Şimdi Ara

Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
15
Favori
9.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kasa düşürme işi bitti mi? Sadece artık haftalık ödüllerden mi alıyoruz?

  • Metz kullanıcısına yanıt
    Awp ile bakmayı sevdiğim tek orta(mid). Hem ct hem t tarafında aşırı keyifli geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürekli Ruslar geliyor. Tam bir ezikler ordusu bunlar.
    Ancient haritasında oynuyoruz. İki adım atıyorum önüme zıplayıp vuruyorlar. Haritayı full sessizde dolaşmama rağmen tam yanlarına gelmeden çıkıp kafaya sıkıyorlar. Özellikle birazcık bekliyorum. Çünkü hile kullanmayan adam sürekli duvarın köşesinden kontrol amaçlı şöyle bir kendini gösterir eğer orada bekliyorsa. Ama yok. Kafayı çıkarmıyorlar. Bekliyorum, bekliyorum ve sonunda harekete geçiyorum. Tam yaklaşmaya başlıyorum aniden çıkıp vuruyorlar. Ve bunu neredeyse 5 maçın 4 ünde yaşıyorum. Önceleri yeniyim diye acemiliğime veriyordum ama yok aga net hile hepsi.
    Seçkinde oynuyorum bu arada. Bir de takım arkadaşları arkada bekliyorlar sürekli. Önden biri yem olarak gitsin bende kill kasayım diye bekliyorlar. İnatla adamın suratına baktım ve ileri gitmiyorum dedim. Yerinden kımıldamıyorlar. Maçı alıp almamak umurunda değil adamların.
    Ve aynı maçta yaşadığım şeye bakın, videosunu buraya bırakıyorum.
    Hileciler çok rahatlar. İnanılmaz gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir bu oyun bir de Fifa Fut çekilecek çile değil. Koca firma %100 eminim göz açtırmaz ama kendinin de işine gelen bir tarafı olduğundan bu hile hurda olaylarının, pek umrunda değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son 1 aydır sürekli hile geliyor ve banlanmıyor. Bugları anlarımda buna nasıl engel olamıyorsun kocaman firma anlamak güç. Leş gibi oyun şuan arkadaşlar girmenizi kesinlikle önermiyorum

  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Hocam rekabetçi ve seçkini anlarımda, basit eğlencede de geliyor ayar oluyorum. 10 vs 10 güzel güzel kapışıyoruz, çıkanın yerine biri geliyor açıyor mevlana hack döne döne oyunun içine ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

    al benden de o kadar seçkin rekabetçi girmiyorum bilerek hile daha yoğun oluyor diye adamlar basit eğlence de bile hile açıyor özellikle ruslar acayip hile ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 2 Nisan 2024; 15:46:25 >
  • Son gelen güncellemeyle artık bir item envantere her hangi bir yolla (trade, kasa açma vs) geldiğinde bu ürünü ilk 10 gün sadece alıcı görebilecek. Bunun amacı da üçüncü parti sitelerin takaslardan komisyon almasını engellemek. Satıcılar için çok büyük bir handikap çünkü ürünü teslim ettiğini ispatlayamayacak. Doğal olarak teslim ettiği ürünü alıcı ertesi gün satsa artık asla ispatlayamaz. Bu yüzden alışverişlerde para ve skinleri 10 gün üçüncü parti siteler elde tutacak bence ve 10 gün sonunda alıcı ve satıcıya teslim edecek. Başka türlü alışveriş çok riskli çünkü. Şu an en mantıklı yol bu görünüyor. Bu siteler parayı 10 gün elinde tutacağı için istediği gibi işletebilecek bu süre zarfında. Bu yüzden item satış komisyon oranınlarını da düşürebilirler bu siteler. Bu satıcıların da işine gelir. Ama 10 gün sonra satıcının alacağı para değer kaybedebileceğinden fiyatlarda hafif yükselme de gözlemlenebilir.

    Ekleme : Burada üçüncü parti sitelerin robot hesapları çok fazla trade yaptığı için şüpheli görülüp banlanabilir. Bu da üçüncü parti sitelere uzun vadede zarar ettireceğinden hatta hiç kullanılmama riski yaratacağından bu yöntem işlemeyecek gibi geliyor bana.

    Ekleme 2 : Galiba trade'ler api key ile hala kontrol edilebiliyor. Yani Shadowpay gibi siteler de bir sıkıntı yaşanmayacak ki büyük ihtimal Bynogame de o sisteme tam geçiş yapacak.

    Ekleme 3 : Ekleme 2 maalesef artık olmayacak yani api key ile trade kontrolü yapılamayacak. Kesinlikle gerçek parayla satış ancak elden vs yapılır. Üçüncü parti siteler artık bence uğraşmaz bu işlerle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 4 Nisan 2024; 23:5:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • thrashead kullanıcısına yanıt

    Görünene göre ihtimaller sizin dediğiniz şekilde olacak, trade işini iyice zorlaştıracaklar, 3. parti siteleri aradan atmaya çalışıyorlar, fiyatlar yükselebilir hele ki aradaki skin robot hesapları banlanırsa.. Bunlardan evvel sağlam bi anti cheat getirse bunlarla sonra uğraşsa her şey daha güzel olacak ....

  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt

    Fiyatların yükselmesinin sebebini tam anlayamadım açıklarsanız sevinirim. Benim bildiğim kadarıyla skinler yatırım aracı ki bu da gerçek paraya dönüştürülebildiği sürece diye düşünüyorum. Skinler başka ne işe yarar? Sonuçta oyun içi piksel grafik. Sizce neden artar?

  • 2 büyük turnuvadır finalde nalları diken Faze Clan bu sefer başaracak gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda yeni bir PC toplamamla birlikte tekrardan oynamaya başladım. Hilecilerden dolayı gram zevk alınmıyor artık. Evet bilindiği gibi bu oyunda her zaman hile sorunu vardı fakat şuan iyice çığırından çıkmış durumda. Neredeyse girdiğiniz her oyunda 4-5 tane hileci ile oynamak durumunda kalıyorsunuz. Hatta yeri geliyor hileyi ifşa edenleri hileciler birlik olup oyundan atıyorlar, şaka gibi :)


    Başlarda WarOwl gibi bilindik yayıncılar "biraz fazla abartıyorsunuz" tarzında olaya yaklaşıyordu ve yanlış bir kamuoyu algısı yaratıyorlardı. Ama son zamanlarda yaşadıklarından ötürü kendileri de durumun ne kadar vahim olduğunu yüksek sesle dile getirmeye başladılar. Premier bile berbat durumda.


    reddit
    From the GlobalOffensive community on Reddit: WarOwl after playing Premier for 2 hours yesterday
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1c1qfw7/warowl_after_playing_premier_for_2_hours_yesterday


    reddit
    From the GlobalOffensive community on Reddit: Another major content creator threw in the towel after WarOwl. (neokCS)
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1c2mtul/another_major_content_creator_threw_in_the_towel

    Vac, oyun için raporlama sistemi kesinlikle etkisiz ve bir işe yaramıyor. Birini oyun içinde veya direkt steam hesabından raporlamak placebodan öteye gitmiyor. Oyun içinde yapmış olduğunuz raporlama sonrası yazan rastgele numara sinirinizi anlık azaltmaktan öte bir işe yaramıyor. Bana kalırsa hileciler banlanınca oyuncu popülasyonu düşmesin, müşteri müşteridir mantığı ile kozmetikten parayı kırmaya devam edebilmek adına Valve bilerek Vac'ı iyice pasifize etti. Ayrıca yüzlerce sahte server var ve bu serverlara koydukları botlarda ile kutu, eşya düşürmek için farming yapıyorlar.


    Sırf 3-5 kozmetikten para kıracağım diye güzelim kült oyunu hiç ettiler. Anlaşılan valve bu oyunu bitirmeye ant içmiş...





  • KovenanT kullanıcısına yanıt
    Hocam hile yok diyeni geçtim, abartıyorsunuz diyende bile art niyet vardır. Oyun çıktığından beri 'kör göze parmak' misali ortada olan bir durum bu.

    Umarım düzelir ama bu gidişle zor. Bahsettiğiniz kozmetik tarafta para sıcak ve hızlı. Yayıncılar ve tayfaları sağolsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle doğru. Daha geçenlerde 3000 küsür saati, bir sürü pahalı envarterli 10 yıllık hesabı olan birisini hile yaparken ifşa ettik. Hem de basit eğlencede... Eleman başta çaktırmıyordu, 2-3 el kaybetmeye başladıklarında son 2 el falan kala scout aldı ve 1sn içinde taramalı gibi 3-4 kişi vurdu. Sonra da gelmiş chatten gülücük falan atıyor. O kadar korkusuzca hile yapabiliyorlar düşünün.


    Valla artık o kadar bıktım ki pubg falan takılıyorum son zamanlarda. Ondan da hile var mı, var tabi ki ama adamlar en azından şeffah bir şekilde hileyle mücadele ediyor. Çok detaylı ve güzel bir raporlama sistemi kurmuşlar. Örneğin solo maçlara ekip halinde girip adam vurarak maç kazanmaya çalışanları bile raporlayabiliyorsunuz. Son zamanlarda baya bir şüpheli oyuncuyu raporladım ve çoğu ya geçici ya da süresiz ban yedi. En güzeli de raporladığınız ve banlanan kişiyi oyun size bildiriyor. Dönem dönem toplu temizlik de yapıyorlar.


    Bir başka örnek Valorant mesela. Adamlar kernel seviyesinde yapay zeka destekli anti-hile sistemi kullanıyor. Valve gibi milyar dolarlık bir şirket istese bunların hayli hayli iyisini yapar ama işlerine gelmiyor belli ki.





  • Oyun berbat bir halde.


    Çok büyük bir VAC Ban listesi kurtarır ancak.

  • faceIT in anti hilesi daha iyi aylık 60 lira mı ne premium parası ödüller felanda veriyormuş. rekabetçi oynamak isteyen ordan oynasın bence.

  • tahminimce cs go da da bu şekilde durumlar söz konusu olur sonrasında ban dalgası olurdu hile programlarının tamamı tespit edilip toplu ban atıyor diye biliyorum valve ama o zamana kadar oynadığımız oyundan zevk alamıyoruz


    yeni rank sistemi berbat silverdan çıkmak imkansız gibi bir şey resmen


    karşı takıma bazen bir geliyor eziyorsun bazen bi bakıyorsun sen eziliyorsun karşıya iyi ranklı oyuncu mu geliyor yoksa hile mi anlamak gerçekten çok güç, eski rank sistemi çok daha iyiydi

  • thrashead kullanıcısına yanıt

    dmarket bitskins tarzı işleyişi devam ediyor. itemi borsaya satıyorsun veya satışa koymak için borsanın botuna itemi teslim ediyorsun. 7 day locklı listinge başlıyorsun. isteyen alıp lock sonunda bottan teslim alıyor. veya item listingde beklerken lock süresi bitiyor. isteyen locksız itemi satın alıp hemen çekebiliyor envanterine. tabi bu sistemin en büyük handikapı. satılığa koyacağın itemi borsanın botuna teslim etmek zorundasın. satılıncaya kadar kullanma şansı kalmıyor...

  • 2-3 haftadır envanter yapmakla zaman harcadım. skin olaylarına yeniydim araştırma ve deneyimlerime göre en iyi dealleri dmarket ve birazda bynogame(teklif ettiğim rakamları satıcı kabul ettiği için ) de buldum. ayrıca item yükseltmek için en iyi seçenek dmarket gibi duruyor şu an. mesela talon slaughter mw vardı 0.10 floatlı, dmarkette 850 dolara ye st fn 0,03 floatlı talon slaughter denk geldi. byno 15k tl teklif verdi(öldürdü), dmarket trade fiyatı 640 dolar gösterdi benim talona, 210 dolar ekleyip factory new i aldım çektim envantere.


    şu ana kadar en memnun kaldığım site dmarket oldu. sonrasında bitskins fena değil, makul fiyatlı itemler düşebiliyor bir kaç itemi buradan aldım, binanceden crypto ile deposit aşırı kolay bitskinsde ve en az masraflı seçenek bu neredeyse tüm bu platformlar içerisinde. kutu almak içinde(souvenior vs.) hahoskins fiyatları baya iyi bulk order ile alımı kolay...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 25 Nisan 2024; 0:0:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.