Şimdi Ara

Corsair Carbie 200r Mod Yardım/Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar. Forumdan bi abimden aldığım Corsair Carbide 200r kasaya mod yapacagım. Daha Önceden ufak tefek mod yaptım. Bu kasaya öncelikle bir pencere açmak istiyorum ve ön tarafa 2 adet 120 veya 140 mm fan takmak istiyorum.

    Bu linkteki fan ızgarası gibi bişeyi nergen bulabilirim ?

    http://www.youtube.com/watch?v=P_aBH-RWcc8

    Önerisi olan varsa yardımcı olabilir.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Merhaba daha önceden bakmıştım o ızgara gibi olan şeylere çok para istiyorlar kendileri yapıp sitelerinde satış yapıyorlar . Burada belki yaptırabilirsin tanıdık cnc işlemeci biri varsa . Pencere açmak için internette bir çok kaynak mevcut dekupaj testere . taşlama yada dremel ile kesebilirsin . Gidip dışarıda para vererek yaptırma sakın kendin yap yanlış yapmaktan korkma çok kötü bir kesim olursa en kötü u fitil kullanırsın kenarlara ki bence fitille daha güzel duruyor pencere . Şimdiden kolay gelsin .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

    Merhaba daha önceden bakmıştım o ızgara gibi olan şeylere çok para istiyorlar kendileri yapıp sitelerinde satış yapıyorlar . Burada belki yaptırabilirsin tanıdık cnc işlemeci biri varsa . Pencere açmak için internette bir çok kaynak mevcut dekupaj testere . taşlama yada dremel ile kesebilirsin . Gidip dışarıda para vererek yaptırma sakın kendin yap yanlış yapmaktan korkma çok kötü bir kesim olursa en kötü u fitil kullanırsın kenarlara ki bence fitille daha güzel duruyor pencere . Şimdiden kolay gelsin .

    Hocam öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. 50×50 3mm plexi aldım. 2.5 m fitil aldım. Ön panele sticker yapmaya karar verdim. Belki fanları uv kırmızıya boyaya bilirim yada kasayı kırmızı ledli fanlarla donatabilirim. Sizce nasıl olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana kalırsa ön panele sticker değilde daha farklı şeyler düşünün ama sticker yapmayın . 200r sade ve çok şık bir kasa Yan kapağınızı kesip , kabloları düzgünce gizleyip alt taraftaki psu olan bölümü bir pleksi ile kapatın . İncedende bir ışıklandırma yaparsanız oldukça güzel olur . Yan pencere için şöyle örnekler var bence oldukça güzel olmuşlar .

     Corsair Carbie 200r Mod Yardım/Öneri


    Bunu corsair direk orjinal böyle satıyor fakat Türkiyede görmedim ben
    .
     Corsair Carbie 200r Mod Yardım/Öneri



    psu olan kısım için de şöyle birşey yapabilirsin .

     Corsair Carbie 200r Mod Yardım/Öneri Corsair Carbie 200r Mod Yardım/Öneri




  • PSU için olan kısmı ilerde düşünebilirm. Pancereyi gelecek hafta sonu açacağım. İlk paylastığınız pencere modundan biraz daha büyük olacay yanlız. Ama halen ön panel için bir şey bulamadımundefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-148D75858 -- 16 Şubat 2014; 9:19:20 >
  • Bu benim 200r hocam. Böyle bişey düşünebilirsiniz.
     Corsair Carbie 200r Mod Yardım/Öneri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom Assassin kullanıcısına yanıt
    Sizin yaprığınız çıkartma hoşuma gitti. Bende çıkartmamı yapayım yoksa kesip ledli fanmı takayım bi karar veremedim. Ama plexiyi kesin yepıyorum malzemeler hazır. olmazsa bende bilgisayar çıkartmalarını inceledim biraz. elimde bi kaç örnek var onlardan birini yapacagım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.