Şimdi Ara

COOLTAG kendi işinizi kurmanıza yardım edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aynı çevrede, ortak ilgi alanı ve beceri sahiplerini ihtiyaç sahipleri ile bir araya getiren mobil bir uygulama çıkmak üzere: "cooltag"

    çok iyi pastalar yapıyor, şekerler hazırlıyor ya da el işi ürünler yapıyorsunuzdur ancak yakın tanıdıklar dışında kimseye ulaşamıyor ve işinizi geliştiremiyor olabilirsiniz. Bir platforma dahil kişiler kendi arasında becerilerini paylaşabilse, ihtiyaçlarını anında karşılasa, iletişim kursa esas gücünüzü yansıtmış olurdunuz.

    Biz de benzer bir amaç için yola çıktık ve mobil kullanıcıların ilgi ve ihtiyaçlarına göre gruplandığı, kendi arasında iletişim kurduğu bir uygulama geliştiriyoruz.

    Launch öncesi talepleri görmek adına Landing page'imiz var. Forum ya da web sitesi olmak amacında değiliz, "cooltag" mobil uygulama olarak piyasaya sürülecek.

    Ne iş yapar: Belirli bir ilgi alanı ya da ihtiyaçtaki kişilerin map arayüzünden diğerlerine ulaşmasını sağlar.

    Nasıl: Akıllı cihaz sahibi kişi mevcut etiketlerden birini seçer ya da yenisini açar. Bu etkiket altında sunan, ya da arayan kişiler biribiri ile etkileşim yapabilir.

    Hedefimiz: Akıllı cihaz sahibi her bireyin kendini ifade etmesi, ihtiyaçlarını karşılaması ve becerilerini sunması. Bunun özel ders ile sınırlı olmadığını, takas, lokal iş

    imkanlarını artırmak olarak kullanılacağını öngörüyoruz.


    Landing Page'imiz: http://unbouncepages.com/cooltag/ veyahttp://goo.gl/EMdpPE


    eğer bu girişim ilginizi çeker ve dahil olmak isterseniz tüm servislerimizden ücretsiz yararlanmanızı sağlamak istiyoruz.
     COOLTAG kendi işinizi kurmanıza yardım edecek







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.