Şimdi Ara

Corolla mı Astra mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otomatik vites C kasa araca ihtiyacımız var, mümkünse 100 bin km geçmemiş, tüplü olacak yada tüp taktıracağız limitimiz ise tüplü ve araç km bakım olarak çok temizse maksimum 25 tüp yoksa 24 verebileceğiz. Bu fiyatlar maksimumlar arkadaşlar daha düşük olması daha iyi

    2004-2006 arası otomatik Corolla HB

    2004-2006 arası easytronic Astra Classic3 HB

    2004-2006 arası tüp takılabilen golf seçeneklerimiz arasında vardı ancak istediğimiz kmlerde temiz araç fiyatları çok yüksek olduğu için bakmıyorum

    Mümkünse bu 2 araç arasında tercih için fikir vermenizi istiyorum. Easytronic vites hakkında olumsuz yorumlar okudum durum nedir her markada çıkabilecek sorunlar rahatlıkla alabilirsin dermisiniz? Aynı sınıfta ikinci elde kolay satabileceğim fazla değer kaybetmeyecek tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Ben pek alternatif bulamadım açıkcası Mazda3 güzel görünüyor ancak onunda 2. elinden korkuyorum.

    İkinci el, güvenlik, konfor ve limitlerim çerçevesinde benim sorduğum ve tavsiye edeceğiniz araçlar için sıralama yapabilirseniz sevinirim.







  • 3.5 yıldır Astra H easytronic kullanıyoruz memnunuz ama ben pek önermem açıkçası. Sebebiyse tamamen kişisel. Vites sarsıntıları var geçişlerde. Sorunsuz diyemem ama sorunlardan da başını kaldıramazsın diyemem. Çünkü herkes birşey diyor. Aldığı günden beri sorun yaşamadan kullanann da var ilk günden arıza çıkartıp aracından soğuyan da var. Tamamen elektronik aksam olduğu için hep derler ya şans işi biraz diye aslında öyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 2 Nisan 2011; 11:58:01 >
  • düz alıcaksanız astra yoksa corolla alın
  • madem lpg ile kullanacaksınız, corolla'nın tam otomatik şanzımanıyla kafanız rahat eder.
  • Otomatik olması şart ve aldıktan sonra sorun çıkmasını ve uğraşmayı istemem açıkcası. Corolla benim için daha doğru bir tercih olacak galiba. İki tane araç var onların linklerini ekleyeceğim arkadaşlar sizce araçların ederi nasıl kaç liraya kadar verilebilir.

    İlk araç galeriden gidip araca baktım boyadan felan anlamam ama görünüş olarak iyi duruyordu, galerici tok satıcı modunda 24.500 son diyor indiremedim daha aşağıya.
    İkinci araç sahibinden oda telefonda 4 parça çiziklerden dolayı boya olduğunu parçaların tamamında değil belli yerlerinde az boyalar var 24.500 son daha aşağıya olmaz diyor. İkinci araçta tüp var ilk araçta yok onu alırsam taktırmam gerekecek. İkinci araçta tam seçilemiyor ancak telefonda satıcıya sordum 2004 de çıkan makyajlı kasamı eskisimi diye makyajlı dedi ancak koltuklardan makyaj öncesi gibi resimlerden anlayabilen olursa hangi kasa olduğunu söylerse sevinirim.

    Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar fiyatlar iyimi yoksa araştırmaya devam mı?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-toyota-corolla-1-6-sol-hb-otomatik-vites-45552940/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1-6-sol-sirali-lpg-45853708/detay




  • 2005 model olan diğerine göre daha uygun
  • Daha önceden cevap veren arkadaşlara teşekkürler Corolla mı Astra mı diye sormuştum ancak Mazda 3 aldım

    Dün 2005 HB Mazda 3 otomatik vites comfort servis bakımlı 92.000km BRC lpg'li 15 garantisi devam eden 3 parça lokal boyalı, servis ufak çiziklerden boyanmış olarak belirtti, lastikler iyi durumdaki aracı sahibinden 22.500'e aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.