Şimdi Ara

Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
10
Favori
37.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Ne demek yanlış anlaşılacak bir şey yok. Ben yine de size elimden geldiğince yardımcı olayım.

    Olumsuz birkaç yorum ya da değerlendirme görmek önemli değil, binlerce yorum ve değerlendirme arasında elbette ki bazı sebeplerle ürünler en alt seviyede değerlendirme ya da yorum alabilir. Bu hiçbir ürünün gerçek konumu için bir kıstas olamaz.

    Çeşitli incelemelere bakın ondan sonra kararınızı verin. Her ürün farklı kesimlerden farklı yorumlar alabilir. 1 yıldız vermek sorun değil hesap açıp biz de verelim şimdi bu neyi ifade eder ? Önemli olan ürünü düzgün bir şekilde inceleyerek, objektif yorum yapan kişilerin söylemlerine bakmaktır. Bu yüzden prestiji olan platformlara ve detaylı inceleme yapan kullanıcıların yorumlarına daha fazla değer vermek lazım. Kaldı ki Amazon'da 4,4,5 ortamalası olan bir üründen söz ediyoruz bu da gayet yeterli bir genel değerlendirme sonucudur.

    Ben K70 RGB'yi piyasaya sunulmadan kullanma ve incelemesini yapma fırsatına sahip olan kişilerden biriyim, hala kullanıyorum çünkü piyasadaki en iyi klavye budur. 2 tane evde bir tane de ofisde olmak üzere 3 tane var elimde ve şuana kadar herhangi bir sorun ya da olumsuzluk yaşamadık. Öte yandan istek üzerine birkaç arkadaşımıza bu klavyeden getirdim onlardan da herhangi bir şikayet ya da memnuniyetsizlik işitmedim bugüne kadar.

    Seçici olmak iyidir ancak binlerce yorum arasından birkaç tane olumsuzluk görmek bir ürünü çizip atmak için yeterli bir gerekçe olmamalıdır. Bunun pire için yorgan yakmaktan farkı yok kısacası hele de klavyeye logosu yüzünden (sonradan değiştirildi gerçi) 1 yıldız verenler bile varken.

    Eğer almayı planlıyorsanız tavsiye ederim zaten aldıktan sonra da ne denli haklı olduğumu göreceksinizdir. Kafanıza takılan noktalar varsa bunları tek tek ifade edin yanıtlayıp yardımcı olayım size bu noktada.




  • Yazdıklarında haklısın, sanırsam en uyugun brown switch herhal zira daha çok oyun için alacağım çok nadirde olsa ara sıra yazı yazmak için. Peki amazon.co.uk dan Uk layout alsak gümrüğe takılır mı? ve kaç günde gelir acaba. Teşekkürler.
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Her ürün gümrüğe takılır 75 euro'nun üzerinde bir bedele sahipse. %18'ini gümrük vergisi olarak zaten en başından sizden alıyor amazon ödeme ekranında. Ürün Türkiye'ye ulaştığında kargo firması sizinle iletişime geçip onay alır ve çekim işlemini yapar. Kaç günde geleceği oradaki kargo seçeneğine bağlı ve süreleri de yine o ekranda yer almaktadır. Bunu bütçe ve isteğinize göre siz belirlersiniz.
  • Daha ucuza g710+ alinabilirdi. Ama olsun guzel bir tercih.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelseries 6GV2 istiyordum, ama bu klavyeyi çok sevdim. Ama amazonda daha dögru duzgün stokda yok. Brown a karar kıldım. RGB . Razer BW Chroma da da mı kailt svvitchler var? Çok garip , öğrenmem iyi oldu. İnceleme güzel. Ama ekipmanlar karma olucak, klavye SS, mouse razer, klavye corsair .
  • Hocam, bir de K95 le K70 in farkı nedir?
  • Dostum selamlar tekrar ben, klavye hakkında sormak istediklerim var da burdan sorayım dedim diğer arkadaşlarda faydalansınlar;
    1- Klavyede extra usb portu(hub) var mı? varsa usb kaç? 2.0 mı 3.0 mı?
    2- Klavyenin net ölçülerini verebilirmisin bana özellikle bileklik takılı haldeyken ölçüsü?
    3- Yazılımdan istediğim tuşlara ışık verebiliyormuyum mesela WASD kırmızı diğer bütün tuşlar kapalı(ışıksız) olsun istiyorum. Bu mümkün mü?

    Sorularım saçmaysa kusura bakma?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrikoc61

    Daha ucuza g710+ alinabilirdi. Ama olsun guzel bir tercih.

    F/P odaklı bir yaklaşım doğru olmaz bu ürün için. Her ürün kendi kategorisinde değerlendirilmelidir, hal böyle olunca performans odaklı ve kategorisinde en iyi ve en nitelikli ürüne fiyatını ele alarak yaklaşamayız. Bu bütün donanım ürünleri için değişmez bir kuraldır, ilk defa burada yaşanmıyor

    @Cavadovich928

    K95 RGB ile K70 RGB arasındaki fark makro tuşlarıdır. K95 RGB'nin sol bölümünde bu tuşlar yer almaktadır K70 RGB'de ise bu tuşlar yer almaz. Haliyle Corsair burada bir farklılık yaratarak iki ürün grubu oluşturmuş ve klavyelerin hitap edeceği kitleyi genişletmiştir. Bunun dışında klavyeler arasında bir farklılık yoktur, durum bundan ibaret.

    @marseltalon

    Ne demek... Neden saçma olsun, insan kafasına takılan bir şey olduğu zaman elbette ki soru soracak.

    1) Hazırlanması esnasındaki ilk versiyonlarda bu yer almaktaydı lakin gelen feedback göz önüne alınarak çıkış sürümünde kaldırıldı.
    2) 16,5cm (21 cm bileklik ile) x 44 cm
    3) Evet. İncelemedeki resimler ve videolara tekrar detaylıca bakacak olursanız bunu görebilirsiniz. Bütün tuşların ışık seviyesi ve rengi ayrı ayrı özelleştirilebilir.




  • Amazondan satmak için Corsair K70 Red Cherry MX Red switch olan versiyonunu aldım. Biraz kullanma şansım oldu, klavyeden resmen kalite akıyor. Corsair klavyede güzel iş çıkarmış . Yarın akşam resimleri atıcam almak isteyen arkadaşlara fikir olur


  • Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavadovich928 -- 4 Eylül 2015; 17:02:16 >




  • Cavadovich928 kullanıcısına yanıt
    Türkçe layout kullanırken hiç sıkıntı yaşıyormusunuz hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Türkçe layout kullanırken hiç sıkıntı yaşıyormusunuz hocam?

    Hayır. İhtiyaç da yok zaten. 11 yıldır (PC başına geçtiğimden beri) ü, ı, ş, ğ ve s li klavyem olmadı. Arkadaşları da analamıyorum. İşletim sisteminin kendisinden türkçe yi ayarladığın zaman zaten belirli tuşa bastığında o lazım olan türkçe karakterleri yaza biliyosun.
  • G910 ve Corsair arasında kaldım. Karşılaştırma yapabilecek var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

    G910 ve Corsair arasında kaldım. Karşılaştırma yapabilecek var mı acaba ?

    Terddütsüz Corsair K70 al. Tasarımı güzel ancak G910 g-rommer switchleri çok başarısız, denedim ve büyük hayal kırıklığına uğradım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynal


    quote:

    Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

    G910 ve Corsair arasında kaldım. Karşılaştırma yapabilecek var mı acaba ?

    Terddütsüz Corsair K70 al. Tasarımı güzel ancak G910 g-rommer switchleri çok başarısız, denedim ve büyük hayal kırıklığına uğradım.

    Hangi konuda başarısız ?
  • Arkadaşlar RGB ile düz red led arasında 47 dolar fark var, buda vergi vs derken toplam fark 55 dolar oluyor.

    RGB aydınlatma için bu miktarı vermeye değer mi?

    Ayrıca 10 dolar daha vererek K95 geçmeye gerek varmı? (RGB versiyonlar için bu soru)
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Makro tuşlarını aktif kullanıyorsanız değer ama hiç alışık değilseniz ve oynadığınız oyun tipleri buna uygun değilse gereksiz bir harcama olur.

    RGB Switchler sadece led ile farklılık yaratmıyor. Ledler switch yapısı üzerine yerleşik olduğu için bunlar başlı başına Cherry MX'in elinden çıkan son üretim switchler ve inceleme içerisinde detaylıca değindiğim üzere yazılımdan başta olmak üzere diğer iyileştirmelere kadar bir çok düzenleme içermesi sebebiyle arada farkı vermeye değer. Bütçeniz el veriyorsa pişman olacağınız bir seçim değil bu yüzden.

    Daha detaylı bilgi için başlık altında yer alan önceki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz benzeri sorular daha önce de birkaç defa soruldu.

    İyi günler dilerim
  • Bütçem var fakat param var diye degmeyecek birşeye fuzuli para vermeyide sevmiyorum. :)

    K95 sormamin sebebi rgb brown switch modeli k70 rgb ile ayni fiyata düşmüştü 170 dolardı. Şuanki klawyem Ligitech g105 macro tuşlarıni 3 yıldır hic kullanmadim :). Aynı fiyat diye artik üst model alayim diye dusundum. Ama ben karar verene kadar bitti. :D

    Şuan da sizinle özel de konustugumuza ve bu cevabiniza istinaden k70 rgb brown switch siparisi verecegim bugun. 10 dolar hediye gift var onla beraber 620 tl gelecek bana. :)

    Haftaya da m65 rgb mouse sipariş vereceğim. Mouse pad olarak yine corsair mm600 standart boy düşündüm ama bir bilginiz oneriniz var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipcikti88 kullanıcısına yanıt
    Elbette öyle. Hayırlı olsun şimdiden.

    İşin içerisine duyu organları dahil edildiğinde ezbere bir şekilde tavsiye vermek pek doğru değil çünkü bana rahat ve uygun gelen bir materyal ya da ürün bir başkasında tam tersi etkiyi gösterebilir; yine de bir şeyler karalayalım. M65 RGB güzel bir mouse fakat benim genel olarak mouse ve mouse pad tavsiyem Razer ürünleri olacaktır. İmkan varsa deneyerek satın almak da fayda var.
  • Bende biraz Corsair fanboy'luğu olduğu için herşey Corsair olsun istedim. :)

    Teşekkürler bu arada.
    Dediğiniz gibi hissiyata duyuya bağlı ama m65 için pek olumsuz yorum görmedim. Öyle aşırı pinpirikli biri değilim parmağım şöyle durdu vs falan.
    Ama mouse pad konusunda hiçbir fikrim yok tabi.

    Sizden ricam bana oyun için idel tam bir mouse ve pad önerirseniz sevinirim. Konu dışı olmaması açısından özel mesaj da atabilirsiniz. :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.