Şimdi Ara

Corsa 1.4 rölantide gelen ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Merhaba; baslikta belirttigim gibi arac atmosferik, turbo yok yani. Standart bakim harici bujiler degisti, v kayisi degisti, haftasonu usta ses sebebiyle devirdaim pompasini, sarj dinamo kasnagini (icindeki rulman bilyasindan ses geliyor olabilir tahminiyle, onunla da yetinmeyip kulbutor kapagi dedigi, motor uzerindeki plastik kapagi da degistirdi (buna aciklamasi da yag cubugunu cekince ses geciyordu ve motor rahatliyordu kapagin genlesme deligi tikanmis idi). Ben de bos anima geldi, arac basinda degildim, tel zor cekiyor peki degistirin dedim. Bir arkadasin onerisi ile gittigim icin guvenmistim. Hepsi orijinal parcalarla degisti. Seste hicbir degisim yok, motor isininca rolantide geliyor, veya gaza basinca gaz sesi bastiriyor da olabilir ama sanmiyorum bostayken geliyor vites D veya N fark etmiyor. Normal gaza basip ilerlerken duyulmuyor veya gelmiyor. Stop ederken de motor durduktan sonra yaklasik 1 saniye daha surup susan bir ses. Fan desem, bazen arac fan calistiriyor, ama rolantide bu fan calismazken de ses geliyor. Parca degisimlerinin oncesi sonrasi hicbir degisiklik olmadi. Devirdaimin baska arizasi oldugunu iddia ettiler, dogru ise tek faydali degisim o oldu.


    Bana oyle bir usta lazim ki, deneme yanilma yoluyla basit bir tespit yerine binlerce lira harcatip motorun yarisini bostan yere yeniletip sonra da cozduk demesin. İsinin ehli, sozunun adami olsun. yardimlarinizi bekliyorum. "


    yukardaki sorunu yazan arkadaştan kopyaladım. benim de aynı sorunum var. Lütfen birisi bana bu konuda yardım etsin sorunu bir türlü bulamıyorum








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.