Şimdi Ara

Counter Strike Source

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkes Half Life 2 ye odaklandı,Half life 2 yi bekliyor,ama beklenmesi gereken bir oyun daha var.Dünyanın en çok oynanan online shooter'i Counter Strike'ın Yeni versionu.Yeni CS,Counter Strike Source adıyla piyasaya çıkacak.Tahmin edeceğeniz gibi oyun Half-Life 2 motoruyla yapılıyor.Yayınlanan yeni ekran görüntülerine bakılırsa Half Life 2,CS'ye çok şey katmış.Değişik hava efektleri ve yeni fizik motoruyla daha gerçekçi bir CS bizi bekliyor...



  • Sen bir de videosunu izle. Bir oyun bu kadar mı mükemml olur. Ancak oyunu kaldırabilen makina sayısı ülkemiz de az olur. Gene 1.5 rullaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hellmarch

    Sen bir de videosunu izle. Bir oyun bu kadar mı mükemml olur. Ancak oyunu kaldırabilen makina sayısı ülkemiz de az olur. Gene 1.5 rullaz.


    abi sorma ya daha benimki video'yu izLerken kasıyordu oyunda kımbıLır ne oLur
  • Güzel grafik bu mu?

     Counter Strike Source


     Counter Strike Source
  • Yaw bven oynuyorum eğer sizdede half life 2 kuponu varsa steampowerd.com dan Steam i indirip cd keyi girin ve download edin oyunun üstdeki grafiklerle yakında uzaktan ilgisi yok çok çok ileri düzeyde bi grafik motoru var ve fizik mükemmel şu ana kadar oyunlarımda bi sorunda yaşamadım bu arada TR da ilk oynayanlardan biriyim herhal :)
  • Ben non steam versiyonunu buldum ama bi türlü çalıştıramadım
  • Bence oyundaki grafikler muhteşem değil ama yeterli bugün dl ettim kurdum ve oynadım bir yurtdışı serverda..Menude olabildiince görsellik kullanılmış..Hiçte yabancı olmadığımız bir menu mevcut..Oyunun en büyük artısı etkiye tepki veren objeler..Şu anda bunu pek kullanan yok ama oyun oynandıkça yeni taktikler için fazlasıyla kullanılacak bence..Buda daha gerçekçi bir hava katacak oyuna..Ben bir hl2 modu değilde update edilmiş cs oynadığımı düşündüm oyunu oynarken..Ancak şunu söylemek gerekiyorki oldukça hızlı..Yani önceden fps artırmak için kullanılan birçok tweak artık tarih olacak,çünkü gerek kalmayacak..Uzun zamandır cs oynamadım yani en son 1.3 te filan oynamışımdır herhalde arada neler değişti çok iyi bilemiyorum ama flash etkisi oldukça hoş olmuş bence..
    İlk kez bir multiplayer oyunu bu kadar sorunsuz oynadım..Yani setam vasıtası ile dl edip serveri tesbit ettikten sonra connect demem yeterli oldu steam herişi yapıyor anlıyacağınız..Şu bilgisayar nemenem bişii birader : ))




  • yeni cs gayet güzel olmuş, steam ile half-life kuponu olanlar indirebilirler yaklaşık 540 mb, tek harita var ama olsun beta olduğu için yenileri de eklenecektir. ayrıca bi de benchmark var sisteminizi test edebilirsiniz hl2 nin nasıl çalışacağı konusunda bi fikriniz olur
  • Emporio non steam version CS:S oynuorum. Tabi nonsteam oldugu icin nette az kalan protocol 2 serverlarinda. Cidden oldukca basarili. Haritadaki diger objelerle etkilesim falan csye bile bir cok sey kazandirir die dusunuorum. 5.1 surround icin yapilmis bir testmap i bilem var :)
  • arkadaşlar şimdi bende hl kuponu var

    bu oyun hl nin üzerine modifik değilmi yani sadece 540mb indiriyorsun ve oyun çalışıyor mu..

    o zaman bende indireyim...ama bi nası olcak [help]
  • şimdi dostum ilk öncewww.steampowered.com dan steam i indiriyosun account felan oluşturuyosun, sonra kuponundaki şifreyi giriceksin ve steam sana indirmen için izin verecek, steam herşeyi hallediyor yani sonra serverları felan buluyo senin için yalnız steam açık değilken oyunu açamıyorsun
  • saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.