Şimdi Ara

Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vamp kullanıcısına yanıt

    bu povetkin a$ı tapar mı? bizi a$ı olmuyoruz diye dövecek sanırım Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi 


    o povetkinse ben de benelli diyorum Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi 



    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 19 Ekim 2021; 7:29:35 >
  • overkill olur üsttekiyle ayı öldürülür en azından ailesi adamı tanısın, hıristiyan cenaze törenlerinde merhumu süsleyip gösterirler cemaat merhumu kafasız olarak görmesin, korkmasın dersen senin povetkine bu da yeter ve artar bile Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi 


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 19 Ekim 2021; 8:0:4 >
  • Yanlışlıkla (!) aşılanan, sonra da bilimsel çalışmada kullanılan bebeklere ne oldu? Yanlışlıkla (!) aşı yapanlar hakkında ne işlem yapıldı? Bağlantıları araştırıldı mı?



    Aşı fanatikleri yüzünden bu soruya cevap alamayacağız, çocuklarımızı kobay olarak kullandıracağız. Gerçi sizin çocuğunuz değilse önemi yoktur...



    Aşıyı bulanlar üretenler bile aşı hakkında net bilgiye sahip değilken, her gün birbirinin zıttı açıklama yaparken bu kadar aşıyı sahiplenmeye gerek yok. Toplumsal bağışıklık, ölüm oranları vs diyebilirsiniz eyvallah ama o arada aşıyı ve etkilerini sorgulamaktan da korkmamalısınız.

  • Devlet zaten bu konuda gerekeni yaptı.Aşı olmak istemiyorsan pcr testi olucaksın dendi.Bunlar istiyor sadece benim isteklerim olsun yok öyle bir Dünya Aşı olmak istemiyorsan eywallah ama temiz olduğunu kanıtlamak zorundasın bunlarınki şimarıklık başka birşey değil.Devlet aşıyı zorunlu tutmadı boşa kuru gürültüden başka birşey değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu mitinge katılanlardan sadece 5 tanesi çıkıp aşının içeriği budur, şu bilimsel makaleyi okudum aşı hakkında, yurt dışı x üniversitesi aşı hakkında şu çalışmayı yapıp bu sonuca ulaşmış şu zararından dolayı olmuyorum desin dişimi kırarım.....



    Sorsan kaynımın eltisinin amcası aşııı olduuu eeeeeee onda kalp krizi yaptı, deneysel su bu olmeycemmm bennnnn

  • vamp kullanıcısına yanıt

    Bence akıl yürütmek iyidir, beyin jimnastiği ve görüş alış veriş sağlıklıdır bu sebeple bence saldırganlık içeren mesajına sakince cevap vermeye çalışacağım.


    1- Bence dünyanın gittiği yeri ve dünya düzenini anlamazsak olayları doğru yorumlayamayız. Kapitalizm bugünkü dünyayı kesinlikle şekillendirdi ancak bugünden sonrasını da hala kapitalizm ile açıklamaya çalışmak dünya üzerindeki sistemlerin tarihte nasıl değiştiğini anlamamak kadar safça olur.


    Önce araştır, dünyada apple dahil büyük şirketlerin hissedarlarını sahiplerini araştır. Göreceksin ki blackrock veya Vanguard gibi şirketler trilyon dolarlara sahip ve bunların büyük her şirkette payları var. Sonra para "yaratmak" nedir onu anla araştır. Bankalar parayı nasıl yaratır. Dolaşımda olan paranın sadece %5'nin merkez bankalarından aslında çoğunun özel bankalardan geldiğini ( %90-95 arası dünyada ) öğren.


    2- Sonra aslında bu zenginlerin ( elitlerin ) aslında paraya ihtiyaçları olmadığını, çünkü dünya varlıklarının zaten çoğunun bunların elinde olduğunu anla.


    3- Son olarak bu elitlerin asıl amacının dünyayı kendi soylarının devamı için nasıl değiştirmek istediklerini araştır. Yeşil dünya, karbonsuz- ineksiz dünya hayallerinin arkasındaki kafa yapısını anla.


    Önce bu elitlerin insan nüfusunu ne olarak gördüklerini anla: para kazanma aracı mı yoksa dünyayı kirleten fazlalık olarak mı görüyorlar: Bu videoda yok ama geçenlerde ölen İngiltere Kraliçesi 2. Elizabethin Eşi Prens Philip'in dünyaya bir daha gelse ne olarak gelmek istediğini arat.



    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediOrcun Gunyoutube
    Bu video aşağıda linkini verdiğim Harbi Haber sitesindeki videonun kısaltılmış halidir. Bu videoda zengin elitlerin dünya nüfusunun fazla bulduklarını ve nüfusun azaltılması gerektiğini kendi ağızlarından dinleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/c/HARB%C4%B0HABER/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=NO-_hhGHPaI&feature=youtu.be




  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

    Aşı olanlar mı virüsü yayıyor yoksa olmayanlar mı?


    Aşı olmak mı mutasyonlara yol aça yoksa olmamak mı?


    Lütfen TV ekranına çıkarılan ilaç mümessilleri yerine alternatif kaynaklardan bilgiler dinleyin ve karşılaştırın.


    Dünya tarihinde 2-3 yıldan uzun süren salgın var mı? Hele ki dünyada bu kadar insan seyahat edip dünyanın 4 bir köşesine kısa sürede ulaşabiliyorken..


    Bu kadar aşı yatırımı ve satınalması boşuna mı yapıldı? Milyar dolarlık anlaşmalar boşuna mı yapılıyor?


    Luc Montagnier, Nobel Ödülü sahibi Fransız virolog



    Varyantları yaratan aşıdır : 

     

    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediEmirhan Tekinyoutube
    Nobel ödüllü Fransız virolog Luc Montaigner #Korona #aşı #varyant
    https://www.youtube.com/watch?v=y-rykPij4gY




  • kayamtky K kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım dikkat et, konuyu açan ne yazmış:


    Alıntı

    metni:
    Covid-19 aşısı karşıtları




    Yani önce bunu kavra : TV'de düşüncelerin çok basit kelime oyunları ile şekillendiriliyor:


    "Aşı karşıtı" denenlerin %99’u bu seneye kadar aşılarını olmuş kişiler. Bu laf, algı oyunudur: Üreticinin sorumluluktan kaçtığı kovid aşılarıyla yılların aşılarını AYNI KABA koyma çabasıdır. Önceki aşılar için üreticiler sorumluluk almıyorum dedi mi? 


    İkincisi, TV'de izlendiklerinin çoğu pazarlama. Daha önce Irak savaşını, 2009 Domuz gribi salgınını pazarladıkları gibi şimdi kalıcı bir aşılama düzeni pazarlamak istiyorlar. Aşı pasaportlarını neden getiriyorlar sanıyorsun? Aşılı da ölüyor, aşısız da ölüyor. Neden çünkü hepimize %95 etkili diye medyada pazarlanan aşıların aslında mutlak farkı %1'in altında.


    Önce %95 nedir nasıl hesaplanır onu öğren bence..


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediOrçuntwitter
    “@ardayilar @ttborgtr @hasuder @TJOD_org Hangi bilim? İlaç firmalarının para kazanma hırsları ile eğip-büktükleri bilim mi yoksa rakamsal gerçeklere bakarak pazarlama elamanı olarak çalışmayı reddedenlerin bilimi mi? %95 diye pazarlanan sıvının mutlak etkisi hakkında fikrin yok gelip burada bilimden bahsediyorsun. https://t.co/P9nhcBy1uc”
    https://twitter.com/Capulcu_Orcun/status/1435489176443662341




  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım, dikkate almadığın şey şu : içinde olduğumuz şey aslında yeni bir dünya düzenine geçiş. Bu süreçte insanlar "doğal olarak" hükümet yetkililerinin ve TV'ye çıkarılan ilaç mümessillerinin dediklerine inanıyor. Kandırılmaları onların suçu değil. İnsan psikolojisinde mantıksız da olsa diğerlerine uymak vardır. Bu içgüdüsel bir gerçek. Bu sebeple insanlara kızma. Sadece sabırla gerçekleri anlat. Hepimiz aynı gemideyiz ve kavga ortamı yaratılması sadece bu oyunu tezgahlayanların işine gelir.


    Lütfen sakin kalmaya çalış ve kızdığın insanlarla aynı tarafta olduğumuzu anla.


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediMAYİL COACHİNG AKADEMİEyoutube
    Bizimle öngörüşmek için hemen şimdi başvuru gönder: ➡️➡️➡️ https://mayilcoaching.com/ Diğer iletişim yolları: Telefon ile iletişim: +49 203/ 394 14 33 WhatsApp üzeri iletişim: +49 176 66659906 Sosyal Medya Kanallarımız: ⭕️Instagram: https://www.instagram.com/dr.isamayil/ ⭕️Facebook: https://www.facebook.com/mayilcoaching/ ⭕️Facebook Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/491307978471780 ⭕️YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAuW5ZYsrOWwGCdVb4gp4wg Psikolog Dr. İsa Mayil #Kişiselgelişim #Psikoloji #Huzur #Mutluluk #Başarı #Anksiyete #Eğitim #Seans #Avrupa #Almanya #Duisburg #Düsseldorf #Özgüven #Psikolog
    https://www.youtube.com/watch?v=yI6TnFCAvDU




  • karamitat kullanıcısına yanıt

    a$ı taparların cogunun gercekten a$ı oldugunu zannetmiyorum.. onlar istatistiklerle ilgileniyorlar %90 95 a$ı olsun virüs bitsin biz de arada a$ısız olarak kaynarız falan gibi düsünceleri var. bunlar coronadan bu kadar korkuyorlar hastaneye gidip nasıl a$ı olacaklar? orada coronalılar var zaten virüsü kaparız diye a$ıya gidemez bunlar.. bu kolpalarla fazla tartısmaya gerek yok bunlar süt cocugu muhallebi cocugu.. bunların evine fare girse korkudan tabureye cıkarlar bunlar oyuncak erkek.. 30 yasına kadar askerden kacıp rüsvet vererek askere bile gitmemis adamlar..


    sana a$ı olmuyor diye internetten 500 km öteden tükrük sacan horozlanan adamların kendileri a$ısız zaten.. ve gercek hayatta sana 1 kelime laf edecek cesaretleri yok.. kolpa bir virüsten bu kadar tırsan adam önüne gelene abi ceker eyvallah der zaten.. bu kolpalarla ugrasmayın..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 19 Ekim 2021; 9:46:19 >
  • kesınlıkle haklı bu buyuk kelimeler o kadar ele ayağa düştü ki

    içi boşaldı benım için

    beka yerli malı bunları görünce de uyuz oluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha nick bile almış

  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    siLkindin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

    Boş yapma birader.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.