Şimdi Ara

Corsair H100i RGB Pro XT AM4 Braket Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ahali.


    Çok uzun süredir sahip olduğum Corsair H100i GTX birkaç yıl evvel garanti süresinin son yılının son günlerinde pompa arızası verdiğinde Corsair RMA tarafından yerine yollanan Corsair H100i RGB Pro XT ürünüm mevcut ve yine bunu da yıllardır aynı Intel tabanlı sistemimde sorunsuz şekilde kullanmaktayım.


    Gel gelelim birkaç gün evvel gayet uygun fiyata ve ilave kampanyalar dahilinde bir Gigabyte anakart ve AMD 5800X3D işlemci aldım, dün akşam nihayet o enerjiyi kendimde hissedip yeni sisteme geçiş yapmaya karar verdiğimde ise hazırlık safhasında hevesim kursağımda kaldı zira benim Corsair H100i RGB Pro XT'nin kutusundaki AM4 için olan ve bir de diğer braket ile tüm montaj destek vidaları vs olduğu gibi sırra kadem basmış. (kimsenin günahını almak istemiyorum ama eve gelen münasebetsizin birinin sormadan etmeden aldığı açık).


    Velhasılkelam patlamış vaziyetteyim, zira zaten sorunsuzca çalışan ve gayet yeterli bir sıvı soğutma ünitem varken sırf bu AMD braketin yokluğu nedeniyle iş yeni bir soğutucu alma noktasına doğru ilerlemekte ve bu onca indirim ve kampanya kovalayıp edindiğim yeni parçalar için onca bekleyişimi ve uygun fiyattan yapmış olduğum satın almayı olduğu gibi çöpe atmış olacak.


    İlginç bir şekilde ne İtopya, ne Hepsiburada, ne QP ne de adını ilk defa duyduğum ve pek de aklıma yatmayan TeknolojiPazarım (adını hatalı yazmış bile olabilirim) mecralarında bu kit stoklarda mevcut değil, zaten Google aramalarında yurtdışı çözümler dışında bununla ilgili başka bir şey bulabilmiş de değilim.


    Demem o ki, Corsair sıvı soğutma çözümü kullanıyor olup sistemi Intel tabanlı olan ve AMD'ye geçiş yapmayı düşünmeyen biri varsa ve bu parçayı bedelsiz ya da makul bir bedelle elden teslim şekilde tarafımla paylaşmak isterse minnettar olurum.


    Şimdiden teşekkürler.



    Corsair H100i RGB Pro XT AM4 Braket Problemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 13 Ağustos 2023; 18:23:26 >







  • maakul fiyata Corsair satıyor diye biliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.