Şimdi Ara

Cooler Master R9-NBC-U3PS-GP Gümüş NotePal U3 Plus 19' Notebook Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monster Abra a5 V1.1.2 kullanıcısıyım soğutucu almak istiyorum sizce bu üründen istediğim verimi alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa almayı düşünüyorum bugün sipariş vericem veya sizin önerileriniz nedir.



  • Aynı üründen ben de almayı düşünüyorum. Sen aldın mı? Faydasını gördün mü? Ben thermaltake massive23 lx aldım daha önce ama sıcaklığı düşüreceğine yükseltti:) Bir de sanki bir yere takılıyormuş gibi çıkardığı ses eklenince geri verdim. Kocaman fanı vardı nasıl soğutmadı anlamadım ama gücü usb den aldığı için anakarta fazladan yük bindiriyor diye düşündüm. Sonra bilgisayarın hava boşluklarını, fanını elektrik süpürgesiyle biraz üflettim biraz çektirdim sıcaklık bir kaç derece düştü. Şimdi bu ürünü almayı düşünüyorum bu fanların yeri değişebiliyor diye ama 5v ac girişi yok sanırım usbden beslemeyle verimsiz olur mu diye düşünüyorum. Usb girişli adaptörle kullanan var mı 5V1A adaptörler var piyasada onlarla kullanabilir miyim fana zarar verir mi?
  • peshtamal P kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-everest-aluminyum-notebook-stand-ve-sogutucu-ak-nbc-09bk/productDetails.aspx?productId=bs11773&categoryId=106859 bu modeli aldım ben adaptör girişi var ama yanında gelmiyor ayrıyetten almak lazım ama ben usb adaptöre taktım o şekilde de gayet başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.