Şimdi Ara

Cossacks 3 (2016) [ANA KONU] #Türkçe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
11.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun coh 2 nin 17-18 . yy yüzyılda geçen versiyonu olmuş .
  • Bu oyunun Cossacks ile hiç alakası yok. Cossacks 2 bambaşka bir oyundu. Bu oyunu bildiğimiz sıradan AoE tarzı bir stratejiye çevirmiş. Cossacks denince özel formasyona giren tüfek menzili görünen ve tüfeği ne zaman ateş edeceğin çok önemli olan, yanlış anda ateşlenen tüfekler sonucu bütün birliği kaybettiğin bir oyundu. Bu ise birliğin kafasına göre ateş ettiği, zamanlamanın hiç önemi olmayan basit bir strateji oyunu o kadar. Yazık etmişler.
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Aksine bu oyun benim gibi ikinci oyunu sevmeyip birinci oyuna hasta olan asıl kalabalık kitle için yapılmış ilk oyunun yenilenmiş grafikli hali. Belki 2 deki gibi strateji yapma imkanınız yok ama kolay oynanabilirlik sayesinde çok daha zevkli bir hal alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane geri dönmüş yahu.Cossacks back to war bilenler bilir efsane oyundur.cossacks 2 berbattı tutmadı zaten.Cossacks 3 orjinal cossacks ın günümüz modern grafiklerle harmanlanması olmuş.İndirime girince alacağım fakat hala türkçe dil eklememişler oyuna.İlginç gerçekten.Oyunun yapılış hikayesi ukraynadaki kazaklarla türklerin çekişmeleri fakat türkçe dil eklememişler :D
  • Oyunu yükledim. Campaign i biraz oynadım. İlk oyunun efekleri biraz iyileştirilmiş hali diyebiliriz.zaten oyun belli eski tadında. 3 yerine rwmastered diyebiliriz. Campaign i zor :-) yalnız skirsmish bulamadım. Ayrıca multi bir süre olmayacak sanırsam. Multi beni kuşkulandırdı o yüzden biraz bekleyip alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @
    Sta1ker


    hocam ben oyunu onceden hic gormedigim ne oldugunu bilmedigim icin bir bakmak icin codexten cektim, oyunda fps belki 3 yada 5 tir, sesler bile kesik geliyor. sistem yeterli oyun icin ama sorunu anlamadim. steam communityden baktim ekran karti control panelinden vsync kapayin veya acin denmis bir fark yok. ne yapmak gerekli ?
  • Nu.D.38 kullanıcısına yanıt
    Cossacks 2 tutmadı mı wtf? Dostun sen hangi paralel evrenden geldin. Millet hala, Win 7/8/10 desteklememesine rağmen, patch yapıp, programlar kurup, cossacks 2 oynuyor. Onlardan biri de benim. Bu oyuna cossacks 3 diyeceğine cossacks HD deselermiş daha iyiymiş. Zaten oyun hiç beklediğim gibi çıkmadı, birde çok fazla buglu çıkması oyunu bitirdi. Skirmish yapıyorsun harita o kadar küçük ki adamın düşmanı bulmak 1 dakika bile sürmüyor. Yazık etmişler, zaman ayrılacak bir oyun değil. Cossacks 2'ye devam.
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Dostum asıl sen hangi evrenden geldin.Cossack 2 yi beğenen tek seni gördüm.Cossacks 1 oynayanlar 2 yi facia olarak nitelendirdiler.Cossack delisi adamlar cossack 2 yi görünce kurdukları gibi silip 1 e döndüler.Sen cossack 2 ne devam et biz cossack HD oynarız.
  • Herkes istediği oyunu oynasın. Kimse kimseye zorla oyun sevdirmeye çalışmıyor. O yüzden polemiğe gerek yok bence. Bu arada birimler hakkında bilgisi olan var mı? Hangi asker tipi hangisine karşı etkili vb. Atlıları nerede kullanmak gerekir vs? Oyunda birbirine benzeyen çok birim var :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun tam anlamıyla bir facia Pikemanler aşırı op kimse durduramıyor . En az 500 mb patch gerek oyuna ...
  • indirime girince alınır grafikleri gayet hoş olmuş.
  • Furkovic kullanıcısına yanıt
    hocam 500 mb'yi nasıl tespit ettiniz
  • Strateji sever olarak kendimden utandım o kadar ageof , comand conquer , seven kingdoms oyna bunu hiç duyma sağlam gözüküyor kış indirimlerinde 1 numaraya ekledim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unit limiti yok diye age of değil cossacks back to war oynardık zamanında. paralı asker vs olayını baya seviyordum. 2 gibi değil de orjinal oyun gibi yaptılarsa hemen alayım. fiyatı da iyiymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkovic

    quote:

    Orijinalden alıntı: .Joe.

    hocam 500 mb'yi nasıl tespit ettiniz

    http://bilgiyelpazesi.com/egitim_ogretim/konu_anlatimli_dersler/turkce_dersi_ile_ilgili_konu_anlatimlar/abartma_cumleleri_ozellikleri.asp

    en az 500 mb patch gerek evet. teşekkürler bilgilendirme için.




  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Zamanında bende aoe yi çok oynadım ama cossacks back to the war un yeri her zaman ayrıdır benim için. Bu gün bile hala bilgisayarımda kurulu arada oynuyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansurmarsak -- 23 Eylül 2016; 19:23:42 >
  • seriyi ilk defa denedim baya bi ünite limiti olmayan aoe gibi geldi ayrıca bug lar mevcut mesela tahta duvara kapı açınca oyun donuyor veya ara ara takılmalar mevcut ayrıca fransa nın tüfekli birlikleri benim yeniçerilere ve diğer tüm askerlerime tek atıp geçti kalmadı imparatorluk falan :) düzelmesi gereken çok şey var harita boyu da biraz küçük sayılabilir ayrıca top arabalarına insan koysalar baya güzel olur zira kendi kendilerine falan gidiyorlar :) ilk izlenimler bu şekilde seriye yabancı olan birisi için.
  • edd121 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi oyunda türkiye ve cezayir 18.yy a geçemiyor ve 18.yy askerleri önceki nesle göre çok güçlü direk ezip geçerler. Türkiyenin avantajı ise oynun başında çok hızlı süvari çıkarabilmesi ve bazı geliştirmeleri daha ucuza yapabilmesi.Toplar ise ilk oyundan beri böyle o yüzden oyunun bir nevi karakteristik özelliği oldu ...
  • Cossacks back to war ile american conquest'i az oynamadım. Çok şahane oyunlar be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.