Şimdi Ara

Corsair Air 240 siyah hangi siteden almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ben daha çok garanti olurda gerek olursa en güvenli en çok müşteriye önem veren siteyi öğrenmek için bu konuyu açtım.
    Bu kasaya sahip siteler webdenal - sanalmarketim - n11 - eksen bilgisayar diye gidiyor.
    Kullanıcı memnuniyeti önde bildiğiniz garantilerinde yardım eden hangi siteler var. Çünkü daha monitör ve anakartımı da türkiyeden alacağım (diğer bütün ürünler amazondan geliyorlar yolda) anakart Asus maximus VIII gene alacağım ve bunlar içinde garantisi güvenilir siteler istiyorum şimdiden çok teşekkürler.



  • bende mikro atx kasaya geçmeyi düşünüyorum.özellikle de bu kasayı almayı düşünüyorum.ebatlarına göre elde rahat taşınır mı ?
  • Shela123 S kullanıcısına yanıt
    merhaba şuanda seçmiş olduğunuz kasanın air 540 olan modelini kulanıyorum inventustan almıştım müşteri memnuniyeti diyorsanız inventus tabikide ama benim ön panel usb girişleri arızalandı burada satıcı firmanın yapacağı pek bir şey kalmıyor sağolsunlar ilgilendiler yine garantisi bitiği halde kasaya bir şey olması durumunda türkiye distiributoru vektron elektronik ve Boğaziçi bilgisayar bu firmalar bakar ancak ben şuanda 2 firmayada telefon açıp durumu anlatım elimizde yedek parça yok diyor 2 firmada RMA açtı inventus adıma bence inventustan alın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.