Şimdi Ara

Cowon D2 nin yüksek sesteki ses kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar geçen media markta gittim orada bulunan kulaküstü kulaklıkları denedim d2mle ancak sesi 43ten fazla açtığımda seste bozulmalar başladı sanki kulaklık mp3 çalara yetmiyormuş gibi orada denediğim en iyi kulaklığın 900 tl lık akg olduğundan yola çıkarsak kulaklıkta bir bozulma olmayacağı aşikar ki fazla bir seste gelmiyordu kulaklıktan acaba d2 yüksek ses çıkışını yüksek bir bozulma oranı ile mi sağlıyor? eğer durum böyle ise d2 vadettiğini sağlayamıyor demek oluyor çünkü. evet 40 tan fazla açmak gerekmiyor ancak böyle bir bozulma beklemiyordum



  • 40 dan sonra açabilmek için öncelikle efektleri kapatman lazım. Her bir efekt zaten doğası gereği bir preamp gain factor ' e sahip . Herhangi bir efekt modülü eklemek normalde kazancı arttırır gerçek hayattaki ekipmanlar ve onun yazılımları böyle çalışır. Cowon da efektlerini modelleme şeklinde yaptığı için her bir efekt seste olması gereken şekilde yükseltme yapıyor. Tüm efektleri açıp son ses açmak cihazın fiziksel çıkış gücü sınırları için kalmayabiliyor kulaklıktaki yüke göre.

    Ayrıca pahalı kulaklık taktım ses kötü demek de yanlış. Kulaklığın yük altındaki davranışı lineer değil ayrıca empedansı da önemli. 600 ohm kulaklık ile 50 ye kadar açınca zaten az ses geldiği gibi bozulma da duyamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 20 Nisan 2009; 14:31:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.