Şimdi Ara

Corsair’den açık kasa tasarımlı oyuncu kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corsair Virtuoso Pro
    Son dönemde daha iyi akustik elde edebilmek adına kulak üstü oyuncu kulaklıklarının arka kısımlarının açık bir tasarım tercih ettiğine daha sık rastlamaya başladı. Corsair Virtuoso Pro da açık tasarımı benimseyen ürünlerden.



    Corsair Virtuoso Pro özellikleri ve fiyatı



    Corsair Virtuoso Pro kulaklık modeli 50mm grafen sürücüler ile etkileyici zenginlikte akustik sunabiliyor. Çıkarılabilir mikrofon gürültü engelleme yaparken istenirse mikrofonun yerine XLR veya USB mikrofon da takılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Corsair ilk ayakta çalışma masasını duyurdu



    Elgato Wave Link uygulaması ile kulaklık farklı ses kaynaklarından aynı anda dengeleme ve karıştırma yapabiliyor. Ayrıca Nvidia Broadcast platformuna erişerek daha gelişmiş gürültü engelleme de yapabiliyor.



    Kulaklığın ağ şeklinde açık olarak tasarlanan arka kısmı daha fazla hava girişi sağladığı için hem kulakları soğuk tutuyor hem de akustik anlamda daha gerçekçi ses seviyesi elde edebiliyor. Corsair Virtuoso Pro kulaklık modeli 200$ olarak satılacak.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/313792/introducing-the-corsair-virtuoso-pro-open-back-streaming-gaming-headset







  • açık kasa ise tozda alıyordur bu içeri D

  • Sennheiser HD 600 kullanan bir arkadaşım var, denemiştim ve çok beğenmiştim, open backler müzik dinlemek için muhteşem ama oyun için nasıl olur bilemiyorum. Düz virtuoso gördüğüm en güzel tasarımlı oyun kulaklığıydı, bu versiyon da güzel duruyor.

  • Ya kardeşim bir tane de, hem discorda hem de aynı anda oyunda çalışacak kablosuz kulak içi kulaklık yapın ya, sene 2023 ya.

  • Kısmen kulak kirini temizleyen bir teknoloji ile sunsalar piyasaya canlılık katarlar konseptler etkileyici değil ışık, saydamlık ek bileşenler veya eklentiler vb.

    Farkındalık görmek istiyorum. Örneğin Aktif Görüntü Engelleme (ANC) sistemini kulağa takmadan sağlayabilen teknoloji bunu bir ortama uyarlanabilen ergonomik teknoloji.

    Giyilebilir teknolojilerde motivasyonuna destek sağlayacak ürünler çıkartılmasını. Örnek giysi yakasına 5-6 saatlik çalışan mini hava temizleyici vb.

    Bunlar ile ilgili küçük çalışmalar var fakat ihtiyacı istenildiği gibi karşılayamıyor.

  • Kulaklığı çok beğendim ama Türkiye içi satış yapan yer yok sanırım. Zaten nedense iyi şeyler en son bize gelir arkadaş..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.