Şimdi Ara

Coupe'de C/E ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İrfan 3448

    E mi C mi derken yazıları okuduktan sonra bende 250'den 350'ye döndüm :)
    Coupe-Gri/tarçın(bordo'da olabilir) güzel karışım (benim için) ...

    Bu arada bir dip not, renaultun ürettiği 1,6 diesel motor c serisinde'de kullanılacakmış diye duydum ...

    3 tane E350 arka arkaya gezeriz artık.
  • C coupeye de E coupeye de bindim inceledim her türlü yerlerini kurcaladım arkadaşımdaki e 250 coupeyide kolumandaki c 250 coupeyide sürdüm . Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim iki araçta alıcısını üzmeyecek birbirinden öyle sınıf farkı hissettirecek farkları olan araçlar değil. E sedanla C sedan arasındaki farkın 10 da 1 ini ben coupelerinde göremedim. Zaten araçlar coupe bunda şaşırılacak birşey yok.E coupe sahipleri bozulmasın ama aradaki farkı vermelerindeki tek neden kapısı ve arkada yazan e harfi. Konuyu okurken bir arkadaş e coupeyle c coupeyi aynı keseye koymayın demiş ama bana c63 amg black seriesin e de tekabülü nedir bir açıklasın bu aracın çıkması bile mersonun c coupeye güvencesinin kanıtı olarak görüyorum sonuç olarak c coupe çok hoş bir araç e le arasındaki fiyat farkını kesinlikle hissettirmeyecek kadarda kaliteli .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvrenCCC

    quote:

    Orijinalden alıntı: İrfan 3448

    E mi C mi derken yazıları okuduktan sonra bende 250'den 350'ye döndüm :)
    Coupe-Gri/tarçın(bordo'da olabilir) güzel karışım (benim için) ...

    Bu arada bir dip not, renaultun ürettiği 1,6 diesel motor c serisinde'de kullanılacakmış diye duydum ...

    3 tane E350 arka arkaya gezeriz artık.

    İnşallah Evren Bey




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KeremKtn

    C coupeye de E coupeye de bindim inceledim her türlü yerlerini kurcaladım arkadaşımdaki e 250 coupeyide kolumandaki c 250 coupeyide sürdüm . Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim iki araçta alıcısını üzmeyecek birbirinden öyle sınıf farkı hissettirecek farkları olan araçlar değil. E sedanla C sedan arasındaki farkın 10 da 1 ini ben coupelerinde göremedim. Zaten araçlar coupe bunda şaşırılacak birşey yok.E coupe sahipleri bozulmasın ama aradaki farkı vermelerindeki tek neden kapısı ve arkada yazan e harfi. Konuyu okurken bir arkadaş e coupeyle c coupeyi aynı keseye koymayın demiş ama bana c63 amg black seriesin e de tekabülü nedir bir açıklasın bu aracın çıkması bile mersonun c coupeye güvencesinin kanıtı olarak görüyorum sonuç olarak c coupe çok hoş bir araç e le arasındaki fiyat farkını kesinlikle hissettirmeyecek kadarda kaliteli .

    Sadece surda sana katilabilirim. Evet iki aracta alicisini uzmeyecektir.

    Ama ikisinide ayni kefeye koymak, yada sadece E Coupeyi alanlar arkadaki E harfi ve kapisi icin aradaki farki odemiyor oncelikle onu belirteyim. E Coupe parcalarinin %70 ini E kasadan aliyor aradaki fiyat farkinida bu olusturuyor. Sase ayni diyede E yi o kadarda yerden yere vurmak mantiksizlik olmus. Ayni sekilde a5 de, a4 platformunu kullanmakta.

    Yani siz kullanmissiniz ama kullanmaya gerekte pek yok ben bayii de gordugumde bile iki arac arasinda ucurumlar oldugunu gorebildim. Benimde soyleyecegim kiyaslanacak araclar degiller.

    C63 Coupe sualinizi de anlamadim. Sanirim C nin E'de motor karsiligi olmamasi o araca bir guvensizlik olusmasini saglamis sanirim sizde. Yada C yi ustun kilmis size gore.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düşündümü aynen yazmışlar okumak isteyenler için

    http://www.autoshow.com.tr/ince-fark-HaberDetay/1946.aspx?4.Page



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvOnur -- 7 Eylül 2013; 18:37:08 >
  • Geçen aracımı bakıma bırakmıştım ve geçici olarak C kasa verdiler 1 günlüğüne. araba 2012 model ve daha 900 km'de idi. coupe değildi yalnız 4 kapılıydı. benim E'den inip C'ye bindikten sonra bile arada çok fark olduğunu rahatça hissedebildim. aynı hissiyatı ve aynı konforu C verse neden gidip E alsın ki insanlar.
  • Bende onu anlatmaya calistim ama sonradan yas mevzusuna felan girdi arkadas, hayirlisi olsun ne diyelim :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Coupe'de C/E ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.