Şimdi Ara

Corsair H100i ile ilgili ses sorunu(Cözüldü) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingpin781

    Bende baya sorunlar yaşamaya başladım h100i ile. Pompanın üzerindeki LED kırmızı rengi vermemeye başladı. Corsair link'teki renk ayarlarındaki renklerle alakasız renkler çıkıyor LED'in üzerinde. Isı açısından da pek su soğutmanın faydalarını göremiyorum. İşlemcimin stok fanıyla 2-3 derece sadece fark oluyor. İlk başta H100i'nin kendi fanlarını kullanıyordum sonrasında hava basıncı daha yüksek olan bir fanla değiştirdim ama 1 2 derece fark etti oda. Birde normalde 1900 rpm olan (Akasa Viper 120mm) son hızını corsair linkte 1680 maximum rpm olarak belirtiyor. Anlayacağınız hiç bir şey stabil değil. Corsair için hangi firma ilgileniyor bu servis işleriyle bir fikri olan var mı?

    Corsair link yazılımını silip yeniden yüklemeyi denediniz mi acaba?
  • Evet denedim ama hiç bir şey değişmedi. Silerken de Revo Uninstaller kullandım en ufak dosayası kalmasın diye bide appdata daki Corsair dosyasını bile sildim. Eski Corsair Link'leri de denedim. Usb soketini değiştirdim başka bir sata kablosuyla bağladım ama nafile.
  • Bu durumda Corsair ile irtibata Gecerseniz daha iyi olur. Bahsettiğiniz sorunlar windows hatasi yada usb suruxu hatasindan kaynaklida olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Soğutucu bloğun işlemci üzerine tam oturduğundan emin misiniz? Ya da boştaki/yükteki sıcaklıklarınızı yazabilir misiniz? Dereceleri hangi yazılımla kontrol ediyorsunuz?

    Teknik destek için satın aldığınız mağazayla ya da Dijital Trend ile irtibata geçebilirsiniz.

    http://www.dijitaltrend.com.tr/KMDefault.aspx?cntid=1033
  • tam oturmuş gibi hatta zamanda monte ettiğimde bu olaydan şüphelenmiştim ve tekrardan söküp monte ettim sonuç değişmedi. Gerçi anakartımın (Asus Maximus Formula V) arkasındaki plakayı takarken boşluk kaldı ama pompayı işlemcinin üstüne taktığımda oturmuş gibi yani son vida dişlisi bile kalmadı arada. Sonrasında acaba termal macunu mu fazla sürdüm dedim tekrardan söktüm güzelce temizledim sonrasında incecik bir tabaka sürdüm eski kredi kartımla ama yine durum aynı. boşta 35 ortalama yükte 60 a kadar çıkıyor. HW Monitor'le bakıyorum. En son yazılıma döndüm AI Suite II ve Corsair Link pek stabil gelmiyor bana. Geçtim yollayın diyorlar. Ama işin komik tarafı ben bu ürünü sanalmarketimden aldım ve orası Antalya'da bir mağza. Dijital Trend ise İstanbul'da ki bende İstanbul'da ikamet ediyorum. Adamlar benden sanalmarketim aracılığıyla yollamamı istiyorlar. Yani Burdan Antalya'ya yollicam ürünü sonra onlar İstanbul'a yollayacaklar. Tamir veya değişim yaptıklarından sonra ordan Antalya'ya yollanacak ve Antalya'dan tekrar bana yollanacak. Kısacası adamlara direkt iletemiorum.




  • Selamlar,

    Boşta 35, yükte 60 derece genel işlemci profili için son derece normal değerler. İşlemcinizin modeli nedir, overclock yaptınız mı?

    Dijital Trend son kullanıcıdan ürün kabulü yapmıyor dediğiniz gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.