Şimdi Ara

counter strike steam sunucu hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;

    3 gün önce bir arkadaşımla steam kurup CS CZ satın aldık beraber oynayalım diye. İlk gün problemsiz oynadık. Dün ve bugün bilgisayarlarımızda herhangi bir değişiklik yapmadığımız halde CS içinde friends kısmında birbirimizi göremiyoruz. Oyunda karşı tarafın online olduğu bildirim olarak geliyor oyuna davet edip kabul edildiğinde sunucu cevap vermiyor hatası alıyoruz. İşin ilginç tarafı internet üzerinden herhangi bir server' a bağlanıp oynayabiliyoruz ancak kendi aramızda oynayamıyoruz.

    Eğer önemi var ise bilgisayarlardan biri macbook diğeri masaüstü pc. Dns ayarlarımız default. Modemi yeniden başlatma ya da yerel dosyaları doğrulama gibi işlemleri yaptık ama sonuç alamadık. Nostalji yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştı, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • up.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beraber oynadığınızdan emin misin? arkadaşında mac os, sende windows oynayamazsınız ki öyle. aynı işletim sistemini kullanıyo olmanız gerek diye biliyorum ben. arkadaşın oyunu satın alırken mac uyumlu cs almış, sen windows uyumlu. oynadık falan demişsin ama benim de kafam karıştı. öyle olmaz diye biliyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yüklediğimiz gün sorunsuz oynadık şuanda da internetten aynı server'a girip oynayabiliyoruz sadece birimiz oyun kurup diğeri ona girmeye çalışınca sorun yaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.