Şimdi Ara

Counter Strike Global Offensive Rank/Ekipman/Ayar Paylaşım Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu konuda herkes rankini ekipmanını ve ayarlarını paylaşabilir böylece kafasında soru işareti olan arkadaşlar bir fikir edinebilir.

    Öncelikle rankimle başlıyorum.Gold Nova 3'üm ama büyük potansiyele sahibim.Rankleri küçümsemek yerine tavsiye verelim
    Mesela bir Global Elite Silver'a tavsiye verirse bu tavsiye Silver'ın çokta işine yaramaz çünkü arada çok fark var oynayış tarzlarının uyması imkansız. Ama arada 1-2 rank fark varsa tavsiyeler çok daha yararlı olur.


    Ekipman hakkında ana fikir ekipmanın
    kesinlikle rank ile doğru orantılı olduğudur. Tabi yetenek daha önemli ama oyuncu mouse'ı olmayan bir mouse ile oynamak gerçekten çokzor ve oyuncunun potansiyelini kısıtlıyor. Çok uzatmadan ekipmanını söyleyeyim.

    Kulaklık: Logitech G430
    [simage]mobile-gaming.logitech.com/assets/47829/g430-gaming-headset-images.png[/simage]

    Neden? Çünkü 7.1 Dolby Surround System. Gerçekten farkı hissediyorsunuz. Sesin her yönden gelmesi kadar oyun deneyimini arttıran bir özellik yok. Ayrıca kulak padleri kumaş yani çıkarıp yıkayabiliyorsunuz ve deri gibi soyulmuyor. Kafaya rahat oturuyor ve saatlerce kullanımdan sonra bile hiçbir sorun yaratmıyor.

    Klavye: Logitech G510

    Neden? Çünkü mekanik klavyeden çok haz almıyorum ve bol makrolar çok işime yarıyor. Arka ışıklandırması gece işime yarıyor ve lcd ekran birçok özelliği gözümün önünde bulundurmama yardımcı oluyor.
    [simage]www.vatanbilgisayar.com/UPLOAD/PRODUCT/LOGITECH/thumb/v2-59988_large.jpg[/simage]

    Mouse: Steelseries Sensei Raw Heat Orange

    Neden? Aslında eski mouse'ım g300dü bu ise bir çekilişten çıktı bu yüzden hakkında çok bilgim yok ama şu ana ladarki kullanımımdı hiç problemle karşılaşmadım. Genel olarak güzel bir mouse ama üst tarafı "glossy" plastikimsi olduğu için terleyince biraz rahatsız edebiliyor. Yan tuşları yeterince kullanışlı.
     Counter Strike Global Offensive Rank/Ekipman/Ayar Paylaşım Konusu


    Mousepad: Orkun II (wat?)

    Neden? Çünkü beleşti. GameX 2014'ten bol miktarda aşırdığım eşantiyonlardan sadece biri.Yakın zamanda Steelseries QCK Heat Orange alacağımı da belirteyim.
    [simage]img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/125086892-1-steelseries_qck_heat_orange_mousepad.jpg[/simage]

    CFG olarak eski C9 oyuncusu Hikonun cfgsini kullanıyorum. Üstünde kendimde biraz değişiklik yaptım.

    Sizde kendi rank/ekipman/ayarlarınızı paylaşın!
     Counter Strike Global Offensive Rank/Ekipman/Ayar Paylaşım Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kötü bi laptopta 10 tllik mouse ve telefon kulaklığıyla oynayarak lem olan arkadaşım var bayada iyi oynuyor. Arkadaş grubumuz genelde böyle daha doğrusu bende x7 mouse ve telefon kulaklığı ile oynuyorum fps dışında o kadar önemli konular değil bence en azından şimdilik. Bi kulaklık konusunda 500 tl civarı paralardan bahsediyolardı bana baya komik geliyor aim ve oyun bilgisi herzaman daha önemli bence
  • neden? çünkü beleşti kısmına bayıldım hocam
    bu arada benim ekipmanlar , steelseries kana v2,steelseries mekanik klavye, razer hammerhead kulaklık.
    17 winle nova 3'üm ben de 1 maç daha alırsam gold nova mastera çıkıcam
  • Mouse dışındaki ekipmanların oyuna çok etki ettiğini düşünmüyorum. Yalnız CS'de Surround yerine Headphones yada 2 Speakers ayarını kullanmalısın. Surround gereksizdir ve bu ayarlar kadar iyi duymanı sağlamaz.
  • Kulaklık: Sennheiser HD201
    Klavye: Razer Blackwidow Ultimate 2014
    Mouse: Logitech G402
    Mouse Pad: Steelseries QCK+
    Rütbe: DMG

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rütbe Nova 3
    ekipman falan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece internet kafede oynuyorum X7 mouse dandik bi kulaklık orta halli normal bir klavye rütbem: Usta Muhafız I
  • Kavye:Arattım ama bulamadım microsoftun çok eski bi modeli
    mouse: logitech g300
    mause pad: masa
    kulaklık: yok
    ekran:asus 144mhz
    rütbe: master guardian 1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JakSocket

    Mouse dışındaki ekipmanların oyuna çok etki ettiğini düşünmüyorum. Yalnız CS'de Surround yerine Headphones yada 2 Speakers ayarını kullanmalısın. Surround gereksizdir ve bu ayarlar kadar iyi duymanı sağlamaz.

    Saolun deneyeceğim.

    Ayrıca ekipmandan tabiki önemlidir oyun bilgisi ve aim ama sana verseler profesyonel ekipmanı verseler eminim şuankinden daha iyi kullanırsın potansiyelini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonGoo -- 26 Mayıs 2015; 19:19:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla forumdan da oynadigim arkadaslarim var 4 dolarlik klavye ve g100 mouse ile benim kadar saglam aim e cok rastlamadiklarini soylerler genelde ... mesela d2 spawn awp fight ta genelde hep kazanirim hangi takimda oldugum farketmez (hani mid kapida ve t base de awp ler kapisirya ) kesinlikle 2 tane dpi arasinda gecis yapicak bi mouse olsun biri 500 dpi biri 1250 dpi olsun sensivity 1.2 olsun alayina gider :) ayrica kulakligim da 49 tl lik durbun sesini bile cikariyorum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar :) FPS geçmişi olan birinin çokta aşiri ekipman alması gereksiz bence keyfi kullanmak istersede o başka

    bende a4 tech x7 G800 ve x7-760H var 2si gerçekte mükemmel uyumlu = razer mauspad = sound blaster x-fi fatal1ty pro = kulaklıgım ise gamecom380 bunlarla cok rahat Global olma ımkanım olmasına ragmen keyfine vara vara atlayalım dedik :D henüz L.E rütbesindeyim
    ve inanilmaz keyif veriyor ses karti + kulaklık haritayi biliyorsan ztn nerde olabilicegini kestirmek zor olmuyor. ses karti gerçekten cok büyük katkı saglıyor bunu görmüş oldum uygun fiyata ses kartlarida var onlarda alınabılır aim e gelirsek sensivity 1 de oynuyorum sürekli saga sola dönmem zor oluyor ancak kontrolu daha iyi sağliyorum, sana tavsiyem o rütbelerde düşük sens ile oynamaya çalışman zaten gerisi gelicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.