Şimdi Ara

Corolla,Polo classik,Primera Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun yol yaparken yormayacak geniş iç hacim klimalı az yakan az masraf çıkaracak bir araç arıyorum. bütçem 10000-12000 civarı belki biraz daha geçebilirim.Toyota corolla,Nissan primera,Wolksvagen polo classik bu üç model aklımdan geçiyor ancak hangisi ve neden diye soruyorum?
    Başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. Ayrıca bu yazdığım araçların hangi modeli kaç liraya alınır?



  • Herkes corolla diyecek ama bütçe kısıtlı.
  • Bir önceki aracım polo 2000 model polo hatchback idi. 130000 de aldığım aracı 165000 de sattım. Hala çok diriydi ve 2 sene boyunca bana hiç sorun çıkarmadı. (lpg sistemi biraz sorun çıkardı onda aracın bir suçu yok)Yağını suyunu değiştirdim gezdim. Satmamın tek nedeni bebekten dolayı bagaj sorunu yaşamamdı. Polo classic bu konuda çok çok yeterli.

    Bunun yanında primera'yı eski müdürüm kullanıyor. O da arcından çok memnun. Özellikle yakıt tüketimini çok övüyor. 1 kere Ankara eskişehir arası binme şansım oldu ancak sürmedim... Genel olarak keyifli bir yolculuktu.

    Corolla'yı ise anlatmaya gerek yok ancak 94-96 araçlara 14000 gibi rakamlardan bahsediyorlar. Ne yalan söyleyeyim acıyorum o paralara ama öyle işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.