Şimdi Ara

Çorlu Mutfak Dolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobilya imalat sektöründeki faaliyetlerine 1998 yılında başlayan hakan mutfak günümüze kadar gelen süreçte maksimum çeşitlilik ve müşteri memnuniyetini prensip olarak benimsemiştir. Uzun yıllar mobilya imalat satış ve montaj hizmetlerini sunan hakan mutfak gelişen teknoloji ve oluşan talep doğrultusunda hizmetleri ne yeni ürünler ekleyerek amerikan kapı ,laminat parke, mutfak dolabı, portmanto, yatak odası, çocuk ve genç odası ve diğer mobilya ürünleri ni son teknoloji ve sınırsız renk modelleri ile işinde uzman ve güler yüzlü personellerimizle hizmetinize sunmaktadır.

    Günümüzün gelişen modern çağına ayak uydurarak mebran mutfak dolabı, pvc kaplama mutfak dolabı, yatak odası, tv ünitesi, amerikan panel kapı, ahşap merdiven pergola ve tüm ahşap işlerimizde siz çorludaki müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

    Genç, dinamik, verdiği sözü tutan, kendini sürekli yenileyen firmayız. teknoloji ve yeni teknikleri yakından takip ediyoruz. Amacımız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktır. Kaliteden ödün vermeden günümüz yenilikleriyle modern tasarımlar sunuyoruz. İnanıyoruz ki sizden gelen istek ve ihtiyaç doğrultusunda çalışmamız bizim daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır.

    Özel tasarım mobilyalar; Banyo seramik döşemesi, banyo dolapları çamaşır makinası uyumlu banyo dolabı, mutfak dizaynları ve her türlü ahşap ve mobilya hizmetlerinde hizmet vermekteyiz.

    İsteğiniz doğrultusunda mutfağınızı baştan sona yeniliyoruz. Çoğu projelerde su tesisatı, elektrik tesisatı ve tezgah arası fayansı istenilen ölçü ve yerlerinde olmayıp değişmesi gerekmtekdir. Bununla ilgili olarak hakan mutfak ayrı ayrı usta arayıp ayrı ayrı uğraşmanızın önüne geçip bütün bunları biz kendi bünyemizde sizin hizmetinize sunmaktayız.

    Web Sitemiz:http://corlumutfakdolabi.com/index.html

     Çorlu Mutfak Dolabı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.