Şimdi Ara

Cooler Master Turkish Delight

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Eğer ürün internetten alınacaksa, ürünü almadan önce mutlaka cooler master ın sitesinden kontrol edin. Orada yoksa gerçek değildir. En basit yöntem bu. Mağzaya gidip alınacaksa zaten malzeme kaliteside kendini belli ediyor anlamamak imkansız. Birde o kopyacı firma genelde "coolermaster elite" olarak sunuyor ürünleri ona da dikkat etmek lazım.
  • yazının solarında hakkımızı teslim etmişler. hızla büyüyen, genç nüfuslu, teknolojiye ilgisi olan insanlar olduğumuzdan bahsedilmiş. Taklitçi firma rezil olmuş ki müstehak zaten böylesine.
    Kasa alırken de bilinen bilgisayar sitelerinden veya mağazalarından alışveriş yaparsanız bir sıkıntı olmaz, olsa bile bu gerçek değil diyerek hemen hakkınızı arasınız.
  • Google çeviri çalışmıyor.

    Ne yazıyor acaba, ne şekilde bahsedilmiş?
  • Şöyle,
    yazıda cebitten bahsediliyor. çakmacı (yazıda copycat diye geçiyor) bir Türk firması cooler master kasalarını taklit etmiş bunla kalmayıp üzerine cooler master etiketini de yapıştırmış. bunu gören gerçek cooler master da şoke olmuş tabi. olay anlaşılana kadar da satış yapmışlar :)
    çakmacı firmanın savunmasını ilginç bulmuşlarki bence de ilginç . şöyle demişler "Biz cooler masterız, bakın Türk mercilerle kontrol edin, o bizim adımız, biz bir şirketiz...vs"


  • Savunmaları iyiymiş.
  • Biz Türklerden her şey beklenir
    Şaşırmadım doğrusu dünyanın en büyük çakma ürün pazarı da biziz diye biliyorum...
  • ama hakikaten cakma urunden önde, savunmalari daha da super.

    yani adamlar resmen turkıyede kayıtl, cooler master ve aynı logosu altında. bu olay muthis ve arastırılmalı.

    benim bildiğim ticaret odasından izin alman lazım sirket kuracaksan. ve onlar normalde bu tarz seyleri arastırması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turmania

    ama hakikaten cakma urunden önde, savunmalari daha da super.

    yani adamlar resmen turkıyede kayıtl, cooler master ve aynı logosu altında. bu olay muthis ve arastırılmalı.

    benim bildiğim ticaret odasından izin alman lazım sirket kuracaksan. ve onlar normalde bu tarz seyleri arastırması lazım.



    Arkadaşlar Bir Başarısızlık Hikayesini okumanızı öneririm. Zamanında AMD nin de başına aynısı geldi. Hatta adamlar yurt dışından ürünleri kendileri getirtmişti piyasadaki distrübütör ürünü AMD işlemcilerin ise satışını mahkeme kararı ile durdurmuştu. Hatta yazıda da bahsedilmiş dergilerde falan sahte işlemci almayın diye reklam yapmış ( asıl çakma olan firma yanlış anlaşılmasın. Yani sahte AMD gerçeği için bandrolsüz ürün almayın yazmış. ) yazarımız da dergiye baya bir ağır yazı yazmış reklam bölümünüz uyuyor mu diye.




  • Firma Coolermaster'ın Türkiye'deki isim haklarını satın almış, yasal olarak etiket basıp satışa geçmişler. Tabiri caiz ise çakma, ama yasal Coolermaster.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.