Şimdi Ara

Corsa swing ve 100. Yil modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oncelikle merhaba herkese, hayirli ramazanlar. Bu aralar arac alma niyetindeyim. Gerci satilan arac sayisinda azalma var gibi ama arac bulmaya calisiyorum.bulursam corsa almaya niyetim var. Iki ikisilik bir aileyiz ilerde ALLAH nasip ederse bide cocuk derseniz uc kisi olur. Oldugum sehirde baktigim iki arac var corsa olarak.
    Bir tane 2000 model 100 yil versiyonu var. Su an galericide. Galerici bir arkadasin tanidigi. Bi kac gun once galerici universirede calisan birinden aliyor araci. Sahibi bayanmis ve ilk elden 15 yil kullanmis. Bakiminida servisine yaptirmis. Su an 95bin km de. LPG takili degil araca. Bi tek sag kapisinda boya var. Bide tramerde uc adet miktarsiz kazasi gorunuyor. Galerici 18 kusur fiyat yazmis.arkadas almaya kesi. Karar verirsen 17 kusurs dusurebilirim diyor.ilanin aciklamasida bu sekilde.
    ARAÇTA 1 PARÇA BOYA VAR FUL ORJİNAL ÖZEL SERİ HİÇ LPG TAKILMADI

    ABS+KLİMA+ÇİFT AİRBAG+ELEKTİRİKLİ AYNA+ELEKTİRİKLİ CAM+ ORJİNAL ÇELİK JANT VS VS BİRÇOK ÖZELLİK VAR

    1.4 GLS YADA SWİNG MODELLERİYLE KARIŞTIRMAYIM ARAÇ ÖZEL SERİ 100 YIL

    İLK SAHİBİNDEN 15 SENEDİR TEK EL KULLANILMIŞTIR.

    BASKI BALATA + BİLYESİ + TRİĞER SETİ OPEL KAVUKLARDA DEĞİŞTİRMİŞ İSTEYEN TEĞİT ETTİREBİLİR.

    YEDEK ANAHTARI VE KİTAPCIKLAR VARDIR. İSLETME HİÇ KULLANILMAMIŞ.

    ARACIN EMSALİ YOKTUR.

    Bide su an oldugum ilcede 98 model 1.4 swing modeli var 165bin km. de. BU aracin LPG si var. Bu arkadsta 15250 yazmis. Aciklamayada asagidaki gibi yazmis.
    ARACIM TEMİZ VE BAKIMLI BİR AİLE ARABASIDIR.BAKIMLARI AKSATILMADAN ZAMANINDA YAPILMIŞ MASRAFSIZ BİR ARAÇTIR.ARACIN HASAR KAYDI FELAN YOKTUR.SADECE ETEK ALTINDA TEMİZLİK BOYASI VARDIR.BİRDE BAGAJ KAPAĞI ORJINALİ İLE DEĞİŞMİŞTİR.ARACIN BAŞKA BİR SIKINTISI YOKTUR İSTEDİĞİNİZ YERE GÖSTEREBİLİRSİNİZ.
    bu iki aractan ha gisini almak daha mantikli olur sizce. Bir yil yada belki birazdaha fazla kullanicam araci. Cogunlukla ilce icinde ev is arasinda kullanilicak. Ayda bir belki ikide olabilif il merkezine gitmek icin kullanma ihtimalimiz var.onunda mesajesi 120 km.
    araclari henuz yakindan gorme firsatim olmadi. Bakimli arac her zaman daha iyi tabiki. Kisacazi sormak istedigim bu imi aractan ha gisi alinabilir. Isi Asli 18bin o korsaya vermek pek mantikli gelmiyor. Ama ataba bakimli ver temiz,km de dusuk haliyle. Bunlari dikkate alinca alinabilirmi diyor insan. O parayi versem satarken gene ayni paraya satabilirmiyim bide.
    lafi cok uzattim sanirim. Tesekkur ederim cevaplariniz icin. (Telefondan yazdigim icin noktali noktasiz harfler duzgun degil kusura bakmayin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bence 2 araçta pahalı. 2. İlandan hasarlardan ötürü kesinlikle uzak durun. Etek altı temizlik boyası nasıl oluyormuş. Bagaj kapısı da değişmiş.

    Birinci araç ilk elden olması avantaj. Satıcı uzun süre kullandığına göre aracına iyi bakmıştır. Km de doğru ise yılda 10bin bile yapmamış.

    Bu ikisinden başka seçenek yok ise kesinlikle birincisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki araclar nsdense gereksoz pahali zaten. Uygununu denk dusurmek sikinti.dusuncede cabuk davranmak gerekiyor. Illa bunlar olacK diye birsey yok aslinda. Baska bulamadigim icin bunlar bakiyorum. ilk arac temis oldugu icin almaya niyetlendim ama onunda fiyati yuksek. Verecegim tutara bile alsam pahali bence.corsa haricinde clio,palio, yada 206 gibi araclarda bakiyorum aslinda ama oldugum ilde duzgun bi arac yok ne yazikki.
    sizce bu ilk aracin gercek tutari ne olmali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ones -- 28 Haziran 2015; 9:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ones

    Piyasadaki araclar nsdense gereksoz pahali zaten. Uygununu denk dusurmek sikinti.dusuncede cabuk davranmak gerekiyor. Illa bunlar olacK diye birsey yok aslinda. Baska bulamadigim icin bunlar bakiyorum. ilk arac temis oldugu icin almaya niyetlendim ama onunda fiyati yuksek. Verecegim tutara bile alsam pahali bence.corsa haricinde clio,palio, yada 206 gibi araclarda bakiyorum aslinda ama oldugum ilde duzgun bi arac yok ne yazikki.
    sizce bu ilk aracin gercek tutari ne olmali

    Piyasayı anlamlandırmak mümkün değil.

    Bence 14bin normal. Hadi km düşük donanımlı araç 15 olsun diyeceğim. Ama sahibindene baktım dediğim fiyata corsalar yıpranmış olanalar.

    18bin civarına Eski kasa getz hatta 2006 sonrası yeni kasa getz de alırsınız.

    8sene getz 1.3 kullandım, donanımlısını bulmak zordur ama problemsiz geniş bir araçtır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla fiyatlar uçmuş gerçekten. bunda galericilerinde büyük etikisi var anladığım kadarıyla. adamlar normal fiyattan aldıkları araçların üzerine bin iki bin tl kar koyup satmaya çalışıyor. araç sahipleri de bunlara bakarak fiyatlandırıyorlar heralde.
  • 99 model 73 binde gls donanımlı corsayı 16.750 ye sattık 2 hafta önce.
  • yakıt durumu neydi hocam ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    İstanbul şehir içinde 10, şehir dışında 5.5-6 litre benzin yakıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg'de daha az yakıt olur hocam bende arıyorumda temiz . keşke haberim olsaydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 22 Temmuz 2016; 10:55:11 >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Lpg yi bilmiyorum hocam bizimki benzinliydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 21 Temmuz 2016; 21:16:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.