premium contac 6 öneririm eco contac 6 da fena değil ama ikisi arasındaki fark bariz. 30 bin km sonra çöp ama daha uzun kullanmaya kalkmayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.