Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
21
Favori
15.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eren Acar E kullanıcısına yanıt
    peki bu grubun bir üyesi sizin konunuza post atmazken neden bu thread içinde bir sürü post kasılıyor grup üyeleri tarafından?
    bu diğer üyeleri tetiklemiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoomBookTR

    fanboylar discorddan örgütleniyorsa! grubun üyeleri buraya gelip tartışmaya girmesiyle de tetiklenmiş olmuyor?
    buradaki arkadaş sizin konulara geldi mi?
    gelip yazıp durdu mu?
    +1
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Hikayeli oyunları seviyorum evet; Kütüphane her yıl aldığım oyunlardan %20sini anca oynuyorum. Biraz savurganlık Bu indirimde de bayağı bir açıldım üstüne yeni ekran kartı aldım(2 gündür onun takmasıyla uğraşıyorum) Böyle oyunları yeni kartla oynamak vardı tabikide. Control Starwars Ac:odysse,origins R.d.r 2, Cyberpunk gibi gelecek seneye kadar kalsın dedğim 5 6 oyun var hepside iyi oyunlar. Hemde şuanda pahalılar ucuzlamış olurlar
  • Eren Acar E kullanıcısına yanıt
    Fanboş tabirinin yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum ancak bu "fanboşlar", örneğin, yamaların ücretli olmaması gerektiğini söyleyen biri çıktığında, "20 lira bi sigara parası, beleşçi açlar, emeğinin karşılığını almasınlar mı diye saçma sapan şekilde ölümüne sizi savunuyorsa ve siz müdahale etmiyorsanız bu sizin umurunuzda olmasa da sizi bağlıyor. Örnekler çoğaltılır, bunların kim olduğunu da sizler daha iyi bilirsiniz, Discord grubunuzda oldukları, sizinle yakın temaslarda bulundukları da açık bir gerçek. Size edilen herhangi bir lafta bunların ortaya çıkışı inanılmaz bir antipatik bir görüntü oluşturuyor. Hele sizin Discord kanalınızdan konu link'i atıp "desteh arkadaşlar desteh" deniyorsa bu daha da antipatik hale dönüşüyor. Ben tartışma çıkarmak niyetinde değilim, öneri olarak söylüyorum, bunlar size zarar veren şeyler, kendi içinizde tekrar bu konuyu "bizi bağlamaz" demek yerine değerlendirin ve bu durumu değiştirin derim.

    Yapıcı veya samimi olan olumsuz eleştiriler bizi üzse de trolllerin yaptığı içi boş yorumların ne olumlu ne olumsuz herhangi bir etkisi olmadı. Elif zaten troller yüzünden gelip buraya bakmaya tenezzül dahi etmiyor, işine odaklanıyor. Ben ise kendileriyle eğleniyorum boş vakitlerimde, bazıları ana hesabından yazamayacak hale geldi . Teşekkürler, çizgimizi bozmadan grubu büyütüp aynı ivmeyle kaliteli işler çıkarmayı hedefliyoruz, bakalım :)




  • Boş işlerle uğraşmayın 2 ay sonra yama çıktı özrünüzü dilediniz, bizde elinize sağlığımızı dedik bitti gitti. Yama çıkmadan konuya bakmaz, yorum yazmaz ama geçte olsa çıkarabilince herkese saldırmak, cevap vermeye çalışmak vs.. hiç mantıklı değil.

    Bak ne güzel bir oluşum içine girmişsiniz, başarmışsınız sonunda, sağla solla uğraşmayın yeni projelerinize odaklanın. Siz karşı tarafı fanboylarla sıkıştırmaya çalışırken kendi fanboylarınıza hiç bir şey dememeniz ayrı olay. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır.

    Tekrar diyorum; Ellerinize sağlık geçte olsa yanlışlarda olsa bir yama sundunuz. Şimdi önünüze bakıp daha doğru dürüst şekilde oyun sever olan bizlere yeni yamalar sunmanız olur. Şimdiden gelecekte ki projeleriniz içinde teşekkürler.

    Kolaylıklar diliyorum, iyi forumlar.




  • O kadar ithamlara karşılık bir özür borcunun olduğunu düşünüyorum!
  • Fuat hocam normalde kimse ile tartışmaya girmemeye çalışırım ancak siz de kusura bakmayın ama biraz fazla pişkinsiniz. Bu konuyu sürekli "yama nerde" diye hortlatan ve millete sallayan siz değil miydiniz? Hesabınızı başkası mı kullanıyordu? Sizce de bir özür borçlu değil misiniz? O kadar yazmışsınız araya bir özür sıkıştırsanız fena olmazdı bence. Korkmayın bu sizi küçültmez aksine yüceltir.

    Bu arada yamayı yapan arkadaşla bir bağlantım yok ve yamanın çıkacağından benim de ümidim yoktu. Anonymous sağolsun oyunu onların yamasıyla bitirdim. Buradan kendilerine teşekkür ederim. RDR2 yamasını dört gözle bekliyoruz. Herkes herkesi çok kolay yaftalayabildiği için belirtme gereği duydum.
  • Bu konuda 2 ay başlık bile değişmedi şu tarihte çıkacak yazısı yamayı beklemeyeni geçtim yama bekleyen insanları bile düşünerek bir açıklama yapılmadı. Diğer grupun yaması çıktığı gün bu yama için tarih verildi sonra tarih güncellendi sonra tekrar güncellendi sonra 2 ay cevap bile verilmedi Yama çıkınca sizi eleştirilere Troll, fanboş demek ne kadar doğru.Yama sahibi arkadaş sürekli yorumlarında eleştirenlere konuyla alakasız eleştirilerde bulunmakta Yama sanki birilerine kapak olsun diye çıkardım gibi bir duruma gidiyor
    Ben aynı oyunun 2 yaması yapılmasına karşıyım ücretli-ücretsiz olsun farketmez kim yaparsa yapsın hız ve kalite konuları hariç aynı oyunun 2 yama yapılması yerine yama bekleyen oyunlara el atılmasından yanayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arkadaşın kelime dağarcığında veya lügâtında "özür" diye bir şey bulunmadığı için anlayışla karşılamak gerekir. Konudaki son mesajlara bakıldığında kimin/kimlerin konuyu alevlendirmeye çalıştığı zaten çok rahat görülüyor.
    Yama gecikmesini fırsata çevirip fırsatı varken giydirelim gömelim amacıyla mesajlar atılır, iş ortaya çıkınca böyle de güzel "Uzatmayın, teşekkürümüzü ettik işte. Oldu artık biz kalkalım." denilerek R yapılır.
    İnsanları bu kadar aptal yerine koymaya gerek var mı? Ben gerek olduğunu sanmıyorum. Bu konuya dıştan bakacak bir insan neyin ne olduğunu çok rahat anlar..

    Dünya güneşin etrafında dönüşünü 1 yılda tamamlayabilirken bahsi geçen ve benzeri arkadaşlarda bu süre maksimum iki güne tekabül edebilmekte olup, ayrıca R sembollü madalya takılması gerektiği inancındayım.

    Ek olarak ise çevirmenlerin gönüllü olarak sadece sevdiği projeleri çevirmek isteyebileceği ve sipariş üzerine çeviri yapmadıklarını halen anlamayan insanlar olabiliyor işte..
    Çevirmenler her istenilen oyunu çevirmek mecburiyetinde olmamakla beraber istediği oyunu çevirmeye de hakkı vardır. Beğenen insanlar indirip kullanır, işine yaramayan veya hoşuna gitmeyen de pas geçer ne kadar zor olabilir bunu yapmak? Zaten çeviri yapacak kişi sevmediği veya hoşuna gitmeyen bir oyunu neden çevirsin ki, aksini düşünmek bile mantığa aykırı.

    Edit : Cevap gecikmemiş, boş 'insan' ile tartışmaya girmeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23432EFBA -- 4 Ocak 2020; 12:50:19 >




  • wassuplaying kullanıcısına yanıt
    Yamayı ben mi geç çıkarttım da özür dileyecegim? Biraz mantıklı konuşursak yerinde olur diye düşünüyorum.

    Söylenen tarihi geçince diğer gruplara sovenler tehdit edenler bu grup nedense ücretliye karşı kurtarıcı gözüyle bakılıp fanboyluklara girildi.. bu korumacilgi zamanında bazı gruplara da yapsaydıniz su an çok farklı bir durumda tartışıyor olacaktık. Kaldı ki benim hiç bir postumda hakaret yok. Sadece bir oyun sever ve donanımhaber kullanıcısı olarak yamanın ne zaman cikacagini neden geç çıktığını sorup durdum bundan öte bir şey yok. Ha geç çıkınca elestirimi yapıp bir şekilde sonuca ulaşınca da tebrigimi ettim. Asıl doğal olmayan yamayı bekleyen bir kullanıcının yamayı geç çıkartan gruptan özür dilemesi.

    Neyse caneray denilen zat r demiş kendisi grup yamayı çıkarmadigi zamanlarda nasılsın bak tartışma olmadan muhabbet ediliyor derken çıkınca aklınca sallamaya çalışmış, baya komiksiniz. Asıl r kendisinde haberi yok galiba baya bir geniş alıyor dönüşü zaman geçince tabi farkındalık gidiyor yazık..

    Tekrar söylüyorum polemik için ben tebrik ederim elinize sağlık demedim, samimice söyledim. Ancak kişi kendinden bilirmiş işi.. demek ki sizin içinizde yaptığınız işte samimiyet kırıntısı kalmayınca karşınızdaki her şeyde de aynı sanıyorsunuz, e doğal.

    Yeni olusumunuzun bir sonraki projesinde başarılar diliyorum. Oyunceviri zamanında bile yama olaylarına katkıda bulunan ben hiç bir grup kişi için koru körüne bağlılık göstermem. Benim için oyunların kaliteli bir şekilde Türkçe olması önemlidir gerisi teferruat. Ha merak eden testerlik yaptığım zamanları da araştırır. Çoğu ilkokul çağındaydi tabi o zaman neyse.

    Son yazım o sebeple iyi forumlar diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulkathos -- 4 Ocak 2020; 10:10:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam Allah aşkına çocuk muyuz biz? Yama çıkmadan önce yazdığınız birkaç mesaja bakmanızı öneririm. Oyunsever olarak meraktan sordum falan diyerek kaçak dövüşmeyelim. Ayrıca zaten elinize sağlık demişsiniz ne güzel. Ama sonraki mesajınızda "boş işlerle uğraşmayın." diyorsunuz ancak ben de yama çıkmadan önceki mesajlarınızda ne yazdığınıza bakın diyorum. Zira kendinizle çelişiyorsunuz.

    Neyse efendim olan olmuş. Benim de son mesajım. Umarım arkadaşlar da sonraki çalışmalarında daha dikkatli olurlar. İyi günler dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevirmen istedigi oyunu cevirmeye tabiki hakki var.Benimde ayni oyunun 2 yama cevrilmesine karsi oldugum dusuncesini dile getirdigim gibi.
    Ayrica siz bu forumda sizi 2-3 ay once controll toolu basligiyla ucretsiz cevrilsin basligiyla gormustum sizi.Bir arkadasta vardi butun oyunlarin toolunu paylasacam filan diyordu Hatta Wolwestein youngblood toolunu da paylasacakti tabiki tool filan yoktu ortada sadece bu anoymousun o sirada cevirdigi control yamasi ucretli diye acilan konuydu
    Ben ucretli- ucretsiz ayirimi yapmiyorum ama siz sirf diger yama ucretli diye bu arkadasin cevirecegi yamayi savunmaniz zaten sizin tarafinizi belli
    etmişti
    Ayrica bu Aura ceviri ile ilgili keske yanilirim
    Control gibi bir oyunu bu surede cikaran ilk projesinde guven vermeyen bir grupun diger calismalarindan acikcasi beklentim zayif İnsallah yanilirim ceviri dunyasi guzel bir ekip daha kazanir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 4 Ocak 2020; 11:6:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsim vermedim, "troll" diye bahsettim ama bazıları üstüne alınıp gelmiş


    Ellerindeki tek şey "yamayı" verdiğimiz tarihten geç çıkarmamız, onu da papağan gibi tekrarlayıp duruyor sevgili Fuat. Teşekkürün de arkamdan ettiğin bana ettiğin küfür kadar samimi, devam et bize yazmaya lütfen.


    Biz cevapsız falan bırakmadık bekleyenleri, yama çıkınca kapsamlı bir açıklama yapacağımızı, gecikeceğini özür dileyip söyledik. Konuya da gecikeceğini belirtip gerekli açıklamayı koydum, düzenledim. Başlığı bilerek değiştirmedik gerek görmediğimizden. Ardından gerekli özürü diledik ve açıklamamızı yaptık, yamayı sunduk. Her hafta ısrarla mesaj atanlar yamayı bekleyen değildi sevgili baaburcan, troll tayfaydı, troll tayfaya da açıklama yapma ihtiyacı duymuyorum.


    Birileri yamayı kullanmayacağı halde her hafta konuya mesaj attı, birileri çıkmayacak konu csb dedi, üzerimizden fırsat bilip başka grupları(bir grup aslında, nezaketen grupalrı diyorum) övdü.


    Biz çıkmayacağını söyleyenler, bize yalancı diyenler, hakaret edenler özür dileme erdemine sahipler mi diye yazdım, görüldüğü üzere öyle bir erdem yok. Bu insanların ne biçim insan olduklarını da herkes görüyor. Olumsuz eleştiri yapanlara troll diyormuşuz gibi algı kasmaya gerek yok, yapıcı veya samimi olduğu sürece her olumsuz yoruma saygımız sonsuz.


    Sevgili baaburcan, "Control" gibi bir oyunu bu sürede çıkartan diyip oyunu küçümsüyorsun ya, gel sen Control gibi bir oyunu çevir bakalım, yazdığın kadar kolay mıymış görürsün. Projenin başlangıç tarihi belli, bir kişinin çevirdiği de belli. Verdiğimiz tarih belli, aktif şekilde çeviren sayısı (bir kişi) belli. Kelime sayısı belli, hikayenin derinliği ve ne kadar terim içerdiği belli. Bir de bu yamanın istek konusunu açan kişisin, senin yerinde olsam şu lafları ederken kendimden utanırdım. Bizim gibi güven vermeyen bir "grupun" konusuna yazmakla zaman kaybetme sen de bence.


    Ben en çok şeyi merak ediyorum, yamayı belirttiğimiz tarihte çıkaramayınca, konuda tartışmalar dönerken "hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım" diye sevinen arkadaş şu an napıyor? Konuyu okumayanlar abarttığımı falan düşünebilir ama bunlar gerçek maalesef, birkaç sayfa geride böyle mesajlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuel Goldstein -- 4 Ocak 2020; 22:6:26 >




  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Dogrudur Control yama istegi konusunu ben actim Anoymous ceviriye basladi konu benim icin kapandi ilgi duymadigim konularin altina yorum yapmiyorum genelde ama surekli birileri ozur dilemeli troll yazilarindan rahatsiz oldum
    Bu sebeble konunuza yorum yazdim.
    Benim gorusum belli ayni oyuna 2 yama olayina karsiyim bu durum sadece sizin icin gecerli degil Qnoops Metro yamasini cikardiginda da ayni elestirilerde bulundum.
    O zaman Anoymous yeni kurulmustu Discord filanda yoktu.
    Bir sozum de discord da orgutleniyorsunuz diyen arkadaslara oyle bir durum olsa herkese acik kanaldan neden boyle bir orgutleme yapsin
    Sizin ceviri grupu ile ilgili kendi dusuncelerimi yazdim diger gruplarida elestiriyorum ama hicbiri niye yaziyorsun buraya o zaman demiyor
    Konuyu uzatmaya gerek yok bundan sonraki yama calismaniz olursa basarilar dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahsen konuyu surekli takip ettim.yama gecikince yada aciklama yapilmayinca,yamayi gercekten bekleyen kisilerden sert bir elestiri gormedim.sadece bellirli bi tayfa var 3.5 ksi onlara şenlik cikti sadece.
    Aslinda bir yerdede iii oldu okadar laflardan sonra yama cikinca baya baya nokta noktaya donduler.ahhahahahahh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunun isterse 10 tane çevirisi olsun önemli değil, yeterki haber verilsin çeviri duyurulsun. Gerekirse diğer ekip askıya alır başka projelere bakar.

    Bu arkadaşta taa en başından Control çevirisini yapacağını duyurdu. Sorun ne ? Yama geç çıktı 1 kişinin çevirdiği zaten konu açıldığında söylendi. Gecikebilir yama ama tamamlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeği geçen herkese teşekkürler. Varsa sıradaki projeniz hakkında bilgilendirir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.