Şimdi Ara

Corsa Sport 1.3 CDTI 90Hp hakkında yorumlarınız. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Geçen perşembe akşamından beri internet arızalı idi bugün ancak düzeldi. TiFoSi_BJK arkadaşım bu Cuma kısmetse teslim alıyorum.
    Dediğin gibi park sensörü taktırdım. Ayrıca ön kol dayamasıda taktırdım. (Bugün gittiğimde takıyorlardı). Yarın alarm takılacak. Yalnız park sensörünü denedik iki kademeli, uzak ise kesik kesik yakın ise uzun sinyal veriyor. Servisde yer olmadığı için show room da yapıldı bunlar fakat alarmı içerde yapacaklarmış. Araba teslimi fazla olduğu için yer yok servisde. Ruhsatı bu akşam almışlar yarın sabah gelir dediler. Orda bir plaka vardı PH ve dört rakam vardı. Bakalım bize ne gelecek.
    Boya korumadan şimdilik vazgeçtim. Port bagaj çubukları için karar veremedim. Enlemesine olan mı yoksa boylamasına olan mı olsun. Senin ki nasıl.
  • ben sana hemen resimli bir örnek veriyim. zaten uzunlamasına olan corsaya uygun değil. yani sonradan takılması pek mümkün değil.
    enlemesinde ve fix pointler sayesinde takması çıkarması çok kolay.ben takıp çıkarmıyorum boyaya zarar veririm diye. biraz tıkırtı yapıyor sunrooftan geliyor diodum söktüğümde taşıyıcıdan geldiğini anladım
     Corsa Sport 1.3 CDTI 90Hp hakkında yorumlarınız.

    port bagajı opelden almanı tavsiye etmem. ben eski corsam için opelden fiyat almıştım çok ahiş bir fiyat çıkmıştı. ayrıca benim aldığım kayak taşıyıcı opelde yok biraz büyük benimki kapasitesi




  • Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Senin Corsa nın rengide güzelmiş. Allah kazasız belasız günler nasip etsin.
    Port bagaj için yaza doğru karar vereceğim duruma göre , tatile giderken eşya fazla gelirse senin taktırdığın gibi olabilir. Opel hakkaten pahalı. Bir kitapçık çıkarmış orijinal aksesuar kataloğu diye. Arabayı aldığın günden 30 gün sonraya kadar 5 er günlük aralarla yüzde 35 den 30 kadar indirim yapmış. Satıcı elamanın haberi yok ki araba katalog larının yanına bir deste koymuşlar. Ordan gösterdim ve beni öğrenmem için yedek parça bölümüne gönderdi satıcı eleman. Alarm ile ön kol dayamasını alırken pazarlık yaptım indirimini kafasına göre yaptı. Çünkü bunlar ordaki orijinal aksesuarlara girmiyormuş. Zaten fazla bir şey yaptırmayacağım artık belki birde c.control yaptırırım ilerde okadar.
  • saol. sanada kazasız sürüşler dilerim. kırmızı bende düşünmüştüm ama metalik olmaması nedeniyle vazgeçtim. aslında metalik olmayan boya daha iyi tamiratlar daha az belli olur ama bu saatten sonra yapacak birşey yok:) çok güzel bagaj seçenekleri var thule marka. bağdat caddesinde dükkanları var. hatta ithalatçı orası.
  • Selam bende 2008 90 hp cdti opel corsa sport var metro grisi.Geri vitese geçerken bazen sorun oluyor.Bazen Geçmiyor.Sizinde böyle bir sorununuz varmı.Bu durum normal mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdonmez -- 26 Ocak 2008; 19:33:42 >
  • debriyaja bas 3 sn bekle sonra elini vitese at o zaman sorun olmaması gerekiyor. kullanım kitapçığında böyle bir uyarı var
  • Sağol ya bi deneyim.Geçen gün geri gelmek icap etti.Gelemiyorum.Sokağı tıkadım.Uyuz oldum.Sende spoiler var ya.Bende taktırmak istiyorum.Opelden alıyım dedim.600 lira istediler.Almadım.Sen kaça aldın.Nerden aldın.
  • 600 lira çok istemişler hoş bende o civarda mal ettim 178 euro parçaya verdim. almanyadan bir tanıdık getirdi. 200 lira kadar da boyanmasına ve montajına verdim. türkiyede şu aşamada tek olduğunu düşünüyorum. türkiye ithalatçısı steinmetzin hala corsa c ye çalışıyor. steinmetz corsa d de sadece 3 kapılara parça ürettiği için olsa gerek 3 kapınında azlığı dolayısıyla henüz malzeme ithal etmemişlerdi.
  • Çok pahalıymış ya.Artık belki ilerde taktırırım.Ben daha yeni aldım sayılır aracı.Yakıt tüketimine hiç bakamadım.Yakıt tüketimi nasıl aracın.Astrayla ilgili bir oturumda 8 9 litreden bahsediyorlar.Öyleyse çok fazla ya.Bende 2006 520d var o yakıyor şehir içi 9.5 litre falan.Daha az yaksın diye aldım dizel.8 9 litreyse bana hiç bir avantaj sağlamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdonmez -- 27 Ocak 2008; 20:57:20 >
  • valla bende tavan bagajı takılı kışın zaten kasımda teslim aldım doğru dürüst ölçüm yapmadan (hızlı bir ankara yolculuğunda 7 litre civarında yaktı) kayak bagajını taktım taktığım günden beri şehir içi şehir dışı(dağ tırmanışı dahil) hep 7 litre yakıyor. bagajı sökünce 6 litre civarı şehir içi olur düzgün bir uzun yolda da 5buçuk litreye düşer tahminm
  • İyi öyleyse fena değil.dizel almaya değermiş.8 9 litre falan görünce gözüm korktu.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
  • sanada kazasız belasız cezasız sürüşler
  • Ya bide devir saatinde 6000 gösteriyor.Genelde dizel arabaların devir saatleri 5000 e kadar.Benim bildiğim dizel arabalarda vites değiştirirken 2500-2700 devirde en fazla vites değiştirmek gerekir.Ama bu devirlerde vites değiştirince bazen devirsiz vites değiştirmişsin gibi oluyor.Sen genelde kaç bin devirde vites değiştiriyorsun.
  • valla ben devir saatine pek bakmam kullanırken. aracın gücünün yettiği yerde deiştiririm. düz yolda 2000de bile vites attığım olur. dağ tepe çıkarken de 3000e kadar çıkıyorumdur heralde. en kötü tekrar vites küçültür tırmanmaya devam ederim ama genelde sorun yaşamıyorum çekişle ilgili hep hislerim kazanıyor
  • corsa 3 k da grafik bilgi ekranı sipariş veya opsiyonel olarak alınıyor mu ?
  • kendinden bi grafik ekranı var.Ama yol bilgisayarı yok.Yani yakıt tüketimini,ortalama hızını,kaç kilometre yol gidebileceğini gösteren ekran yok.3 kapı olan sadece sport donanımı ile birlikte satılıyo türkiyede.Sport donanımında da yol bilgisayarı yok.Ama Almanyada yol bilgisayarı olan var.Mesela bir çek internet sitesinden corsa 3k sport ile ilgili video indirmiştim.Onda yol bilgisayarı vardı.
  • Yeni depoda yakıt tüketimine baktım.215 yakmış.Çok fazla.Ne olursa olsun bu kadar yakması normalmi.Acaba bi sorun olabilirmi.Servise gidip sorsammı.(3K 90 HP DİZEL).Öncedende 215 ti.O zaman vitesleri 3000 de değiştiriyodum.Belki ondandır dedim ama bu depoda hep 2000 civarı değiştirdim ama hiç bişey değişmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdonmez -- 14 Şubat 2008; 19:03:36 >
  • Selamlar.
    Benim birinci depo bitti. Işık yanaryanmaz hemen yakıt aldım. 490 km gitmiştim. Birdahaki sefer ışık yanaryanmaz almayacağım. Bakalım ne kadar gidecek.
    Herkese iyi sürüşler.
  • Selam.
    Ne kadarlık benzin aldın.Zannedersem 112 falan alması gerekiyor.Eğer öyleyse 228 bin yakmış oluyosun.O da çok fazla ama 1. depo olduğu için normal.2. depoya bakıp bi haber verirsen iyi olur.Sanada iyi kazasız belasız huzurlu sürüşler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: CANGO17

    Selamlar.
    Benim birinci depo bitti. Işık yanaryanmaz hemen yakıt aldım. 490 km gitmiştim. Birdahaki sefer ışık yanaryanmaz almayacağım. Bakalım ne kadar gidecek.
    Herkese iyi sürüşler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdonmez -- 14 Şubat 2008; 20:54:00 >
  • Haklısın ancak 3 veya 4.cü depoda yakıt tüketimi ancak düzelir herhalde. Zannedersem 124 Ytl lik almıştım. Şimdi ise 110 Ytl lik aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.