Şimdi Ara

Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anladım hocam test sonuçlarını bekliyoruz
  • yakıyorrrr :) benimkide yakında tamamlanacak inş :)
  • Günaydın. Su haznesinin önüne siyah karbon kapladım. Şimdi kasanın önü daha uyumlu bir hale geldi. Aynı şekilde kasanın içindeki power supply' in üstünüde geçen gün kaplamıştım. Güzel duruyor.
     Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları




  • Sistem boşta 32 derece civarlarında seyrediyor sanki rezervuarda öyle gördüm. Test sonuçlarını merakla bekliyorum. Umarım kazasız belasız kullanırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [juggernaut]

    Sistem boşta 32 derece civarlarında seyrediyor sanki rezervuarda öyle gördüm. Test sonuçlarını merakla bekliyorum. Umarım kazasız belasız kullanırsın.

    Arkadaşlar sıcaklık değerleri boşta ve yükte resimdeki gibi.

    Su haznesindeki sıcaklık 33 ün üzerinde çıkmadı. Hadi hayırlısı.
     Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları




  • güzel çalışma kolay gelsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dc106

    güzel çalışma kolay gelsin

    Teşekkürler
  • Kasanın su haznesine antifriz gibi bir şey katsam sorun olur mu? Su çok koyu kırmızı ayrıca pempe pembe köpürüyor. hem biraz su takviyesi yaparaım hemde rengini açarım diye düşündüm. fakat korezyon vs sorunu çıksın istemiyorum.
  • Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satın aldığınız parçaları ve nereden aldığınızı ve ne kadara aldığınızı ve daha sonra gtx 780 soğutmasında da kullanılıp kullanılamayacağını ve 3770k işlemcide de benzer performansı alıp alamayacağımız konusunda bilgi verebilir misiniz?+sızdırmazlık testini nasıl yapıyorsunuz?

    Çok sordum pardon ve teşekkürler.Harika bir çalışma olmuş.

    Takipteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Temmuz 2014; 12:42:20 >
  • Kasanın orjinal yan kapağı ile ilgili bir çalışma yaptım. Yeni bir pleksi kullandım ve mevcut kapağın içindeki fazlalık bölümleri kestim, son olarakda kasa kapağını karbon folyo ile kapladım. Fena olmadı. İlerde bu pleksiyi iptal edip gerçek cam da kullanabilirim.
     Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

    Hocam satın aldığınız parçaları ve nereden aldığınızı ve ne kadara aldığınızı ve daha sonra gtx 780 soğutmasında da kullanılıp kullanılamayacağını ve 3770k işlemcide de benzer performansı alıp alamayacağımız konusunda bilgi verebilir misiniz?+sızdırmazlık testini nasıl yapıyorsunuz?

    Çok sordum pardon ve teşekkürler.Harika bir çalışma olmuş.

    Takipteyim.

    Merhaba. Teşekkürler.

    Benhttp://www.aliexpress.comwww.dx.comwww.ekwb.com ve specialtech sitelerinden alış veriş yapıyorum. Arada duruma göre amazonda var.

    sızdırmazlık testini ben şu şekilde yapıyorum.

    anakarta elektrik vermeden sadece su pompasını çalıştırıyorum. hortumların su sızdırma ihtimali olan yerlerine tam altlarına kağıt havlu koyuyorum. hem kırmızı su damlarsa hemen belli olsun diye hemde altındaki bileşene su temas etmesin diye. bu şekilde bazen uzun süreli çalıştırıyorum bazende kapa aç yapıyorum.

    çok ilginçtir. sürekli çalışma esnasında sızdırmayan hortum, birden pompayı kapayınca suyun geri basması sonucu acayip bir şekilde su sızdırmıştı. sanırım hava yaptı ya da onun gibi bir şey ve rakorun yönünde hareket ederken su zaten kolay kolay sızma yapmıyor. ama geri bastığında ters yöne doğru kuvvetli bir çekim olunca bende sızdırma yapmıştı. yani kisacası sürekli dümdüz çalıştırmanın yanında arada kapatıp açarak suyun tepkisini kontrol etmek lazım.. tabi bu işlemler esnasında ben yanımda küçük tabaklar ve büyük bir şırınga da bulunduruyorum. (küçük tabaklar su sızması durumunda hemen o bölgeye kolayca girip suyun kasanın içini batırmasını engellemek için birebir.

    Bendeki işlemci: amd x4 955 3.2Ghz bu işlemci ile hiç bir sorun yaşamıyorum (önceki daha basit sistemde de sistem stabildi)
    ekran kartımda yeni teknoloji değil nvidia Gt8800 bu ekran kartı için universal vga blogu aldım. çok da stabil sogutuyor. Fakat sizin bahsettiğiniz model çok daha ileri bir model bendeki mevcut sistem yeterli gelir mi inanın bilmiyorum.




  • Merhaba uzun bir aradan sonra son yaptığım değişiklikleri sizinle paylaşmak istedim. Mevcut kullandığım fan kontroller su pompasını idare edemediği için bu işi yapabilecek bir fan kontroller arayışına girdim ve LAMPTRON da karar kıldım. Şu an hem pompayı hemde 20 lik büyük fanı kontrol edebiliyorum. Bir de ana kartımın usb 3.0 desteği olmadığı için usb 3.0 kontrol kartı aldım. Buna ek bir usb port ve uzatma kablosu da alarak kasanın üst yan tarafa (kasanın üzerindeki HDD koyma yuvasının hemen altına) usb portları için yuva açtım. Çokta iyi işcilik sergiledim bence (Hobi bıçak setinin uç kısmını ocakta ısıtıp kasanın plastiğini güzelce port yuvalarına uygun bir şekilde erittim. Sonrasında üstüne siyah karbon kaplayıp sabitledim.)
     Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları Coolbay NOX Kasa için Basit Mod ve Sulu Soğutma Çalışmaları




  • cougar fanlarını nereden aldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

    cougar fanlarını nereden aldınız?

    hepsiburada.com dan aldım
  • Son durum nedir
    Ortalama ne kadara mal oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I Can See

    Son durum nedir
    Ortalama ne kadara mal oldu?

    Son durum şu; Sistem nazar değmesin stabil olarak aylardır çalışıyor.

    Ortama 400$ bulmuştur.
  • güzel çalışma eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Comaa

    güzel çalışma eline sağlık

    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.