Şimdi Ara

Counter Strike 2 (CS2), Mac'lere gelecek mi? İşte Valve'ın açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Unity veya Unreal engine kullanarak tüm platformlara rahatça oyun çıkarılabilir. Bu tip problemler firmaların kendi özel motorlarını kullanması yüzünden.

  • Apple’ın hemen her ürünü var ama macbook yok. Alıp sattım geri, çok fazla kapalı oyun falan da oynanmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş bana amma sallamışsınız, hani bunun ne olduğunu bilmesem kullanmadan yorum yapsam utanacağım yazdıklarımdan. Özellikle ne diyorum genelde bir programa odaklanan kişiler bu işler için tercih ediyor, bu cad olur photoshop olur v.s olur film için olur.


    İlkelliği sayesinde zaten hızlı, hiç bir şey yok bu yüzden hızlı. Donanım olarakta genelde kaliteli retina ekranlar kullanıldığı için bu iş grupları bunu tercih ediyor olay budur.

  • Eksik oyun zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen CS2'deki tüm bug'lar fixlenene, oyun oturana kadar macos desteğini çıkarmayacaklar. Aynı anda farklı platformlarda bu hataların düzeltilmeye çalışılmasının işleri daha da zorlaştıracağını düşünüyor olabilirler.

    Ki haklı da olabilirler, bariz kriz durumları var. Bakmayın her çıkan bug ile resmi CS SM hesaplarında makara yapıp konuyu sulandırmaya çalışmalarına. Oyun düzgün şekilde çalışmadan çıkış yaptıkları için inanılmaz mesai harcıyorlar. CS'nin PRO oyuncularının %70'i oyunun şu aşamada b.k gibi olduğunu söylüyor her yerde.


    Ezcümle, en geç 5-6 ay içerisinde mac desteğinin geleceğini düşünüyorum.


    Konu ile alakalı olarak da ben de ajans çalışanıyım. 10 senedir mac kullanıyorum. Windows'tan geçtikten sonra oyun harici Windows'u da hiç aramadım. (Onun için de konsol aldım yıllardır konsolda oynuyorum.)

    Sadece oyun için bir masaüstü sistem kurmak da pek aklıma yatmıyor.


    CS GO'yu da ne güzel oynuyorduk, elimizden aldılar. Umarım yakında geri gelir :)





  • hanos kullanıcısına yanıt

    csgo'nun geri gelmesini istemiyorum ancak cs2'yi cidden daha delişirmeleri lazım. daha stabil olmalı ve mesela oyunda ak47'nin spreyi bozuk. bu tip hatalar seri bir şekilde giderilmeli.

  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Kelimesi kelimesine katılıyorum, M1 Pro işlemciyle Resident Evil Village'ı yüksek ayarlarda çok rahat oynayabiliyorum, hem de muhteşem bir panelde. M1 ve öncesi için söylenenler geçerli olabilir, ki donanımlı sistemlerde de bu sorun yok. İnsanlar ezbere konuşmayı çok seviyor. Yeter ki destek verilsin, M serisi işlemcilerin geleceği çok parlak, Game Porting Toolkit ile Cyberpunk'ı 50fps civarında oynayabilen tonla oyuncu var.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.